Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona wrote:Zamowilam to co wisialo mi w koszyku czekajac czyli: przewijak, reczniczki z kapturkiem, termometr bezdotykowy, podgrzewacz do butelek, szczotka do butelek, zawieszka i opakowanie na mocia, plyn do mycia butelek, platki mydlane wyprobuje do prania, gruszke do noska,termometr do kapieli hm i nie wiem czy cos jeszcze pamiec mnie ostatnio zawodzi :)aaa i koszule do karmienia dwie tez.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mamusie uff bo ja sie nie znam na tej krzywej cukrowej ale jak tak mowicie i oni to mi ulzylo ze jak pojde w 28t1d to nic sie nie stanie - planowalam po 25 no ale nie bylo kiedy
Ale widze sliczne brzusie na avatarach
Moje cudo kochane wlasnie czkawki dostalo hihimoremi lubi tę wiadomość
-
Moremi, tak to jest z babami za przeproszeniem
Niby zapraszaly jak to milo nie bedzie,a widze niezle cyrki wyszly.
Dobrze,ze nie ma fb bo tez pewnie bym cos tam naskrobala co o tym mysle.
Najbardziej mi szkoda naszych Dziewczyn, ktore tak podle zostaly potraktowane.
Tamta dziewczyna co tu wbila twierdzila,ze tutaj sie o nich gada,ale tak naprawde to tam bylo narobione smrodu i kolo tylka.
No,ale coz szkoda,wiec ze tutaj sie nie da listopadowek zablokowac by "zyczliwi" nie zagladali tylko by panowal peace and love!
No poranek nie byl zbyt mily dla mnie bo w ten upal jezdzic i jeszcze jak pod gore co chwile cos to juz wgl
Robie rosolek jak juz sie tak ochlodzilo (o ktorym widze ostatnio glosno na forum) i mam taka wielka porcje,ze Mezu jak ja zobaczyl to sie pytal czy to pyta byka
Hehe nie moglam jej do gara duzego upchac,a nie chcialo mi sie ciac,wiec naprawde to zabawnie wygladalo jak jakis czlonek,a nie porcjamoremi, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Moremi a masz juz wypatrzone jakies lozeczko dostawne? Slepa jestem i doczytalam, ze bedziecie robic na zamowienie:D
A w jakich wymiarach?
Bo czytalam, ze czasami ludzie zdejmuja 1 bok takiego klasycznego i lacza ze swoim.
Ginger, Mala, Cebulka, Aparatka, Agnike i inne doswiadczone kobiety;) jak sadzicie na dlugo starczy lozeczko w wymiarze 40x90 cm? -
Pewnie,ze moge Kochana;)
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmiena-porodu-rozm-m-i5562857036.html
Tutaj sporo rzeczy zamawialam (Izulka Twoj dostawca bodajze) i koszule nawet w fajnej cenie
moremi, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona moze trzeba bylo kurczakom zrobi jacuzzi, a nie tak ostro do gara
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5bfb8d8915f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:03
Rozmarzona, moremi, Mala_Czarna_89, skarb15, MW26 lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Moremi a masz juz wypatrzone jakies lozeczko dostawne? Slepa jestem i doczytalam, ze bedziecie robic na zamowienie:D
A w jakich wymiarach?
Bo czytalam, ze czasami ludzie zdejmuja 1 bok takiego klasycznego i lacza ze swoim.
Ginger, Mala, Cebulka, Aparatka, Agnike i inne doswiadczone kobiety;) jak sadzicie na dlugo starczy lozeczko w wymiarze 40x90 cm?
Jak sobie policzysz, to dzieci rodzą się zazwyczaj 54-56, a pół roku, to już około 68. Przy 90 cm masz tylko 30 cm zapasu. Dzieci lubią trochę wędrować, więc to tylko dla noworodka.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Haen mam od 1,5 tygodnia w domu szczeniaka i uwierz, że jest syf
ale ogarniam pomału, tylko jak tu nie przysiąść i nie nadrobić
Co do łóżeczka: to chyba takie kołyskowe wymiary? NIe masz miejsca na trochę większe? Na początku miałam kołyskę do Laury (mieszkaliśmy pół roku u moich rodziców bo u nas był remont) i była ok. U teściów miała "normalne" łóżeczko i na tle kołyski tonęła w nim. Nie mam doświadczenia w kwestii mniejszych łóżeczek na dłuższy czas, ale na logikę: Laura teraz ma niecałe 130cm a ma ponad 7 lat, więc 90cm też na trochę starczy. Może Aparatka napisze jaki rozmiar nosi jej najstarsza córcia? A potem planujesz normalne łóżko? -
Rozmarzona moj
Właśnie czekam na paczkę miedzy innymi od nich
A plyn jaki kupiłaś do mycia? Dzidziuś ?
Kurczę tyle rzeczy jest jeszcze do kupienia ze szok
A co myślicie o termometrze jako smoczek ? Widziałam gdzies na allegro taki wynalazek dla niemowlakówczy z miękka koncowka czy raczej bezdotykowe?
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Moremi przepraszam przeoczyłam Twoją wiadomość o synku, ale już się poprawiłam i uzupełniłam
Szkoda gadać na temat FB. To tak jakbym z naszej tabelki usunęła osoby które się nie udzielają.
moremi lubi tę wiadomość
-
Aga_502 wrote:Moremi przepraszam przeoczyłam Twoją wiadomość o synku, ale już się poprawiłam i uzupełniłam
Szkoda gadać na temat FB. To tak jakbym z naszej tabelki usunęła osoby które się nie udzielają.
Jak się czujesz?
Przyjmujesz nadal jakieś leki?
Ostatnio się zdziwiłam, że dziewczyna w 34 tygodniu przyjmowała luteinę. U nas ktoś jeszcze to łyka?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
haen wrote:Miejsce na klasyczne lozeczko mam, tylko sobie rozwazam rozne opcjE;)
ja przy 2 kotach na nastepny dzien po sprzataniu mam wrazenie, ze tego sprzatania nie bylo...;/
Nie mamy dywanów, bo łatwiej jednak mopem przelecieć. A do tapicerki mamy specjalne szczotki i szybko ogarniamy. Ale na początku pamiętam był syf strasznyolcia88, Micia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, ja biorę Luteinę podjęzykową z powodu skurczów. Od około 19 tyg do teraz. Tzn miałam tygodniową przerwę, ale musiałam powrócić do brania, bo brzuch był non stop twardy.
A propos fb, to ta dziewczyna sama daje świadectwo o sobie... Niektórzy muszą się chyba dowartościować w ten sposóbNiech jej się wiedzie jak najlepiej
moremi, Ginger84, haen lubią tę wiadomość
Synuś
-
Zorro wrote:Moremi, ja biorę Luteinę podjęzykową z powodu skurczów. Od około 19 tyg do teraz. Tzn miałam tygodniową przerwę, ale musiałam powrócić do brania, bo brzuch był non stop twardy.
A propos fb, to ta dziewczyna sama daje świadectwo o sobie... Niektórzy muszą się chyba dowartościować w ten sposóbNiech jej się wiedzie jak najlepiej
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mój maluch jest na etapie brania miski w zęby (nieważne czy z wodą, czy jedzeniem) i pozbywaniu się zawartości.. druga sprawa to to, że zawsze sprzątałam rano a w upał (rany, ale jestem monotematyczna!) fizycznie nie daję rady więc ogarniam dopiero teraz.
Moremi Ginger bierze z tego co pamiętam. Mi gin też na ostatniej wizycie ponownie przepisał dupka, odstawiłam przedwczoraj (zostały mi 3 tabletki, tłumaczę sobie, że zostawiam na czarną godzinę), straszne mdłości mam po nimmoremi lubi tę wiadomość
-
Haen haha padlam nie wstaje
. to Ty takie jacuzzi ( czy jak sie to pisze ) zrobilas swoim kurczaczkom
?
Rozmarzona ; jak mozesz mi robic takiego smaka bo jak wyjde Ci napadne te dobrocie to nic nie zostanie
Moremi ja biore luteine 2x2 od poczatku ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:00
moremi lubi tę wiadomość