Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie pogoda idealna uwielbiam ciepełko, wczoraj byliśmy nad zalewem Sulejowskim, 2h na rowerku wodnym popływałam.
W sumie to wiekszość czasu mój J. pedałował a ja łapałam promienie słoneczne
Pozniej smazona rybka... Mmm życ nie umierać.
W przyszłym tygodniu ma być brzydko mniej niz 20 stopni wiec korzystajmy poki czas! -
Ja nie wychodzę z domu w godzinach szczytu, zrobiłam sobie mały bunkier, nie odsłaniam rolet i jest ok. Ja już jestem po 30 tyg więc ciężko, tym bardziej, że mam wrażenie, że mi brzuch pęknie, taki mam napięty, w domu ciągle chodzę z naoliwkowanym, bo się boję żeby rozstępy mi się nie porobiły. pewnie ten upał to sytuacja tymczasowa i zaraz minie.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
hey hey kobitki
jak zrobi sie troszke chlodniej to mam nadzieje ze nasze spotkanie nadal aktualne:)
ja tez mieszkam teraz w bunkrze bo rolety zasloniete i ciemno ale za to chlodniej:)
eve dzwonnilas do perencowej?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
eve zadzwon wieczorkiem a jak sie nie dodzwonisz to napisz smsa.
ja mam dzis ochote na gotowanie. nienawidze gotowac i nie umiem a tu prosze kotleciki z piersi kurczaka ziemniaczki fasolka i zupka kalafiorowa ktora robilam 1 raz w zyciu:PMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Jestem po usg połówkowym u dr Hanny Moczulskiej i z czystym sumieniem polecam! Super dokładna babka, zna się na rzeczy. Oczywiście atmosfera przemiła, ale co najważniejsze wszystko idealnie wyjaśnione w trakcie badania, każdy fragment ciałka opisany. Tańsza niż Dudarewicz, przyjmuje w tym samym miejscu.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Postanowiłam się w końcu odezwać, bo już mi stuknął 20 tydz. i jestem jakoś bardziej spokojna. Nadal jednak boję się zapeszyć
Do ginekologa chodzę prywatnie do Allmedu i tam też robię usg miałam genetyczne w 12 tyg i wczoraj połówkowe razem z 3D/4D nagranym na płyte - super emocje polecam każdemu - a jak babcie reagują Koszt usg to 150 z + 20 z jak chce się mieć to 3D/4D. Lekarz, który je wykonuje to dr Foryś. Polecił mi go mój ginekolog jako b. dobrego specjalistę i muszę powiedzieć, że faktycznie jest bardzo dokładny, mówi co widzi czy jest ok, choć niektórym jego poczucie humoru może wydawać się specyficzne. Aha fajnie, że wciąga w rozmowę tatusia - bardzo mi się to podobało. Na płytę nagrywane jest całe badanie (trwa +- 20 min) a nie tylko zrzuty momentów (słyszałam, że niektórzy lekarze tak robią).
Co do porodu to CZMP - tam pracuje mój ginekolog, który zna mnie moje ciążę i jej całą historię i po prostu ufam mu. Poza tym nie przeszłabym kwalifikacji do porodu bez komplikacji CZMP gwarantuje mi, że dzięki mojemu lekarzowi wszystko będzie w miarę możliwości zgodne z planem. Poza tym ten szpital ma sprzęt i doświadczenie personelu na którym mi zależy. -
nick nieaktualnyZwlekałam bo to moja 2 ciąża a pierwsza nie zakończyła się dobrze. Dlatego teraz zakupy itp zrobię chyba w 35 tyg nie wcześniej. Poza tym czasem na forum są takie historie opisane, że włos staje dęba i po prostu wolę nie czytać i się nie udzielać (czyt. zapeszać).
Płeć dr Foryś rozpoznał już w 12 tyg. na 99% a wczoraj potwierdził - chłopak