Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja widzę ze u Mikołaja jest bardzo ciasna ta skórka. Pediatra mówiła żeby nie ruszać. Ja czasem ćwiczę, choć niewiele to daje
Co do nauki zastosowania bez cycka. Musze poczytać w Internecie i wziąć sie ostro do roboty. Bo za 2 miesiące młody idzie do żłobka, a tam mu nikt cyca nie da
-
Hej przeczytałam wasze opinie odnośnie przychodni. 25 będę już na stałe pod Łodzią.
Tak jak pisałyście Salves ewentualnie Medeor, tylko, którego lekarza mi polecacie do prowadzenia ciąży, porodu itd.
Mały ma 16 tygodni, niedługo połówkowe, w poniedziałek chciałabym się przejść do w.w szpitali i zaklepać sobie ewentualny termin (z mężem powoli rzeczy przewozimy).
Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi i pomoc Jesteście kochane.
To moja pierwsza ciąża, w dodatku w obcym mieście -
A jeszcze jedno pytanie, polecacie jakąś przychodnię i gin na nfz? Mam skierowanie na badania krwi i moczu oraz przeciwciał. Tu w Bydgoszczy nie zdążę zrobić
Jak cenowo wygląda poród w salve "prywatnie". Czy jakoś nie ma szczególnej różnicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 21:35
-
tak ona pracuje tylko na Szparagowej. minus jest taki że zawsze są opóźnienia około 20-30 minut na wizytę ale warto poczekać dzwonisz do przychodni Salve na Szparagowej i zapisujesz się. Porodówka i neonatologia są na górze a na parterze i piętrze masz przychodnięhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Agata26 wrote:Dziewczyny a powiedzcie jak u waszych chłopców z napletkiem. Kurcze każdy lekarz ma inne zdanie. Najnowsze zalecenia mówią żeby nic nie robic, nie "trenować "itd a nasza lekarka przy każdej wizycie zwraca uwage że trzeba to robić, ostatnio nan nawet masc przepisała.
-
Nasz Syn Eryk kończy dziś pół roczku
Te 6 miesięcy minęło z jednej strony bardzo szybko, a z drugiej ... tak dużo się działo!
Eryk jest cudowny ♡ cudownie się uśmiecha, śmieje w głos, śpiewa, gada po swojemu, tak śmiesznie się złości
Obkręca się wokół własnej osi, próbuje pełzac do przodu i do tyłu.
Wszystko, co ma w zasięgu ręki 'zjada' i ciumka. Pluszowe zabawki smakują najlepiej
A butelka, w której jest kilka guzików robi furorę! On zachwycony! A jaki hałas!
A dziś zauważyłam chyba pierwszego zabka
To by tłumaczylo, że ostatnio był marudny, jak nie on.
A jutro chrzest. Trzymajcie kciukiMartusiazabka, marta258, Rene lubią tę wiadomość
-
ata89 wrote:Nasz Syn Eryk kończy dziś pół roczku
Te 6 miesięcy minęło z jednej strony bardzo szybko, a z drugiej ... tak dużo się działo!
Eryk jest cudowny ♡ cudownie się uśmiecha, śmieje w głos, śpiewa, gada po swojemu, tak śmiesznie się złości
Obkręca się wokół własnej osi, próbuje pełzac do przodu i do tyłu.
Wszystko, co ma w zasięgu ręki 'zjada' i ciumka. Pluszowe zabawki smakują najlepiej
A butelka, w której jest kilka guzików robi furorę! On zachwycony! A jaki hałas!
A dziś zauważyłam chyba pierwszego zabka
To by tłumaczylo, że ostatnio był marudny, jak nie on.
A jutro chrzest. Trzymajcie kciuki
Gratulujemy ząbka i skończonych pół roczku:-) -
Dziękujemy za życzenia, gratulacje oraz za to,że trzymalyscie kciuki
Zadziałało. Wszystko pięknie się udało
Eryk był bardzo dzielny cały dzień. W kościele kochany, rozgląda się, trochę pospał. Cudowne dziecko
Pogoda dopisała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 18:52
józefka, Rene, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Ata, nasze kciuki mają moc, a Eryk bardzo dzielny i grzeczny
Rene, przygotowania do urodzin idą pełną parą, zaproszenia rozdane, balony i świeczka kupione, literki z napisem na okno zawieszone, jestem jeszcze w trakcie robienia czapeczek dla gości ale niedługo skończę. W piątek mąż zrobi tort i upiecze ciasto. A impreza w sobotę popołudniu więc myślę że ze wszystkim zdążymy.Rene, Martusiazabka lubią tę wiadomość