Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Jóżefka
Wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rośnie zdrowy i duży, super że imprezka udana.
Oliv
Jak już wybierzesz szpital do rodzenia to idziesz tam na wizytę kwalifikacyjną ze wszystkimi badaniami, dostajesz skierowanie do szpitala i później zgłaszasz się w umówionym terminie. Jak tak miałam w medeorze, w salve też tak jest. Ale jak jesteś tam pacjentką to Twój lekarz daje Ci skierowanie na poród.
Catalina
Do mnie przychodziła położna z mojej przychodni więc miała blisko ale to retkinia więc daleko od Ciebie. Dziewczyny polecają malinową więc może z tego skorzystaj.józefka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! To moja pierwsza ciąża, nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrać , będę wdzięczna za każdą radę bo w Łodzi mieszkam kilka lat i nie mam za bardzo kogo się poradzić . Kogo wybrałyście i polecacie/ odradzacie na lekarza prowadzącego? Gdzie poród? Jak sie do tego wszystkiego zabrać? Ratunku:). Za tydzien mam wizytę u gin w Madurowiczu żeby potwierdzić ciążę - Ochędalski, mówi wam cos? Pozdrawiam i zdrówka dla Waszych kluseczek małych:).
-
Kilka razy byłam u prof. Ochędalskiego. Zdania są różne... Jest bardzo wykwalifikowany, konkretny, dodatkowo jest endokrynologiem, więc wszystkie problemy tarczycowe załatwiasz od razu u niego. Nie ma problemu z terminami, wizyty są krótkie, rzadko zdarzają się kolejki. Jeśli szukasz kogoś do pogadania to na pewno nie on:) Moją pierwszą ciążę prowadziła w Madurowiczu dr Kuzmecka - bardzo dobrze wspominam, duży minus to to, że wizyta trwa ok 30 minut i o której bym nie przyszła to czekałam w kolejce min. 2 h. Oboje zlecają wszystkie badania.
Loczek2018, Mmma lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Cześć dziewczyny! To moja pierwsza ciąża, nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrać , będę wdzięczna za każdą radę bo w Łodzi mieszkam kilka lat i nie mam za bardzo kogo się poradzić . Kogo wybrałyście i polecacie/ odradzacie na lekarza prowadzącego? Gdzie poród? Jak sie do tego wszystkiego zabrać? Ratunku:). Za tydzien mam wizytę u gin w Madurowiczu żeby potwierdzić ciążę - Ochędalski, mówi wam cos? Pozdrawiam i zdrówka dla Waszych kluseczek małych:).
Witam
Mam dokladnie taka sama sytuacje
Bede sledzic odpowiedzi
PozdrawiamLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
Oliv wrote:No co Ty! Ja i tak musiałam zmienić lekarza, dr Balcerak odrzuciłam od razu, została mi tylko dr Olszewska i dr Surmacki i tak bym do niego pewnie trafiła:)
Witaj. Bylam dzis w salve na rzgowskiej i zapisalam sie do dr olszewskiej na srode. U niej najszybciej byl termin ale boje sie jaka ona jest. Zalezy mi tylko na skierowaniu na badania a pozniej moge zmienic. Ja tez zastanawiam sie nad programem Koc. Dzis mi w salve o nim powiedziano. Do jakiego dr chodzisz teraz i czy to jest tez na rzgowskiej?
Pozdrawiam -
Mmma wrote:Witaj. Bylam dzis w salve na rzgowskiej i zapisalam sie do dr olszewskiej na srode. U niej najszybciej byl termin ale boje sie jaka ona jest. Zalezy mi tylko na skierowaniu na badania a pozniej moge zmienic. Ja tez zastanawiam sie nad programem Koc. Dzis mi w salve o nim powiedziano. Do jakiego dr chodzisz teraz i czy to jest tez na rzgowskiej?
Pozdrawiam
Mmma zapisana jest do dr Surmackiego i jeżdżę na Wujaka, ale jakbyś miała dobre opinie do dr Olszewskiej to daj proszę znać dr Surmacki ma dosyć długie terminy i zawsze jest u niego bardzo długi czas oczekiwania pod gabinetem, ostatnio weszłam godzinę później niż byłam zapisana, nie wiem czy Rene tez tak masz ? Czy to standard ?Oliv
-
Oliv wrote:Mmma zapisana jest do dr Surmackiego i jeżdżę na Wujaka, ale jakbyś miała dobre opinie do dr Olszewskiej to daj proszę znać dr Surmacki ma dosyć długie terminy i zawsze jest u niego bardzo długi czas oczekiwania pod gabinetem, ostatnio weszłam godzinę później niż byłam zapisana, nie wiem czy Rene tez tak masz ? Czy to standard ?
Dowiem sie w srode jak dr Olszewska. Chce tylko zeby mi skierowanie na badania dala a co pozniej to zobacze czy do niej wroce. A do dr Balcerak obecnie sa terminy na koniec grudnia takze kolejki ma jak widac mozliwe nie bez powodu... boje sie jaka jest dr Olszewska ale jakos przezyje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 19:35
-
Ja teraz chodzę w ciąży do Balcerak nie do końca polecam. Sama z siebie nic nie mówi, szybko kończy wizytę.
U Kuzmeckiej prowadziłam poprzednią ciąże i jak pisała wyżej bardzo polecam!Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:kiedy masz termin? Bądźmy w kontakcie, z chęcią wymienię sie wszelkimi informacjami. Ja jutro idę na pierwszą wizytę. Zobaczymy jak to bd:)..
Ja ide w srode na pierwsza wizyte wczoraj robilam trzeci test i znow blada kreska martwie sie troche i chce juz srode i wizyte chociaz obawiam sie dr olszewskiej. -
Mmma wrote:Ja ide w srode na pierwsza wizytę wczoraj robiłam trzeci test i znow blada kreska martwie sie troche i chce juz srode i wizyte chociaz obawiam sie dr olszewskiej.
-
Ja mialam 24.10 okres.
12.11 zrobilam test i nic nie wyszlo a 13.11 bylam u dentysty na rtg zęba.
A 21.11 zrobilam test i byly dwie kreski. Jedna blada.
23.11 byla juz mocniejsza kreska.
A wczoraj znowu blada ale tamte robilam rano a ta wczoraj wieczorem. W piatek zrobie bete.Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
No to dość świeży temat:). Pocieszyć Cię w temacie tego RTG? Ja 11listopada opijałam z rodzicami ich 27 rocznicę ślubu, jeszcze nie wiedziałam o ciąży i mam wyrzut sumienia mimo ze dużo nie wypiłam:) - poczytaj mameginekolog, szczególnie artykuł o Hipotetycznej Hani:).