Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Moze byc ciezko teraz bo urlopy, ale na pewno sprobuj w AllMed na retkini, ja polecam Majas Ogorek i Kufelnicka Babout, ale Cieslak i Makowski tez daja rade. Wizyta 120-140 zl.
Dzuekuje to by mi pasowalo bo rodzice na retkini mieszkaja i tam bede u nich przebywalaedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Urodzilam 30.07 w salve coreczke 3080g i 53cm. Salve super. Polecam. Porod naturalny zakonczony cc. Nie poszlo mimo wielu godzin ;( ale jestem zadowolona ze juz po, dobrze sie mna zajeli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 20:03
marta258, Loczek2018, Rene lubią tę wiadomość
-
edwarda20 no własnie udało mi sie umowic do tej dr Majas Ogorek ja tam nie jestem jakas wymagając poprostu chciałam zeby mi usg ktos zrobił zobaczył czy dobrze sie wszytko zagnieździło i gdzie oraz jak to wygląda bo w UK to dopiero w 12tc tak jak pisałam mam nadzieje ze ona jest jakas w miare miła hehe i kompetentna Wielkie dzięki jeszcze raz za namiary wizytę mam na 13-go to dam znać jak poszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 17:27
-
Rub45 wrote:edwarda20 no własnie udało mi sie umowic do tej dr Majas Ogorek ja tam nie jestem jakas wymagając poprostu chciałam zeby mi usg ktos zrobił zobaczył czy dobrze sie wszytko zagnieździło i gdzie oraz jak to wygląda bo w UK to dopiero w 12tc tak jak pisałam mam nadzieje ze ona jest jakas w miare miła hehe i kompetentna Wielkie dzięki jeszcze raz za namiary wizytę mam na 13-go to dam znać jak poszło
Rub45 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy może orientujecie się czy w Medeorze jest organizowana szkoła rodzenia? Jaką szkołę rodzenia w Łodzi polecacie? Koleżanka poleciła mi w Rydygierze, ale ja rodzić planuję w Medeorze, więc nie wiem czy ma sens chodzić do innego szpitala na szkołę rodzenia? Będę wdzięczna za wszystkie rady
-
edwarda20 wrote:Dziewczyny, kolezanka poszukuje dla swojej 6-miesiecznej coreczki najlepszego kardiologa z Lodzi. Mozecie kogos polecic?
Polecam profesor Jadwiga Moll. Przyjmuje w Matce Polce oraz prywatnie w Medax.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 21:48
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Mmma wrote:Urodzilam 30.07 w salve coreczke 3080g i 34cm. Salve super. Polecam. Porod naturalny zskonczony cc. Nie poszlo mimo wielu godzin ;( ale jestem zadowolona ze juz po, dobrze sie mna zajeli.
Czy moge spytac kto odbieral Twoj porod w Salve?
Czy jest gdzies jakas lista tych lekarzy?
Rozumiem ze troche sie wymeczylas skoro zakonczylo sie cc, czy bralas znieczulenie? -
Loczek2018 wrote:Dziewczyny - gdzie sprawnie można się dostać na USG bioderek na NFZ? Bo słyszałam że terminy masakra i zaczynam dziś szukać..
-
Loczek
My umówiliśmy wizytę na usg bioderek na nfz w Medeorze. Chcieliśmy na początek września bo to będzie akurat jak Natalka skończy 6 tyg i nie było problemów z terminami. Zadzwoń jutro i zapytaj o terminy bo to usg robi się między 6 a 8 tyg więc masz jeszcze trochę czasu.
-
annna83 wrote:Czy moge spytac kto odbieral Twoj porod w Salve?
Czy jest gdzies jakas lista tych lekarzy?
Rozumiem ze troche sie wymeczylas skoro zakonczylo sie cc, czy bralas znieczulenie?
Rodzilam z polozna Ewą Bąk. Lekarzy zagladalo kilku, byl dr Pawel Biesiada i rozni inni a na cc nie ogarnelam nikogo poza ordynatorem Dr Wojciech Wiliński, bardzo fajny dr, cala operacje byl przy mojej glowie i nadzorowal i rozmawial ze mna, tlumaczyl co i jak, tyle cierpienia ale jak jest przy Tobie taki czlowiek to wszystko da sie przezyc. Po operacji odwiozl mnie do sali gdzie czekal maz i tak samo pogratulowal i poinformowal o wszystkim.
Mialam cc nagle po 18h od odejscia wód i braku postepu porodu. Wszystko dla maleństwa, ktore za dlugo juz bylo bez wód płodowych.
Mialam zop do sn i podpajęczynówkowe do cc. A tak to te ogolne.annna83 lubi tę wiadomość
-
Medeor 22 wrzesień, a ja potrzebuję ostatni tydzień sierpnia - pierwszy tydzień września, obdzwaniam wszystko po kolei, chyba za późno się za to zabrałam.
Edwarda, u kogo byliście w salve? Dużo wizyta?
Ja tez polecam Salve, swojego Smyka 28 lipca urodziłam właśnie na szparagowej, sn. Nie ma porównania, pod względem podejścia do pacjentki, zadbania o nią podczas porodu i po, w ogóle warunków później po porodzie, doradztwa laktacyjnego i pomocy przy maluchu.annna83 lubi tę wiadomość
-
Loczek
Ale ten termin 22.09 też mógłby być bo akurat maluch będzie miał równo 8 tyg, a usg bioderek robi się w 6-8 tyg po porodzie. A nawet gdyby było 1-2 tyg później to przecież nic się nie stanie. Chyba, że Wam akurat nie pasuje ten dzień bo macie inne plany albo wyjazd.
-
Loczek2018 wrote:Medeor 22 wrzesień, a ja potrzebuję ostatni tydzień sierpnia - pierwszy tydzień września, obdzwaniam wszystko po kolei, chyba za późno się za to zabrałam.
Edwarda, u kogo byliście w salve? Dużo wizyta?
-
Martusia
Cześć, dawno Cię tutaj nie było, zaglądaj do nas częściej.
Rozumiem, że szukasz lekarza dla siebie? Jeżeli tak to serdecznie gratuluję ciąży
Jeżeli chodzi o lekarza na nfz to polecam dr Marcina Makowskiego w All Medzie. Prowadził moje obydwie ciąże i naprawdę jestem zadowolona. Robi często usg bo ma sprzęt w gabinecie, zleca wszystkie badania również na nfz, odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy wszelkie wątpliwości.