Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnes trzymam kciuki zeby bez zadnych problemow sie wszystko odbylo:)
Ja musze chyba gdzies do psychiatry sie udac..ale nie wiem kiedy najlepiej..panicznie boje sie porodu
Lilla a co u Was? -
Żyjemy sobie powolutku, mąż wrócił już do pracy, więc cały dzień spędzamy sami. No prawie cały dzień, bo codziennie wpada do nas moja mama, żeby trochę mnie odciążyć. Dzisiaj wybieram się pierwszy raz sama na zakupy, a mały zostanie z mężem wieczorem. Może dadzą sobie radę. W ogóle już jest coraz fajniejszy, bardziej komunikatywny. A najsłodszy jak śpi i jeść nie woła . Ma trochę napadów płaczu jakby go ze skóry obdzierali, ale najczęściej maminy cycuś rozwiązuje problem. No i nadal karmimy się tylko piersią, z czego jestem niewiarygodnie dumna
Agnes - trzymam mocno kciuki, żebyście wytrwali jak najdłużej
Magdalenka - ja też miałam takie lęki od ok. 25. tygodnia. Moja lekarka mówiła, że to normalne i potem przechodzi. Mi nie przeszło i do końca się bałam, ale każdego rozwiązania (i CC, i naturalnego porodu). Teraz szybko zapomniałam, ale chyba nie chcę przez to znów przechodzićagnes175 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Czyli jak do wszystkiego nowego trzeba przywyknąć i podstawą pewnie też jest dobra organizacja Fajnie, że Synek rośnie a te napady płaczu to pewnie większość maluszków tak ma O i karmisz cały czas super )
No tak..ale mi chyba nie przejdzie.....mam niski próg wytrzymałości na ból:( poza tym cesarka jest umówiona na konkretny termin i jeśli się po drodze nic nie stanie to wiadomo kiedy co i jak...a ja też nie lubię takiej niewiedzy no ale dobra to można obejść -
Kasia na wizytę kwalifikacyjną trzeba się zapisać na 36 tydzień ciąży i ponoć ogląda się wtedy porodówkę też Lilla rodziła w Gamecie, także poczytaj wcześniejsze posty Ja będę albo w Gamecie albo w Pro-Famili
-
Dzięki Magdalena, poczytam. Właściwie to się zastanawiam kiedy do nich dzwonić zapisać się na kwalifikacyjną ponieważ np w Medeorze słyszałam że mają takie obłożenie, że trzeba już dzwonić zapisywać się na kwalifikacje u mnie akurat wypada w Święta Bożego Narodzenia 36 tydzień.
-
Wiesz co wydaje mi się, że możesz już dzwonić - nie zaszkodzi a będziesz już miała termin zaklepany Myślę, że nie odeślą Cię z kwitkiem i nie karzą później dzwonić i się umawiać
-
Ooo faktycznie już po jej terminie ))) ja się cały czas zastanawiam czy Gameta czy Pro-Familia...chyba skierowania na cc mieć nie będę więc kiszka
-
nick nieaktualny
-
Magdalena a próbowałaś z psychologiem i tym strachem przed porodem SN? Może to zadziała. Powiem Ci że mój gin w Gamecie mówił że wszystko da się załatwić może podjedź tam dopytaj co i jak, bo wydaje mi się że tam robią cc bez problemów.
Meperidine witamy Jeszcze długa droga przed Tobą, ale szybko zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:37
Meperidine lubi tę wiadomość
-
Anuśka nie próbowałam jeszcze...a to ma być psycholog czy psychiatra? do gamety jadę na usg 9 listopada może kobitek w rejestracji popytam co i jak..mają tam psychologa więc może uda się...jeszcze będę 17 listopada u swojego gastrologa może się zlituje nade mną i da mi to zaświadczenie na cc
Witam również i spokojnej ciąży też życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 18:33
-
Ooo byłoby super jeśli ja coś wcześniej ustalę to też dam znać
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hejka my juz po wszystkim w domku,szczesliwsi,bogatsi,pełniejsi (foto pod wykresem).
Anuśka, Lilla My, Kasia1986 lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12 transfer, endometrium 8,5
10 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹✊️🙏💚
15.01 usg Gameta -
Agnes gratulacje !! Ja też już bym chciała być po... a tu jeszcze 2,5 miesiąca
agnes175, MiśkaK lubią tę wiadomość