Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety nie mógł być ze mną wczoraj, ale wypytał się o wszystko z rozdziawioną buzią dziś byliśmy na wizycie u Kropka 1,020 kg szczęścia Mały ruchliwy, zdrowy, następna wizyta za 3 tygodnie z kompletem badań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 15:10
marta258, Martusiazabka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
mogłabym na tego urwisa godzinami patrzeć i tak by mi się nie znudziło. Takie miny walił, że płakaliśmy ze śmiechu. Ja mam też bardzo bogatą mimikę więc Kropek odziedziczył to po mnie
Agata26, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
U mnie chyba powoli zaczynam się coś dziać. W nocy męczyły mnie bóle w dole brzucha jak przy okresie,maly też dołożył swoje i tańcowal do 2 w nocy. Także dziś póki co dzień kanapowy, zbieram siły i myśli bo może już ten weekend spędzimy we troje
-
My z mężem też zaczęliśmy szkołę rodzenia, na razie mieliśmy zajęcia praktyczne z kąpania i przewijania - oj, żadne z nas nie ma do tego talentu, dobrze chociaż, że mój mąż mniej się bał podnosić dziecko niż ja Biedny ten nasz synek, ale może jakoś przeżyje takich niezdarnych rodziców
Jutro mamy mieć zajęcia z porodu i z karmienia piersią, nie mogę się doczekać
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
A propos porodu, o Medeorze słyszałam różne opinie, lepsze i gorsze, ale na Matkę Polkę zdecydowałabym się tylko w przypadku, gdybym miała urodzić skrajnego wcześniaka lub moje dziecko byłoby chore. Ponieważ tak nie jest, zamierzam się trzymać od ich porodówki jak najdalej.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Samopoczucie świetne, poza tym, że męczę się teraz szybko no i czasami mam prawdziwe problemy z koncentracją. Na szczęście jeszcze tylko 4 dni w pracy!
Mam pytanie do Was: rejestrowałyście się już do położnej środowiskowej? Jeżeli tak, jakieś rekomendacje?
A, i jeszcze jedno - macie jakiegoś rekomendowanego pediatrę? Szukam i na NFZ, i prywatnie i nie mam pojęcia, gdzie zacząć. Jeżeli jeszcze przyjmuje w Śródmieściu, to już w ogóle bajka
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015