Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak.macie Facebooka to.polecam https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=666791606813436&substory_index=0&id=646192435540020. Już wiem jak rozpoznaje się płeć w 12-13tg. Niestety u mnie zasłania noga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:53
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Dziewczyny, muszę się pochwalić. Właśnie przyszła do mnie przesyłka z pieluszkami wielorazowymi. Zobaczymy, czy wytrwamy z mezem w praniu. Pewnie zwykle pampersy też będą używane głównie w nocy, ale te wielorazowe chcemy używać częściej.
Wedmoczka, Monia85, Szczęśliwa Mamusia, Dotek lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane:)
KAWOLA nóż się w kieszeni otwiera jak to czytam...aż strach zachodzić w ciąże bo ja jako dorosła sobie jako taka poradzę ale jak jest maleństwo w środku i jesteś zdany na ich łaskę (
Cierpliwości i dużo siły dla Was
Trochę mnie nie było...ale zalatana strasznie...
Testu nie robiłam bo od wczoraj mam płodny śluz więc na bank to nie ciąża
byłam wczoraj u pani kardiolog ( z polecenia Kawoly) stwierdziła że nie lubi takich pacjentów jak ja bo nic minie może dać z uwagi na staranie o dziecie...mam odstawić wszystko i brać Magne B6 2 razy dziennie...nie powiem ciekawa teoria ale komuś zaufać muszę..mam zrobić echo serca i znleźć ją w szpitalu...termin na echo mam na 3.10
jutro M leci badać armie i zobaczymyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Agatka_46 wrote:Hewa podziwiam ja bym się na wielorazowe nie zdecydowała jestem zbyt leniwa
Tego się obawiam, bo ja też dość leniwa jestem, ale zobaczymy. Powiem Wam szczerze ze to mój mąż się nakręcił na te wielopieluchy, on sie ostatnio taki trochę ekologiczny zrobił. Wydumał, ze sami będziemy robić np. płyn do kąpieli dla córci. A wiem, ze będę miała w nim oparcie, bo on wiele domowych rzeczy robi, wiec i prac będzie
Poza tym będziemy nosić maluszke w chuscie. -
WEDMOCZKA, trzymam kciuki za armię męża Wynik będziecie mieć po ok 2 godz. więc daj znać co tam wyszło, na powiew poczekajcie chyba z 4 dni.
-
hewa81 wrote:WEDMOCZKA, trzymam kciuki za armię męża Wynik będziecie mieć po ok 2 godz. więc daj znać co tam wyszło, na powiew poczekajcie chyba z 4 dni.
A ten posiew to trzeba też osobiście odebrać? Czy online jakoś można?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
On line z a lab, a papierowe wersje będą w karcie męża na przyszłość. Wedmoczka trzymam kciuki
Ci moi znajomi o których wspomniałam umówili się do prof Jakiela. Dwóch lekarzy go poleciło, między innymi ten którego polecałyście do usg. Pierwsza wizyta jedyne 300 zł! Już wiedzą że problem jest duży, bo w usg róże rzeczy wyszły, m.in. wodniak i torbiele.Wedmoczka lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
Wedmoczka wrote:A ten posiew to trzeba też osobiście odebrać? Czy online jakoś można?
Tak jak Monia pisze, dostaniecie kod do odebrania wyniku on line.Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
MONIA, ja tak czułam, jak pisałaś o tych znajomych, ze takie kiepskie wyniki to muszą się wiązać z jakimiś przeszkodami.
Ale przynajmniej wiadomo co tam się dzieje. Dobrze ze zrobił to usg.
AGATKA, będziemy kupować używana chustę tkaną ze splotem skośno-krzyżowym (takie sa najbardziej polecane) i bedziemy sie dopiero uczyc wiązać, ale przegladalismy filmiki na Youtube i nie wygląda to az tak strasznie trudne, ale oczywiście trzeba to dobrze zamotac, żeby krzywdy dziecku nie zrobić. Fajnie jak się ma w mieście doradcę chustowego, który pokaże i wytłumaczy co i jak. U mnie niestety nie ma, wiec pozostaje instruktaż on linę.
Ale damy radę. -
Czesc dziewczyny
Do prof Jakiela chodziły dwie moje koleżanki i obie były bardzo zadowolone, także chyba dobry wybór.
Hewa - chusta też mi się marzy, już moja przyjaciółka zapowiedziała że mam nie kupować bo dostane w prezencie, także zobaczymy co nam z tego wyjdzie
Kawola - kurcze co za masakra ;/ trzymam mocno kciuki. Na Jaczewskiego jak leżałam to brali i w 38 tyg na wywołanie...
Mi przyszła paczka ze smyka uwielbiam rozpakowywać te drobnostki mam piękny kombinezonik na zime
A i patrzcie co znalazłam http://allegro.pl/munchkin-organizer-na-lozeczko-pieluchy-kosmetyki-i6259300992.html , chyba się skuszę bo w sypialni zmieszzę tylko łóżeczko i małą komode, co myslicie?
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Któraś pisała o promocji w Rossmannie.
Więc proszę, takie cuś znalazłam
Dotek lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:cześć
Weszłam tu w dobrym humorze z zamiarem odpowiedzenia na ostatnie posty, ale po tym co przeczytałam u Kawoli aż mi się odechciało... Ręce opadają na pomysły lekarzy...
Wczoraj miałam gości, w dzień sprzątałam i szykowałam jedzonko. Dzisiaj mam w planach prasowanie, pranie, pakowanie, a wieczorem usg
Migotka co tam wczoraj zobaczyłaś? Wrzuć jakieś zdjęcie
Wizytujące dziewczyny - bardzo się cieszę, że wszystko ok Te małe bobaski są rozkoszne, sama radość jak się patrzy na Wasze zdjęcia
Macduśka ja też miałam napady głodu, przeszło mi dopiero jakiś tydzień temu, mąż na weselu podejrzewał, że coś jest nie tak z jedzeniem, bo nie rzucałam się na wszystko co postawili.
Hewcia jak tam przeziębienio?
Cześć Seraya, w którym szpitalu chcesz rodzić?
Hej! chodzę do lekarza który przyjmuje na Kraśnickich i tam też zamierzam rodzić.Monia85 lubi tę wiadomość