Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, biorę duphaston. Mam uważać żeby nie uderzyć się w brzuch, nic poza tym. Pierwszy raz mam w opisie umiejscowienie łożyska. Do tej pory musiałam dopytywać a lekarze mówili że tak wcześnie nie można mówić o jego umiejscowieniu, bo jest wędrujące.start lipiec 2013
-
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Tak, biorę duphaston. Mam uważać żeby nie uderzyć się w brzuch, nic poza tym. Pierwszy raz mam w opisie umiejscowienie łożyska. Do tej pory musiałam dopytywać a lekarze mówili że tak wcześnie nie można mówić o jego umiejscowieniu, bo jest wędrujące.
A ja mam w opisie prenatalnego usg, że łozysko na tylnej ścianie i dnie macicy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia85 , Lady Highlander , Dotek i inne mamusie spodziewające się synków jaki córeczek z całego serducha wam gratuluję :*:*:*:*: , jeszcze u mnie płeć jest pod znakiem zapytania, może w następną Sobotę się dowiemy .
kawola I jak tam kochana , cosik się dzieje ?.:*:*.
Witam się kochane z wami w 13 tc , normalnie nie dowierzam , uwierzę chyba jak znów zobaczę i usłyszę kruszynkę :*:*:*:* , ogólnie to dobrze się czuję , apetyt taki sobie może się poprawi z upływem dnia , jeszcze 5 dni do wizyty (nie licząc Soboty i Niedzieli ) . -
U mnie spokojnie, nie ma jakiejś wyjątkowej dumy z tego ze to syn. Po reakcji tesciow wnioskuję ze woleliby dziewczynkę. My byliśmy na to przygotowani bo juz w 12 tyg dr tak mówiła, ale wtedy jeszcze nie na 100%. Teraz z imieniem będzie problem, nie możemy się dogadać.start lipiec 2013
-
nick nieaktualny
-
Hey hey, ja dziś pospałam i tylko 2 razy w nocy pobudka U nas chyba będzie Pawełek My dowiedzieliśmy się że raczej chłopak w 11+6 to widziałam wzruszenie u męża na twarzy
Szczęśliwa Mamusia, Monia85 lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
A my mamy nadzieję dowiemy się 5 października oby pokazało co tam ma... mam przeczucie że dziewczynka - chociaż może psikusa zrobić dla dziewczynki imie wybrane dla chłopaka jedynie Julek jak narazie jako tako nam się podoba...
Pawełek ładnie ale mąż ma na imie Paweł ew. juniorMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Hej dziewczyny nie odzywalam sie bo niemal wprost z USG wyladowalam w szpitalu... Okazalo sie ze moja szyjka jest w tragicznym stanie i ma 16mm!!! Nie wiem czy u mnie zle zmierzyli czy tak nagle sie. skrocila ale nie jest dobrze... Dobrze ze pojechalismy na to Usg bo nie wiem co by bylo... Brzuch mialam twardy jak kamien od tsmtego tyg... Nie mielismy Usg 3d bo nie bylo nic widac Malenka nie chciala zapozowac i oddali nam pieniadze.. Dostalismy nagranie z normalnego usg ale ja tam nic nie widze...
-
Monia gratuluje synka
Monia85 lubi tę wiadomość
-
Agatka_46 wrote:Migotka w jakim szpitalu jesteś? Co mówią lekarze ?? No chociaż do 34 wytrzymaj kochana
-
Migotka, spokojnie poczytaj ze przy skracajacej szyjce wiekszosc dzieci rodzi sie pozniej w terminie. Lez i odpoczywaj.
Ami własnie przyszedl kocyk minky, posciel i rozek uwielbiam jak przychodzi kuriermigot_ka lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualnyMigotka niedobrze, że się skraca. Dobrze ze to zbadali.
Trzymaj się tam w szpitalu.
Moja koleżanka miała taki dam problem, szpital, kroplówki na wyciszenie skurczów zagrożenie porodem przedwcześnie a potem prawie przynosiła ciążę.
Bądź dobrej myśli.migot_ka lubi tę wiadomość