Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
KAROLA, wzywam Cię. Czyżby już Alusia była z Tobą?
Wyczailam na fb że Tata jest z Ciebie dumny
Czekamy na wieści -
nick nieaktualnyMonia a to na studia?
Agatka ciekawy temat i nie mam zielonego pojęcia o czym mowa;)
Dotku dziękuję, jestem już po wizycie. Moja "Kruszynka" bije rekordy. Waży już prawie 4100g tj od wyjścia ze szpitala (24 dni) przybyło jej 1140g! Takie wyniki osiąga się dzięki open bar 24h na dobę
Poza tym położna miała wspaniałą okazję posłuchać koncertów Małej. No i przyznała, że Mały niecierpliwiec, z humorami. No cóż pozostaje poczekać, aż jej przejdzie, oby do 3 msc:)
Ach no i mam problem piersiowy, boli, guzki, dobrze, że w czas powiedziała co mam robić, może nie skończy się zapaleniem. -
Nie, to jest kurs zawodowy, poziomem wykształcenia odpowiadający zawodówce, ale dla mnie te wszystkie tematy są obce i jest tego dużo. Egzamin jest państwowy przed zewnętrzną komisją. Jest mi to potrzebne, bo teraz ziemie mogą kupować tylko osoby z wykształceniem rolniczym.start lipiec 2013
-
Zuza1989 wrote:Dziękuję Wam dziewczyny za tak ciepłe przyjęcie Jak się wczytam w forum to chętnie przyłączę się do ploteczek
Tymczasem może któraś z Was zamierza rodzić na Kraśnickich i ma jakieś informacje na temat tamtejszych obyczajów? Obecnie szukam szkoły rodzenia i mam do wyboru dwie: Aktywną mamę i Lidię. Ta pierwsza jest na NFZ, druga płatna ale ile - nie wiem. Do lekarki chodzę na NFZ, nie pracuje ona w żadnym szpitalu. Chcę przygotować się w szkole rodzenia a dodatkowo "wykupić" asystę przy porodzie douli/położnej - czy kótórakolwiek z Was wie jak to wygląda w Lublinie? Skąd taką wytrzasnąć (tylko taką, która za te pieniądze faktycznie się zajmie i będzie od początku do końca ze mną) ile to kosztuje, jak się to załatwia? Będę wdzięczna za podpowiedzi
Aha - zapomniałabym - ja rodzę w marcu, a przynajmniej taki mam wyznaczony termin (03.03.2017)Zuza1989 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
co do ciuszkow ja mialam dla małej 3 duze kartony na pierwszy rok teraz napewno sie pochamuje przy synku z iloscia:)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Monia, jakoś teraz się posypały te promocje - w weekend było -45 %. Dodatkowo jak się zapiszesz do ich klubu to dostaniesz 10 % jednorazowo i będziesz dostawała informację o promocjach na maila
Wcześniej jakoś nie było takich "większych" obniżek. Ja już chyba ubranka będę miała w rozmiarze 56/62. Większe planuję kupić na wyprzedażach grudniowych
Jutro przychodzi komoda dla Małego i po weekendzie zaczynam pranie i prasowanie Dziś wycinałam metki z ubranek i siedziałam ponad godzinę i powiem Wam że się zmęczyłam aż się martwie jak ja poprasuję te wszystkie słodkie ubranka
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
A ja zamówiłam chyba 4 zestawy na 56 i więcej już nie zamierzam, chyba że ktoś mi powie, ze coś z tego jest niepraktyczne albo nie zakłada się tak jak ja planuję. Będzie mi brakowało kombinezonu zimowego, ale to kupię po ostatnim usg żeby bardziej trafić w rozmiar albo móc jeszcze wymienić.start lipiec 2013
-
nick nieaktualnyMonia ja w pierwszych dniach używałam 50, ale to chwilę teraz 56, ale to długo nie potrwa, bo już powoli z nich wyrasta. Na samym początku używałam tylko pajacyki, teraz dodatkowo body + gatki.
Powodzenia w nauce.
A ja dziś w końcu mam relaks długa kąpiel, teraz tv, Wy i coś słodkiego. Bobo, mąż i kot śpią -
nick nieaktualny
-
Już zakup tych ubranek to dla mnie duży krok, a co do gadżetów to nie wiem jeszcze czego potrzebuję. Może coś wezmę od siostry, bo ma u mnie przechowywać to co juz niepotrzebne. Na razie zbieram informacje i tak np. planowałam kupić nianię z monitorem oddechu, ale siostra mi odradza bo jak w nocy wyjmuje Julkę to niania alarmuje i jest głośno. Pościel może będę szyła w komplecie z zasłonami, ale u krawcowej.start lipiec 2013
-
nick nieaktualnyMonia przypadkiem wpadły mi w ręce 50, używane, ale okazało się, że przydały się. Pewnie kupiłabym ze 3 komplety i tak, bo ja jestem nieduża i przypuszczałam, że może się przydać.
Ja nie kupowałam ani niani ani monitora, ale mieszkam w mieszkaniu, a łóżeczko mam na wyciągnięcie ręki od mojego łóżka.