Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata sprawdź to jeszcze, ale wydaje mi się, że jakiś lekarz mówił, że może dać zwolnienie jeden dzień wstecz. Zwolnienie masz do środy, następne dostaniesz w piątek czyli prawdopodobnie się uda. Najlepiej zadzwoń albo do tej kliniki albo do przychodni gdzie masz rodzinnego. Jak jest taka sytuacja z ich winy to niech jakiś inny lekarz wystawi Ci zwolnienie na brakujące dni, albo niech zarezerwują dla Ciebie druk żeby wypisać z data wsteczną. A w ostateczności rodzinny może dać zwolnienie na 2 dni w tak wyjątkowej okoliczności.
Też się boje takiej sytuacji.start lipiec 2013 -
nick nieaktualnyAgata90 mój gin mówił, że jeśli chodzi o przedłużenie zwolnienia to mogą być 3 dni do przodu albo do tyłu.
Agatka miałam kinesiotaping nawet mąż się załapał. To się trzyma z tydzień, a potem jak chcesz przedłużyć to musisz się prywatnie umawiać z tymi ludźmi.
-
nick nieaktualny
-
Hej podczytuje Was od dłuzszego czasu i też chciałabym dołączyć do grupy Mieszkam na krańcu lubelszczyzny i też kursuję miedzy lubelskim i mazowieckim Obecnie jestem w 18 tyg pierwszej ciązy, w którą udało się zajsć po 5 latach starań.
Szczęśliwa Mamusia, Monia85, hewa81 lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Magdziulla mam nadzieje ze to tak dziala.Probuje dodzwonic sie do mojego gina na telefon prywatny ale nie odbiera.jak do jutra sie nie odezwie do pojde do rodzinnej podpytac co i jak.Najwyzej ona da mi zwolnienie na 1-2 dni!
ahh tak to jest jak sie chodzi prywatnie. -
nick nieaktualnyU mnie działało, zawsze się tak umawiałam, żeby w tych 3 dniach.plus/minus zmieścić i nie było problemu. Ale lepiej się dowiedzieć.
Witajcie Reni i Milagro. Fajnie, że wątek lubelski się rozrasta!
Moja Królewna mi dziś daje w kość. Chyba zjem jak mąż wróci.
no i mam mocno ruszonego nerwa przez rodzinę męża. Ech nie mogę się uspokoić, z rodziną to dobrze na.zdjęciach jednak.milagro lubi tę wiadomość
-
Agata zwolnienie można dać 3 dni do tyłu. Czyli jak pójdziesz 7 to od 5 może Ci dać spokojnie. Tylko w pracy uprzedź że doniesiesz ciut później bo wizyta sie przesunela.
Reni Milagro witajcie. Troche wyrównacie nam liczebność przyszłych mam bo czesć dziewczyn już urodziło a część lada dzień
Madziulla święte słowa z tymi zdjęciami. Ja też nie raz mam dosyć a jak dziecko się urodzi to bedzie jeszcze trudniej z nimi wytrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:10
milagro lubi tę wiadomość
-
Witam nowe kobietki . Czujcie się tutaj.dobrze. aaaa jutro USG Ale mam stressss. Trzymajcie kciuki laski. AGATA Tak jak pisze dotek wypisz Ci do tylu l4. Gdzieś na stronie zusu czytałam ze to jest dozwolone ustawą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 18:18
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
RENI, MILAGRO, witajcie Dziewczyny W kupie raźniej, czujecie się TU dobrze, swobodnie. Życzę spokojnych i bezproblemowych ciąż
AGATKA, kciuki zaciśnięte, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 18:22
-
witam nowe przyszłe mamy:) co do zus to ja mialam zawsze na czas ale u mnie wiecej niz 20os pracuje wiec placi firma a potem síe rozlicza z zus, poki co pracuje nadal choc sa mowenty ze z tym brzuchem troche cieszko, jakos mam wrazenie ze szybko urosl w ostatnim czasie, pasek w plaszczu juz na styk wiaze:/ a nie pamietam jak to na l4 ale na macierzynskim zus wylicza na podst ost roku srednia stawke na dzien i mnozy przez dni w mc i tym sposobem w lutym dostaje sie najmniej a w mc 31dniowych wiecej, paranoja
Agatka fajna ta Twoja szkola sie wydaje, a taping polecam z doswiadczenia i pacjenta i fizjoterapeuty;)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017