Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki co tu taka cisza?
-
nick nieaktualnymigot_ka Też się zastanawiam gdzie reszta dziewczyn .
Boże już mam dość na prawdę tego chodzenia , miałam taki skrót kochane którędy sobie chodziłam do przedszkola , i niestety ktoś to ogrodził zamknął na 4 spusty i nie ma przejścia tamtędy i ludzie do pracy jeździli czy chodzili , i dzieci do szkoły a teraz co przez pół miasta leć trochę cosik mnie dziś zakuło , zmęczyłam się potwornie na prawdę , już nie mam sił aby tak chodzić gdybym miała kogo poprosić o pomoc , ale nie mam na kogo liczyć wszak niedaleko mnie mieszka , ciocia mojego męża ale ona ma już 65 lat raz przyjdzie raz nie , i nie mam za bardzo na kogo liczyć . Myślałam aby może mąż Marysię zawoził do przedszkola , ale to odpada przedszkole otwierają o 7 , mąż ma na 7 do pracy i dwie godziny by tak siedziała , a drugie śniadanie mają o 9 dopiero . Ech no nic , jakoś będę musiała sobie poradzić . -
Mamuska a rodzice lub rodzenstwo?
Ja mam za to dosyc lezenia... Jestem przykuta do lozka do konca ciazy... -
nick nieaktualny
-
Hey, ja właśnie po wizycie - i chyba Mały pcha się Nam na świat - rozwarcie 1,5 cm, głowka przyparta do kanału, więc Pan dr daje mi czas do końca tygodnia. Kurde dziewczyny, wiedziałam że to niedługo, ale teraz ogarneło mnie taaakie przerażenie że nie wiem... czekamy
Anjouek lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Lady trzymam kciuki Nie stresuj się i staraj się dużo uśmiechać, bo wtedy rozluźniasz mięśnie, w tym macicę i mniej boli. Tak nam mówili w szkole rodzenia
Pani położna twierdzi, że najlepiej urodzić w 38t+3 dni, u Ciebie jakoś tak będziestart lipiec 2013 -
Witam sie po wizycie. Mój klocuszek waży 2053g. Coś czuję że w grudniu się urodzi.
Migotka może jeszcze nie będziesz musiała leżeć do końca. Czasami sytuacja się na tyle poprawia że jeszcze miżna chodzić.
Szczęśliwa szkoda że nie masz nikogo do pomocy. Tylko ostrożnie chodz bo mrozy się zaczynają.
Lady czyli teraz będziemy witać Twojego maluszka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 19:25
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
usmiechanie sie przy porodzie to dopiero wyzwanie...ale fakt ze poloznej trzeba sluchac choc ja przez chwile mialam wszystkich w nosie i małej tetno ucieklo wtedy:-/
szczesliwa a sasiadka jakas? moze wychodz wczesniej zeby pomalu isc, ja walcze sama z 4p bez windy tez masakra, modle sie zeby do 8mc dotrwac w dwupaku"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Dotek to rzeczywiscie klocuszek moja w srode wazyla 1800...
Magdziulla nie wiem co to za link bo z tel. Nie moge wejsc... W kazdym badz razie mam tyle jeszcze do zrobienia... Dotek na kiedy masz trrmin? Ja tez zapewne nie wytrzymam do stycznia... Dzisiaj mi dr powiedzial zeby chociaz do 34tyg. wytrzymac... -
Lady zaciskam juz kciuki
-
U mnie Tp na 18.01 ale dr ciągle powtarza że aby do 36tc dociągnąć. A dzisiaj powiedział że aby do grudnia. Wow toż to już za rogiem. Zaczynam trząść gaciami ze strachu:) Migotka my to może w podobnych terminach urodzimy dzieci. Teraz już będą szybko rosły nasze maluchy bo w 3 trym to w tłuszczyk obrastają. No i moj już wisi głową na dole.
-
nick nieaktualnyMarcela29 Właśnie tak robię , że wychodzę wcześniej ale i tak cosik mnie zakuje , niestety moja sąsiadka nie może chodzić , i to jedyna osoba która mi pomagała .
migot_ka Mój tata pracuje i mieszka w woj Mazowieckim , to jest od nas przeszło 100 km , teraz mu samochód padł i nie ma czym jeździć do pracy , siostry też pracują , mama nie żyje od 14 lat .
-
Witam piękne panie
U mnie znowu kiepsko ze spaniem i teraz głowa mi pęka...
Dotek dlaczego masz aby dociągnąć? Przecież nic się nie dzieje, ani z Tobą ani z dzieckiem?
Migotka do końca będziesz przykuta do łóżka szpitalnego? Jesteś u siebie w mieście? Jak do 34tyg to już niedługo... Mąż ma zadanie bojowe wszystko przygotowaćstart lipiec 2013 -
Doktorek to mówi na wszelki wypadek. On to sie mnie już boi po moich przebojach z ciążami biochemicznymi i poronieniami. Dlatego obmysla tez plan b jakby trzeba było szybciej dziecko wyciągnąć. Poza tym z usg wychodzi półtora tygodnia do przodu:)
-
Hej dziewczyny. Dopadlo mnie przeziebienie... katar, bol gardla, ale samopoczucie. Dobrze ze mam w domu sok.malinowy wykonany przez moja babcie. Pojutrze glukoza. Dotek jednak trzymam ciuki zebys wytrzymala do 38tc.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Hej dziewczyny...źle sie ostatnio czuje dlatego mniej pisze, dziś pierwszy raz olałam uczelnie bo sie nieciekawie czuje, mam trochę wyrzuty sumienia
Polecicie mi kogoś na USG polowkowe?
Nie chce iść do luxmedu gdzie wizyta trwa 5 minut,bo czytałam,ze polowkowe powinno trwać około 20-30 minut żeby wszystko dobrze sprawdzić.. -
Dziewczyny dużo zdrówka. Na przeziębienie warto jeść czosnek albo polecam syrop z cebuli:) cebula w półkrążki, kilka ząbków czosnku rozduszonego, sok z cytryny i miód i po kilku godzinach zacząć pić.
Anjouek ja miałam usg u dr Kondrackiej w luxmedzie na radziwiłłowskiej. Bardzo jestem zadowolona. Dr wszystko mi pomierzyła i mąż w drugiej części pomieszczenia oglądał ekran usg i słyszał co mówi dr. Wizyta trwała dłużej i dostaliśmy nagranie na pendrive.