Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
agadana Femmed jest na Zana http://femmed.eu/
Ceny są podobne wszędzie Koncertowa to dobry wybór, na USG połówkowe pójdę albo do dr.Kondrackiej albo do Femmedu do dr.Błażukiewicza. Sporo lekarzy w Lbn ma certyfikaty FMF, gdy już kogoś wybierzesz warto sprawdzić, czy wybrany przez Ciebie lekarz taki posiada https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
agadana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane :*:*:*:*
Już jestem w domciu , byłam na wizycie było to tylko omówienie badań waga , ciśnienie , bez USG wiedziałam że tak będzie mówił że ostatnio robiliśmy USG i córeczkę mierzyliśmy , więc na razie Ania pozostaje Anią :-*:-*, mam łykać żelazo trochę mi spadło i kolejna wizyta 7 stycznia po nowym roku . Ważę już 69 kg cisnienie w normie badania w porządku a wiecie mój gin ma synka w wieku Grzesia córeczkę która ma 8 lat i drugą córeczkę ktora ma 6 zaczął mi sie zwierzać ;-)czy co to , ten mój gin to młody jest , pewnie w wieku mojego męża lub trochę starszy .Lecę obiad robić .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 14:09
Zuza1989 lubi tę wiadomość
-
agadana wrote:Lublin Anjouek kojarzę Cię- ja kwietniowy wątek czytam ale mało się udzielam bo zazwyczaj z jednego dnia tam jest ok. 10 zaległych stron do przeczytania i nadrabiam wieczorami
Czyli narazie luxmed koncertowa i u mnie zostaje. Też robiłaś u dr Kondrackiej jak Dotek?
Freska- a ten Femmed o którym pierwszy raz słyszę, to gdzie jest? Nie wiesz ile tam życzą sobie za takie usg ?
ja robiłam u dr Swatowskiego też ma certyfikat FMF tylko trzeba zwykle troche wczesniej termin zaklepac, u dr Kondrackiej chyba też (?)
haha wlasnie tak wklepałam w google jego dane i mi wyskoczyło, ze ma profil na facebooku xD
chyba sie bawi doktorek w mameginekolog hihi
agadana lubi tę wiadomość
-
agadana
a co do kwietniowego wątku... to ja tylko pare nickow kojarze... wlasnie to czytanie wszystkiego mnie przytłacza ale co sie dziwic okolo 130 osób jest na liscie
dlatego sie udzielam na kwietniowym ale na Babyboom tam jest nas ok 60 i da sie zacytowac pare wiadomosci a dopiero pod koniec odpowiadac wiec i mniejszy tłok i forum imho lepiej zbudowane tu jest wygodnie póki jest kameralnie a potem zaczynaja sie schodyagadana lubi tę wiadomość
-
Anjouek ja tez bym sie ucieszyla ale z jej miny nie moglam wywnioskowac radosci. Zreszta moje M jest jedynym bratem szwagra I on chce koniecznie.Na chrzesnego mojego meza ( I wg. Mnie to normalne) ale jego zona gwiazda nie chce ona chce.ktoregos ze swoich trzecim kuzynow. Twoerdzzi ze nie ma.chrzesnej ale.ma siostre rodzona a jej już nie ma zupelnie w.rodzinir zadnej babki na chrzesna....MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Monia - dzięki za podpowiedź! Co do in postu niestety mi się wydaje że kurierzy sami podpisują nieraz odbiór. Zamawialam ostatnio dużo i nie wszystko musiałam podpisywać, na szczęście nic nie zginęło.
Agatka- o tak, wszystko co ciążowe jest mega drogie ale która mama liczy pieniądze jeśli chodzi o Jej dziecko
-
Bry. Ten inpost to nie tylko beznadziejna firma ale kurierzy też mają tupet. Kiedyś babka do mnie zadzwoniła i poprosiła żebym wyszła na parking między osiedlami po paczkę bo oni są busem zaparkowani. Facet kierowca i babka z nim jeździła. Okazało sie że pozganiali wszystkich oczekujących na paczkę z okolicy żeby sobie przyszli odebrać. Chyba jakbym chciała odebrać sama to bym na paczkomat zamawiała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 11:35
-
ojej ale macie przezycia z tym inpostem.. u mnie poki co wszystko gladko szlo... wlasnie niedawno 3 paczki odebralam z paczkomatów - kuriera nie zamawiam bo nikogo u nas nie ma w domu do 18tej okolo... i teraz tez wlasnie jedna paczka do mnie idzie do paczkomatu a druga przesylka ekonomiczna.... mam nadzieje,ze nie pogubia
no w sumie to raz miaalam incydent,ze zamowiona paczka nie zmiescila sie do paczkomatu pod Kaufem w Świdniku i nie poinformowali mnie,ze ją umiescili w drugim, ktory znajduje sie tez pod Kaufem ale bardziej z boku sklepu... wygladalo to tak
przykladowo godzina 12.30 sms '' paczka zostala umieszczona w paczkomacie"
12.32 '' minal czas na odbior paczki, zostanie ona przewieziona do siedziby inpost w Lublinie blablabla'' cos w ten desen... wkur.. sie co nie miara wtedy...bo czekalam na nia pare dni, a jak juz jechalam z uczelni z Lublina do Świdnika zeby po drodze ją odebrac to nagle taka wiadomosc?! wszystkie infolnie zajete bo to tez przed swietami bylo... napisalam do nich na fb a osoba, która obslugiwała ich fanpage probowala miedzy slowami powiedziec mi, ze jestem malo inteligentna bo moja paczka znajduje sie w inny paczkomacie tylko szkoda,ze zamawialam do innego i nie dostalam informacji,ze wlozyli ją gdzies indziej a wyslali sprzeczny komunikat, ze nie odebralam jej w terminie... i jeszcze ten tupet... zrobilam screeny wiadomosci zeby pokazac temu gagatkowi,ze nie mam problemu z inteligencją ani czytaniem i sama pozwolilam sobie obrzucic go paroma niemilymi epitetami skoro maja taki szacunek do klienta
ceny jednak maja konkurencyjne i tylko raz taka akcja wiec nadal od nich zamawiam...
oby nic nie pogubili -
Ale tu u nas spokojnie. Ja dzisiaj caly dzien sie byczylam czytaj lezalam... aby rodzince jedzonko robilam. Mala sie bardzo malo ruszala ale teraz nadrabia ufffc bo zaczynalam sie martwic. W piatek obrona . Nic mi sie nie chce. W styczniu 2x chrzciny fuck.Na.jedne chyba nie pojdziemy bo skad na to kase brac a wiadomo do.medal brata to minimum 500 trzeba dac... wiecNie meza kuzynke.mozemy sobie.odpuscic... mam taka.nadzieje tym bardziej ze jeszcze nie mam calej wyprawki a to tez kasaaaa.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Witam się z wami kochane , po weekendzie .
Ale mieszana pogoda za oknem wczoraj lało jak z cebra , dziś śnieg sypie gin zapisał mi żelazo w tabletkach abym brała , ale dziwnie po nich się czułam słabo mi było, nie dobrze nie będę ich brać do wizyty będę dużo buraków jeść . Ania od rana mi dokucza jak żołądek mi skopała , mąż mówi że jest bardzo ruchliwa to ja mu na to że po Tobie tak się kręci . Dziś gotuję na obiad barszcz czerwony.agadana lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko fika prawie całą dobę z krótkimi przerwawi, aż sie boje co to bedzie po porodzie jak mu tak zostanie, córka byla bardziej leniwa, miała wyraźne pory aktywności i po narodzinach w nocy ładnie spała z dwoma pobudkami ab
ja chyba rekord pobije w sikaniu, dobrze ze w pracy mnie nie rozliczaja z przerw na wc bo dzis bylam blisko 10 razy, w tym tyg mam endokrynologa i badania w lab, a w nastepnym gina i neurologa takze miesiac biegania po lekarzach:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnymarcela29 powiem Ci że nasza Ania kręci się na wszystkie 4 świata strony , wczoraj aż do północy się kręciła w brzusiu moim , a raz tak mnie kopnęła w pęcherz , że na prawdę bolało mąż mi mówi że Gabrysia była spokojniejsza aż tak mi się nie ruszała , siostra mi mówi że będzie pewnie bardzo żywym dzieckiem , tego już nikt nie przewidzi jakie dzieci będą .
Przywitam się i ja moje drogie :*:*:*:*:*:*.
Mówię wam jak chcecie gdzieś iść dziś , to ciepło się ubierzcie na cebulkę straszny mróz trzyma . Jestem już w domu wczoraj miałam barszcz czerwony zrobić jednak była kasza do pulpetów mąż ziemniaki przyniósł to sobie pozniej odbiorę i ugotuję barszcz mam w lodówce zaopatrzyłam się w babany , jabłka , pomidory . Pomyślałam że jakoś na parę dni przed wizytą pójdę i zrobię morfologię i mocz dam do zbadania i z głowy a potem tylko odebrać i 7 Stycznia do gina na tą samą godz co zawsze . Ja czuję się już o wiele lepiej kaszel sam z siebie przeszedł , dziewczynki jeszcze mają trochę katar nie dociera to to mnie że zaraz będą Święta Nowy Rok i polecą mi te tygodnie ciąży jak z górki . -
Bry. Szczęśliwa a jakie żelazo bierzesz? Ja biorę tardyferon fol co drugi dzień i od października hemoglobina z 11,4 podniosła się na 12,8. A po tym leku czuję się całkiem nieźle tylko czasami mam zaparcia ale to normalne przy suplementacji żelaza. Może organizm musi się przyzwyczaić?
Faktycznie zima powróciła, u mnie jest minus 6 stopni i piękne słońce świeci chociaż mróz szczypie.
Dzisiaj idę na wizytę podglądać moje szczeście. Już mu ciasno w brzuchu i jak się porusza to czuję tylko takie pełzanie pod skórą. Za to często ma czkawkę, chyba smakuje mu to co jem bo łapczywie pije wody i potem czka:D
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość