Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia85 wrote:Agatka super, ale troche mnie zmartilas bo moj dziec ma jakas palpitacje. W niedziele w szitalu mial 175 uderzen, a na wczesniejszym usg w 8tyg mial 179. Moze to maleje wraz ze wzrostem?MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Tak widzialami przed i po. On na oddziale z tego co.wiem nie dziala. On aby w przychodni.
a nie ważne w sumie ale ja wolałabym lekarza który jest na oddziale -
jatoszka wrote:no właśnie a co w przypadku gdy jego pacjentka musi mieć cc-kieruje do kogoś ?
a nie ważne w sumie ale ja wolałabym lekarza który jest na oddzialestart lipiec 2013 -
jatoszka wrote:no właśnie a co w przypadku gdy jego pacjentka musi mieć cc-kieruje do kogoś ?
a nie ważne w sumie ale ja wolałabym lekarza który jest na oddzialejatoszka lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Ja w pierszej ciazy mialam polaka ani razu u mnie nie byl. Ciela mnie Morawska teraz juz pracuje w swidniku. Nawet.nie chcial.mi.na oddziale wypisac zas do becikowego kazal przyjsc.do luxmedu i.placic za wizyte. Wiec wiesz ... roznie to bywa. Do polaka chodzilam i do luxmedu i abovo na usg.
a ja o Polaku same pozytywy słyszałam ale ile ludzi tyle opiniiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 12:54
-
Lady Highlander wrote:Dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam ale wylądowałam na jaczewskiego z atakiem kolki nerkowej - masakryczny ból, nie życzę nikomu wczoraj mnie dopiero wypisali a widzę że wątek się nam rozrasta siadam do nadrabiania
Czyli puki co sytuacja opanowana? Oby nie było nawrotów. Współczuję bólu.
TakaIga witamy witamy, chyba będziesz mamusią w kwietniu dobrze liczę?
Monia85 bardzo mnie rozczarowały niektóre osoby, w zasadzie nic złego nie zrobiłyśmy. A z dziewczynami, które tu przyjdą pogawędzić chętnie podyskutuję i powspieram. Może fioletowa strona przyniesie im szczęście:)Kamilka, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Byc moze Kamilka i Mikka do nas dołączą, bo na rozowej chamstwo sie szerzy
Hej.
Tak dołączę
Przeczytałam cały wątek i jestem w temacie
Witam wszystkie dziewczyny!!Szczęśliwa Mamusia, Monia85, hewa81, Dotek lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Boze dziewczyny jak mi ulżyło nawet nie wiecie jak bardzo. Jestem taka szczesliwa. Wlasnie przyszly mi 2 pampersy ... logujesje sie.na rozne strony i zamawiam probki i corka dorwala jedna i juz cwiczyla na lalce i wiecie co potrafila zalozyc pieluche ... moja kochana. Przytula sie do brzucha... caluje, juz chce oprozniac szfaki swoje dla dziecka... zagaduje nas na amen... zwariowala z radośći
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 13:25
Szczęśliwa Mamusia, Monia85, jatoszka, hewa81, makasa, Kasiula09 lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
jatoszka wrote:dokładnie -w sumie przy porodzie ważna jest położna a lekarz to drugi plan
a ja o Polaku same pozytywy słyszałam ale ile ludzi tyle opiniistart lipiec 2013 -
Kamilka wrote:Hej.
Tak dołączę
Przeczytałam cały wątek i jestem w temacie
Witam wszystkie dziewczyny!!hewa81 lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
nick nieaktualny
-
Witam na lubelskim wątku:) Ja jestem z Lublina, mam 1,5 roczną córeczkę i teraz jestem w 11t.c - obie ciąże można powiedzieć, że są cudem bo biorąc pod uwagę medyczne aspekty nie było szans na naturalne poczęcie.
Pierwszą córeczkę rodziłam naturalnie na Kraśnickich i byłam zadowolona z opieki. Lekarza mam tego samego co w pierszej ciąży - dr Błażukiewicz, chodze prywatnie - to dobry specjalista tylko trochę mało mówny, ale i tak najważniejszą rolę przy moim trudnym porodzie odegrała położna u której byliśmy w szkole rodzenia- zajęcia super.hewa81, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017