Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPytałyście wcześniej o kocyki Minky. Zależy jakiej grubości chcecie. Jest letni cienki, jesienno-zimowy(ja wzięłam ten) i u jednego sprzedawcy znalazłam extra gruby i o zbieg okoliczności robi je mała firma z Lublina. Tam właśnie zamówiłam, bo gramatura ok, był mój wzór, a dodatkowo zaoszczędziłam na przesyłce.
Ja zamawiałam przez allegro, ale mają też www.
http://allegro.pl/ocieplany-zestaw-minky-kocyk-75x100-poduszka30x40-i6013783610.html
A tak wygląda mój(po praniu nic się nie zmieniło):
hewa81, magic1 lubią tę wiadomość
-
MIGOT_KA myślisz że my wiedziałyśmy co kupiwać ? Dwa miesiące temu jeszcze to była dla mnie czarna magia .
Co do detektora tętna to fajna sprawa, ale wiadomo trzeba na spokojnie bo czasem to i lekarz ma problemy ze znalezieniem tętna to raz, a dwa to i tak chyba w okolicach 13/15 ttygodnia dopiero jest sens czegoś szukać do posłuchania, na wizytach dopiero po 16 tygodniu słuchają -
Hej, ja próbowałam używać detektor u siostry i nic nie znalazłam. Ale to nic, bo one są od 12-14 tyg. Zamowilam taki lepszy z wyświetlaczem co liczy uderzenia serca. Ryzyk fizyk, nawet zastanawiałam się czy nie użyć go dopiero po usg żeby mieć pewność co i jak. Zobaczymy. Zwykły gadżet i tyle.
Agatka całym sercem jestem z Tobą i czekamy na relację bierzesz córkę na zapoznanie z dzidziusiem? Może będzie widać co będzie powodzeniastart lipiec 2013 -
Monia tak biorę corke i meza ale nie wiadomo czy wpuszcza bo moze byc tak ze na oddziale zrobia ... a wiadomo jak jest. Maz mowi ze na upartego on nie musi aby mala weszla... ale on musi jej tlumaczyc wszystko na bierzaco zeby lek. Nie przeszkadzala. Wlasnie dzisiaj podczas USG cchcemy zeby sie dowiedziala ze bedzie miala rodzenstwo. Dam znac po.co.i.jak. poszlam spac po 3 i juz nie spie od 15 min.niby staralam sie o tym nie myslec ale chyba strach i stres sa gdzies w podswiadomosci.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ahoj
AGATKA, powodzenia
Ja też mam już jakiś czas problemy ze snem, padam też ok 21, a w nocy ... różnie to bywa ale zazwyczaj bezsenność. A najgorzej jak się niby zaśnie a za chwilę sikaniec wzywa heheh
MAGDZIULLA, kociaro Ty, czemu mnie nie zdziwił wzór na kocyku swoją drogą cudny
Spokojnego wtorku
-
hewa81 wrote:Ahoj
AGATKA, powodzenia
Ja też mam już jakiś czas problemy ze snem, padam też ok 21, a w nocy ... różnie to bywa ale zazwyczaj bezsenność. A najgorzej jak się niby zaśnie a za chwilę sikaniec wzywa heheh
MAGDZIULLA, kociaro Ty, czemu mnie nie zdziwił wzór na kocyku swoją drogą cudny
Spokojnego wtorku
Hewa mam to samo, ehhh te nocne podróże do toalety . Ja to średnio co dwie godziny wstaję, dopiero nad ranem mi się trochę uspokaja i daje pospać nawet do 4 godzin .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 07:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny