Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
magic1 wrote:Makasa póki beta nie spada jest nadzieja, przy takich wartościach beta juz wolniej rośnie.
dziewczyny ja w temacie wyprawki posiłkuje się tą stroną
http://wyprawkabobasa.blogspot.com/p/spis-tresci.html
Super stronka i wszystko dokładnie wytłumaczone
---
Dziewczyny kciuki za dzisiaj!!!magic1 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, spisałam sobie pytania Wasze aby po kolei odpowiedziec
Makasa - trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje, ze jednak ominie Cie to co ja mialam-puste jajo płodowe. Beta wolno przyrastała az do 10 tyg, ale bardzo wolno, nie widac było seruszka. Do konca mialam nadzieje jednak w moim przypadku sie nie udało. Trzymam za Ciebie kciuki aby u Ciebie było inaczej.
Agatka ja za swoja Doule płaciłam 500zł. Jak tylko sie cos zacznie to dzwonie do niej, spotykamy sie u mie w domu lub w szpitalu jak kto woli i ona towarzyszy mi do momentu pierwszego karmienia.
Kawola o tej zarazie ze Staszica powiedziala mi moja połozna na szkole rodzenia, to było tydzien temu, moze juz jest ok. Co do osób towarzyszących przy porodzie to masz racje-moze byc tylko 1 przy Tobie ale moga sie zamieniac. ja bede miec meza i doule w zaleznosci od tego kto na jakim etapie bardziej sie przyda hahaha Ale czesto jak poród jest np w nocy lub w wknd to przymykaja oko i wpuszczaja 2 osoby. Ja sie wybieram do Świdnika w pierwszej kolejnosci a tam moja doula ma kolezanki połozne wiec licze ze pozwolą w miare mozliwosci na 2 osoby
Magdziulla ja nie mialam zlecanego tego układu krzepnięcia-szczerze to nawet o tym nie słyszałam wiec nie pomogę.
Dziewczyny ktore jeszcze nie zaczeły szkoły rodzenia-moge Wam polecic Aktywna Mame-szkła jest za darmo i wiekszosc badan podstawowwych ktore zlecaja lekarze (ci prywatni tez) jest za darmo. Płaci sie tylko za te extra typu HIV itp. Ja wlasnie z tej szkoły mam swoją Doule. One teraz nie pracuja w zadych szpitalach ale moja jeszcze 2 lata temu pracowala na Staszica. Znaja jednak procedury we wszystkich lubeslkich szpitalach wiec podpowiedza co i jak. Polecam Agate
Ja mam detektor tetna płodu Contec , ktory uzywałam od 14 tygodnia. Teraz juz mi niepotrzebny wiec jakby cos to piszcie prv to moge odsprzedac (100zł). Mnie bardzo pomógł, tylko raz nie udało mi sie złapac tetna-ale to był wieczór a wieczorem jakos słabiej łapało. Najlepiej z rana w lezeniu na płasko i bardzo nisko.
https://cito-sklep.pl/detektory-tetna-plodu/31-detektor-tetna-plodu-babysound-b-.html?gclid=COWw_bWQos4CFSUNcwodjfgIngMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Monia85 wrote:Betty Boop nie sprzedawaj, trzymaj dla drugiego babasaMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam ale wylądowałam na jaczewskiego z atakiem kolki nerkowej - masakryczny ból, nie życzę nikomu wczoraj mnie dopiero wypisali a widzę że wątek się nam rozrasta siadam do nadrabiania
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
No to tak USG bylo w przychodni calkiem nowy sprzet.mam wydrukowane 5 zdjęć. Z opisu 154 uderzenia na min. Crl 57mm bpd 18mm NT 1,6 mm. Termin wg usg 8 luty. Czyli dzieciatko starsze niz z om. Usg robila Dymakowska Dyjak super babka. Mialam i przez powloki i dopochwowo. Corka az piszczy z radosci... widziala na usg dzidzie i slyszala usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 12:17
hewa81, Dotek, Szczęśliwa Mamusia, makasa lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Lady Highlander wrote:Dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam ale wylądowałam na jaczewskiego z atakiem kolki nerkowej - masakryczny ból, nie życzę nikomu wczoraj mnie dopiero wypisali a widzę że wątek się nam rozrasta siadam do nadrabianiastart lipiec 2013
-
Niestety wiem, ale mam "płukać" nerki dużą ilością wody i mam nadzieję że się nie powtórzy. Na usg nie było widać żadnego kamienia więc najprawdpodobniej był to piasek nerkowy, więc może już nie będzie nawrotów.
ja jeżeli chodzi o lekarza polecam dr Pietrasa. Przyjmuje w prywatnym gabinecie na kalinie. Świetnie robi usg, bardzo dokładnie wszystko omawia, sprawdza i pokazuje. Już w 11+6 przepowiedział Nam chłopca co do dzisiaj się potwierdza Na oddziale sptkałam sporo jego pacjentek i wszystkie były bardzo zadowolone.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784