Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamuska po poście Moni doczytałam, gratuluję!

Agatka mąż to ma być wsparcie, więc może warto z nim pogadać.
A z,tą kobietą to przecież są kamery na policji powinni mieć nagranie.
Monia nie chcę przez neta, ale nie wiem czy znajdę zobaczymy.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:1090,20 To mój wynik z dziś Moniu

Monia85 Pochwaliłam sie kochana tu też
Ale super!!!
Gratuluję!
Ale przewrotny potrafi być los
A życie nas tak potrafi zaskoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 16:21
-
nick nieaktualny
-
Monia85 wrote:
Wedmoczka cieszę się, że już lepiej. Powodzenia z odwoływaniem. Mi też nie uznali pobytu po poronieniu, bo napisali że to jest poród i połóg i tego nie obejmuje. Idziesz do Stettnera?
Nie idę do Olchy bo to on mnie operował jest na urlopie teraz ale 11.08 już wraca ciekawa jestem czy dostanę @ przed wizytą...laparo przesunęła mi okres więc teraz nawet nie wiem kiedy mam się spodziewać...
Rano było już ok ale jak pojechałam z M do rodzinnej to znów powrócił ból
skierowanie na RTG nie dostałam, bo dopiero w lipcu robiłam przed laparo...dostałam skierowanie do ortopedy i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 16:26
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:1090,20 To mój wynik z dziś Moniu

Monia85 Pochwaliłam sie kochana tu też
Gratulacje spokojnej ciąży
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
No wlasnie nie przeziebilsm sie..i dlatego panikuje powoli.. Od dluzszego czsdu mialm dyskomfort pod pacha ale myslalam ze podczas remontu sobie cos nadwyrezylam, ale nie przechodzilo no to poszlam do rodzinnej...kurde czasem chce mi sie po prostu plakac.. Morfologie mam ok wszystko w normie... W srode mam zrobic ob i crp...Monia85 wrote:Magdziella nie kupuj materaca przez internet, ramy też nie polecam. Wszystko obejrzyjcie na żywo, jakby co to tylko rozmiar inny można zamówić.
Mikka może się przeziębiłaś i stąd te węzły?
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Co do łóżek i materacy to ja baaardzo polecam ikee, ale to trzeba by było podjechać, bo u nas ma byc w 2017 dopiero. W poprzednim mieszkaniu miałam łóżko i materac z ikei i były rewelacyjne. Teraz kupiliśmy łóżko w Agata meble - jako stelaż nie mam zastrzeżeń, materac przez allegro - i tu jest w miarę ok, ale jeżeli mam porównanie do tego z ikei to dużo mu brakuje niestety ;/
My po wizycie - w posiewie wyszły mi pojedyńcze ziarniaki gram dodatnie w moczu i lekarz stwierdził że jest to nieistotna ilość (tak też mam na wyniku napisane) i najprawdopodobniej znalazły się tam z zanieczyszczenia próbki i na razie nic z tym nie robimy. Szyjka długa, zamknięta więc spokojnie czekamy do następnej wizyty
Za 2 tyg mam zrobić obciążenie glukozą... jakoś to przetrwamy;/

Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Lady Highlander wrote:Co do łóżek i materacy to ja baaardzo polecam ikee, ale to trzeba by było podjechać, bo u nas ma byc w 2017 dopiero. W poprzednim mieszkaniu miałam łóżko i materac z ikei i były rewelacyjne. Teraz kupiliśmy łóżko w Agata meble - jako stelaż nie mam zastrzeżeń, materac przez allegro - i tu jest w miarę ok, ale jeżeli mam porównanie do tego z ikei to dużo mu brakuje niestety ;/
My po wizycie - w posiewie wyszły mi pojedyńcze ziarniaki gram dodatnie w moczu i lekarz stwierdził że jest to nieistotna ilość (tak też mam na wyniku napisane) i najprawdopodobniej znalazły się tam z zanieczyszczenia próbki i na razie nic z tym nie robimy. Szyjka długa, zamknięta więc spokojnie czekamy do następnej wizyty
Za 2 tyg mam zrobić obciążenie glukozą... jakoś to przetrwamy;/
Mi tydzień temu analiza moczu wyszła idealna, a dzisiaj pozbyłam się małego kamyczka i weź tu bądź człowieku mądry. Ja obciążenie glukozą mam już całe szczęście za sobą, dało radę jakoś to przeżyć
, dasz radę i Ty
.
-
Tak to już drugi, pierwszego pozbyłam się 2 miesiące temu, ten dzisiejszy w porównaniu do tego z przed dwóch miesięcy to maleństwo. Lady żadnych kolek ani nic takiego nie miałam, jakiegoś większego bólu nie odczuwałam, czasem mnie coś zakuło i tyle. Teraz to mnie jeszcze tylko ciekawi czy coś tam we mnie jeszcze siedzi czy już pozbyłam się wszystkiego. Poczekamy zobaczymy.
-
Viowieczka- to dobrze ze tak bez bolu. Ja meczylam sie cholernie, nie wiedzac ze msm kamien. A jak poszlam na usg okazalo sie ze utknal w moczowodzie. Potem szpital mieli mi rozcinac moczowod ale jakims cudem po urografii zsunal sie w dol i po konskich dawkach lekow rozkurczowych i cyrkach typu skakanie i wlazenie po schodach wylazl i byl calkiem spory... Ps.chyba zrobie kontrolnie badania tarczycy. Endokrynolog wypisal mi skierowanie i chyba pojade w poniedzialek i zrobie ten pakiet. A ze to w szpitalu to robia tylko w pon.... Ps. Szczesliwa-gratuluje
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II