Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MAGDUŚ, normalnie jestem zszokowana ze aż taka różnica . ... przykro mi bardzo, ze musicie przez to przechodzić. Ale wierzę mocno, ze nic Wam nie będzie. Niby w sumie 6 tyg temu miałaś AFI W normie, to nie tak dawno.
Myślami jestem z Wami i wspieram z całych sił. Musi być dobrze -
nick nieaktualny
-
Czy Wam też zniknęły zakładki Moje tematy itp?
Mikka ta kość czy jakaś inna cześć raczej nie zniknęła tylko chyba zawsze jej nie było? Jeśli się potwierdzi to przynajmniej będziesz znała przyczynę różnych dolegliwości. Głowa do górystart lipiec 2013 -
MONIA, coś się dzieje znów z portalem, bo ja wprawdzie mam tylko 1 temat na belly, ale za to na OF, w ogole w zakładce FORUM nic się nie pojawią, wiec wejść nie można.
-
Hej.
Magdziulla szok po prostu! Tak jak piszesz z tymi lekarzami. Wierzę że Malutka jest zdrowa i wszystko będzie dobrze! Nie wyobrażam sobie stresu i strachu który przechodzisz... ale trzymam mocno kciuki za szczęśliwe zakończenie!!
Mocno ściskam!!!!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Magda trzymaj się jesteśmy z Tobą i małą
musi być dobrze!!!Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Służy mi kocham Bałtyk!!!
Odstresowuje mnie.
Chyba Ciebie też
Miałam iść dzisiaj do Rolińskiego dzisiaj ale przełożył wizytę na za tydzień i dobrze się składa bo mnie nie ma hihihi.
Mikka przytulam !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 10:30
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny