LUTOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeśli tak jak i ja dopiero zobaczyłaś 2 kreseczki, a ovu wyznaczył Ci termin porodu na luty 2014, zapraszam. Zobaczymy ile nas jest, będziemy mogły wspierać się od samego początku. Wysyłam Fluidki, oby było nas coraz więcej
Blondi22, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
a nie lepiej dopisać się do listy, która jest już utworzona i dołączyć do pogaduch w temacie I trymestr? Myślę, że nie ma sensu zakładać kolejnego tematu
oczywiście to tylko propozycja z mojej strony
Gratuluję 2 kreseczek i życzę spokojnej ciążySuzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulia wrote:Dziewczyny, chętnie do was dołączę i myślę, że inne dziewczyny też się zgodzą Poszłam za przykładem styczniowych mamuś )
no pewnie.i jezeli chcecie to mozecie sie dopisywac do naszel listy obecnych ciezarowekBlondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, nie chce wydac Wam się na dzien dobry jakas niemiła, ale skończcie z tym już- jest jeden wątek dla kobiet w ciąży, wszystkie tu jesteśmy w ciąży i mamy z grudnia nie sa mniej czy bardziej wyjatkowe, czy inne niz mamy z lutego, czy stycznia i każde przechodzą to samo co jest mówione w wątku I, II, III trymestr, wiec nie dublujcie, a nawet nie triplujcie tematów, bo jak sa juz główne wątki, to same sobie narobicie balaganu bo w styczniu bedziecie pisac o tym samym, w lutym bedziecie pisac to samo, zaraz jakas marcówka się znajdzie i załozy "swój" miesiąc i potem będzie kwiecień i pod kazdym miesiacem bedziecie miały TO SAMO- głupota i tak oto zrobi się tu niewyobrażalny chaos i niczego sie tu konkretnego nie dowiecie!
Gratulujemy wszystkim oczywiście, rozumeimy że rozpiera Was TAKA wielka duma, ze się wreszcie udało, ale skoro dołączacie do wątku o ciąży, nie róbcie w nim bałaganu przynajmniej. Jeżeli jakiś temat ewidentnie zaczyna dominować rozmowy w wątku A, jak przykładowo obszerny temat o wózkach, okazało się wtedy, że potrzebny jest nowy, osobny wątek B=> wtedy zakładamy nowy wątek. Razem tworzymy to forum dostrzegając jego potrzeby, ale zakładanie kolejnych miesiecy w nieskończoność mija się z celem i zdrowym rozsądkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 11:53
-
nick nieaktualnyOj Suzy masz sporo racji, jednak powiem Ci, że wątek sam w sobie nie jest zły. Po jakimś czasie te tematy przeminą i nie będzie żadnego chaosu Wszystkie dziewczyny które mają termin na lusty mogą się dzielić różnymi spostrzezeniami itd. bo są w identycznym "wieku" ciąży. a nie rozbierzność 3 miesięcy w I trymestrze. Każdy temat do czegoś służy i nie uważam, żeby ten był bez sensu
Oczywiście dołączam do wasMatylda36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen przeminie, ale zaraz będzie 5 kolejnych powielajacych to samo. Nie uważam, żeby wątek październikowe mamy pomógł mi w czymś więcej niż wspólnym dzieleniu się radością, bo tematy poruszane bedą te same: gdzie rodzisz? A kiedy zaczniesz kupować rzeczy? a jaki wózek? a twoje wyniki jak? czy warto usg 3d? blablabla - to będzie 50 tematów w jednym wątku- pogubicie się, poza tym nie widzę najmniejszego sensu. Nawet lepiej jest być w ciut szerszym zakresowo temacie, ale nie ZA szerokim, czyli dokładnie takie jak I trymestr; II trymestr itp. ponieważ od razu uzyskujesz pełne widzenie, że to co słyszałaś owszem to prawda, ale dzieje się 5 tygodni później. Mamy bardziej doswiadczone odpowiadaja tym co dopiero zaczynaja- na tym to ma polegać, a nie tylko na utożsamianiu się z inną Kowalską o podobnym terminie, która tak samo nie bardzo wie co myśleć jak ty, która zadajesz pytanie, bo niby skąd ma wiedzieć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 12:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny