LUTOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancia77 wrote:A co tu u nas taka ciasza kochane ? ja mam jutro wizyte mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i mam cicha nadzieje ze dowiem sie kto tam u mnie w brzuszku mieszka chlopczyk czy dziewczynka
-
Ancia77 wrote:Wiec dziewczyny ja juz po wizycie wszystko jest dobrze dzidzia ma juz prawie 12 cm ale dalej nie wiem co mieszka u mnie w brzuszku bo maluszek chyba usg nie lubi i co wizyte jest dupka odwrocone . 21.09 mam usg 2 trymestru
-
fifi83 wrote:Moja kolejna wizyta przypada na wt - nie mogę się już doczekać, żeby zobaczyć maleństwo Będę w połowie 18 tyg.
Brzuszek w dalszym ciągu jest bardzo mało widoczny - ciągle wyglądam jakbym się co najwyżej dobrze najadła.
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie przejmować się, lada moment brzuszek wyskoczy!Ancia77 wrote:Wiec dziewczyny ja juz po wizycie wszystko jest dobrze dzidzia ma juz prawie 12 cm ale dalej nie wiem co mieszka u mnie w brzuszku bo maluszek chyba usg nie lubi i co wizyte jest dupka odwrocone . 21.09 mam usg 2 trymestru
Wczoraj robiłam zdjęcie mojego brzuszka więc "pochwale" się wam, bo powoli zaczyna rosnąć
-
nick nieaktualnyhttps://www.suwaczki.com/
po lewej stronie masz "Termin porodu i ciąża"
wybierasz tło suwaczka dajesz na dole: następny krok
wybierasz wskazówke i znow następny krok czyli wprowadzanie danych
i dajesz termin ostatniej @, tekst nad suwaczkiem itp.
I "stwórz" Później kopiujesz link pierwszy z kilku które są tam wypisane.
No i w ustawieniach na forum w "Społeczność" wklejasz ten link.
I GOTOWE
Dziękuje, maleństwo rośnie, ja już chcę wiedzieć kto mieszka pod serduszkiem -
Witajcie dziewczyny jestem po wizycie wszystko jest ok maluszek ma około 12 cm no ale niestety nie ujawnił się kolejna wizyta 18.09 popołudniu a do południa mam połówkowe( 2 prenatalne ) mam nadziejje że wtedy juz poznam płeć dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie
Perełka, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków:) A powiedzcie mi czy wy też macie taką różnicę w wielkości brzucha rano i wieczorem? Bo ja rano mam brzuch mniej więcej taki jak sla.s na zdjęciu powyżej ale pod wieczór to mnie tak wypycha, że wyglądam jak nie przymierzając w 7 miesiącu W każdym razie różnica jest ogromna.