LUTOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLea to zdjęcie robiłam wieczorem haha ale faktycznie wieczorem ja również mam bardziej wypukły brzuszek niż rano jak wstane.
;oniqa ja prenatalne mam dopiero 30.09 i też się doczekać nie mogę, chociaż ja mam tak, że 03.09 mam wizytę u siebie u ginekologa, a 05.09 mam usg aparatem który używany jest do badań prenatalnych więc 100zł nie moje. Może tego piątego maleństwo się ujawni! Bo u mnie u ginekologa to nie liczę na zbyt wiele -
Witajcie kobitki ja sie właśnie dzisiaj bede zapisywać na prenatalne chce iśc 18.09 do południa bo popołudniu mam wizyte u mojego gina. Jak będe robic prenatalne to właśnie 18.09 będe miała 19t i 4 dzień a więć 20 tydzień a tak się robi około 20 tygodnia. Super sla.s że soę dowiesz wcześniej ja jeszcze chce sie wybrać na dodatkowe badanie 3D lub 4D i tam gdzie będe robić prenatalne no chyba że pani doktor mi tak wszystko fajnie nagra że nie będe musiała
-
sla.s no to mnie nie pocieszyłaś Ja na prenatalne ide dopiero w 22 tyg, Pani doktor mówiła, żebym nie przychodziła przed skończonym 20 tyg bo to nie ma sensu... no ale generalnie przyjmuje się, że to usg robi się wg różnych źródeł między 18 a 23 tyg. Każdy lekarz ma widocznie swoje preferencje.
-
nick nieaktualnyLea ja prenatalne mam tak że wypadają mi dokładnie na 21tydz4dzien bo powiedziali mi, że jak za wcześnie przyjdę to może jeszcze nic nie być widać i lekarz może mieć problem ze zbadaniem maleństwa więc nie martw się! ;')
Te badania które mam 05.09 to tylko i wyłącznie mój wymysł - czyli prywatna wizyta u ginekologa i tyle tylko, że akurat w miejscu gdzie robią badania prenatalne
A podziedzcie mi czy maluszek jest duży stosunkowo do ostatniej @ ?
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:ja dzisiaj dzwoniłam podałam date ostatniej miesiączki i pani dr powiedziała że spokojnie moge przyjśc na połówkowe już a więc się zapisałam teraz pozostaje tylko czekać zapytam sie jej czy poleca jakis szpital do rodzenia na górnym śląsku
-
;oniqa wrote:ja mam wizyte na 18.09
-
Ancia77 wrote:Mnie lekarz powiedzial ze mam sie umowic na wizyte miedzy 5.09 a 5.10 to nic poczekam do tego 21.09 a juz bym chciala zeby to zlecialo a pewnie bedzie sie ciagnac
-
milola86 wrote:ja mam połówkowe 27-09 i też tak jak wam pewnie czas bedzie sie dłuzył...musimy sie uzbroic w cierpliwość czujecie już swoje bobasy?