X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LUTOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

LUTOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż już nie może doczekać się ruchów malucha,tak, że aż ja zaczęlam się wkręcać i wieczorami przykładam rękę do brzucha, leżę spokojnie i czekam, chociaż wiem, że to za wcześnie :-)
    Ale przez męża się wkręciłam w oczekiwanie na pierwsze ruchy, chociaż kompletnie nie wiem czego się spodziewać :-D

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje malenstwo wczoraj wieczorem i w nocy caly czas mnie stukalo nie moglam sie tym nacieszyc a przewaznie jak 3malam reke na brzuchu :) ja tez musze kupic spodnie ciazowe bo juz prawie w zadne nie wchodze :)

iv092n0amkzp6vtf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczekuje na te ruchy i nic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Maleństwo jak zaczyna szaleć to czasami zasnąć aż nie daje. Jestem chudziutka więc czuje wszystko bardzo dokładnie ;)

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale piękinie słoneczko grzeje wiedziało kiedy wyjśc za chmurek, dzisiaj akurat obchodzimy 2 rocznice ślubu :) tylko jeden minus mąż dzisiaj wyjechał na delegacje i będzie dopiero w czwartek.

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ancia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny znowu sie przeziebiłam gardło boli . Do tego wczoraj wieczorem jak sie kapałam znalazłam kleszcza na plecach poleciałam na dyzur byl malutki wyjeli go calego i kazali obserwowac bardzo sie boje zeby wszystko było dobrze :(

iv092n0amkzp6vtf.png
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ