LUTOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula_w wrote:Ancia jeszcze chwilka i też poczujesz, prawdę mówiąc to ja się zdziwiłam że tak szybko poczułam, nastawiałam się na 20 tydzień, a tu maluch mi niespodziankę zrobił
-
Lula_w wrote:Już po wizycie, niestety nie podam wymiarów bo lekarka nic nie zapisała w karcie, a zdjęć od niej nie dostaję. Grunt, że maluszek ma się dobrze, płci jeszcze nie znam, pooglądałam sobie jak biło ładnie serduszko, a dokładniejsze badanie mam mieć juz na połówkowym za 5 tygodni. Na twardnienie brzuszka dostałam magnez i nospe.
-
Lea81 wrote:Tak, ja mam ochotę na kwaśne też, ogórki kiszone to bym mogła jesć kilogramai:) Do tego od początku mam ochotę na owoce ciągle, właściwie na początku to nic mi wchodziło poza owocami właśnie. Totalnie odrzuciło mnie za to do słodkich rzeczy:)
-
Ja nie miałam takich bóli miesiączkowych, ale jak byłam teraz na wizycie to gin powiedział, że jak bym poczuła takie bóle to mam od razu dzwonić lub jechać na IP sprawdzić czy wszystko okej.
Czytałam, że takie bóle w ciąży to coś normalnego, a mój gin kazał mi od razu je sprawdzić u niego lub na IP.Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
ja też jestem szczupła, więc może to ta sama przyczyna.moja gin powiedziala ze moge brac na stałe nospe lub doraźnie, w razie bólu.biore wiec tylko wtedy jak ból staje sie uciązliwy.
sla.s-uspokoiłaś mnie troszkę, dzięki;) -
a u mnie sama nie wiem jak to jest z tymi ruchami;/póltora tygodnia temu myślałam,że coś czuję, potem tydzień ciszy, potem tak jakby znowu i teraz od 3 dni znowu nic.wyczułam je tylko wtedy jak leżałam na plecach i przyłożyłam rękę nisko na brzuchu.Nawet nie mam pewności,że to w ogóle dzidziuś..niepokoję się;/
-
Lea81 wrote:A ja ciągle nie czuję Ancia77 a to twoje drugie dziecko czy pierwsze?
-
no nic, ja jakaś nieczuła jestem widocznie:) teraz jak byłam na usg to widiałam jak małe ruszało rączkami i kopało nóżkami i dosłownie nic absolutnie nie czułam. No ale mam nadzieję, że to kwestia czasu. Kupiłam dzisiaj sobie za to spodnie ciążowe i taaaak wygodnie mi w nich:) moje już mnie zaczynały denerwować!