LUTOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Chętnie bym do Was dołączyła, bo też mam termin na luty i wolałabym być w gronie dziewczyn, które są w zbliżonym wieku ciąży niż "w jednym worku ze wszystkimi"
Bardzo nie podoba mi się atak na wątek. Po sposobie wypowiedzi tak uważam
Każda z nas ma inne potrzeby, upodobania i jedna woli być w wątku lutowym, a inna w I trymestrze. To jest ogólnodostępne forum i szanujmy się nawzajem. Jeśli lutowe forum się rozkręci, chętnie tu przyjdę i również będę się udzielaćBlondi22 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
U mnie po pracy obowiązkowa drzemka;) piersi różnie, raz są bardziej wrażliwe, raz mniej.trochę mnie to niepokoi, ale chyba jest dobrze, zrobiłam sobie kontrolnie beta hcg i mój wynik to 92508 na zakończenie 6tygodnia.trochę mnie to podniosło na duchu;)
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje wszystkim . Tez mam termin na luty , Jestem w 12 tygodniu ciazy i nawet lekarz powiedzial ze na 70 % to chlopiec Polecam zrobic badania prenatalne... przynajmniej mamy pewnosc ze dzidzius jest zdrowy... pozdrawiam
Selena lubi tę wiadomość
Kasia -
Co do tematu badań prenatalnych darmowe są tylko po 35 roku życia, ja mimo iż jestem duzo młodsza zdecydowałam się je zrobic, by miec pewnosc ze jest ok. Zrobie je w 13 tygodniu prywatnie usg, a na początku 11tego tygodnia badanie krwi test pappa i betahcg. Powiedzcie dziewczyny cos wiecej jak ktoras jest juz po tych badaniach prenatalnych, ja boje sie i jestem pelna obaw...
-
milola daj koniecznie znać po badaniach, ja jestem w trakcie ich umawiania, też się boję, ale bardzo chcę je zrobić, by się dowiedzieć czy dzidzia jest zdrowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 17:16
Mama najcudowniejszych skarbów -
Z tymi terminami to tak naprawdę nie wiadomo W sumie to mam 4
Inny termin pokazuje mi ovu.
Na usg prenatalnym mam 2 różne terminy (jeden wg ostatniej @, drugi według wielkości płodu).
A czwarty to tylko dzidziuś wie, kiedy zdecyduje się przywitać na świecieMama najcudowniejszych skarbów