LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióra trzymajcie się !!!!! Dobrze, że jesteś pod opieką swojego lekarza. Dzidziuś walczy- to najważniejsze !
Ogromnie trzymam kciuki za Was !
Akataa, kinga1185 gratulacje chłopców -
Pielęgniarki są miłe, jedzenie nie najgorsze, jestem sama w pokoju. Jest ok. Nie wiem jaki dzisiaj lekarz będzie mnie badał, w końcu mój lekarz też przyjmuje prywatnie. Ale krew już pobrali do badań. Wczoraj na obchodzie mówili, że stanu zapalnego nie mam.
kurczak, Babulka, Ariane lubią tę wiadomość
-
Wyniki krwi się pogorszyły, pojawił się stan zapalny. Dziecku serce bije, ale praktycznie nie ma żadnych wód...
-
Myślę, że dlatego że ciąża jest jeszcze za młoda, a skoro odeszły mi wody to doszło do pęknięcia błon płodowych. Jak będą uzupełniać i tak wyleci.
-
Nie mówili, pewnie sami nie wiedzą. Pytali się mnie czy mi się coś stało, przewróciłam się, spadłam czy coś. Ale nic takiego nie miało miejsca.
-
Nawet sobie nie wyobrażam co teraz przeżywasz, ale mam nadzieję, że te wody się odbudują. Niby one się produkują cały czas, więc jak nie lecą, to zgaduję, że jest na to szansa i trzeba w to wierzyć 🙏 W którym teraz jesteś tygodniu?2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
18+6.
Był lekarz, który powiedział, że zrobią mi jeszcze raz o 12 badania krwi i jeżeli się nie poprawia to będziemy indukować poronienie. -
To jest az trudne do uwierzenia, człowiek myśli, ze wejdzie w drugi trymestr i będzie spokojniej, a tu jeszcze tyle się niże wydarzyć. Nawet nie słyszałam o takiej sytuacji, żeby zupełnie nagle nawet nie w połowie ciazy wody odeszły. Przecież nam jeszcze na usg nawet ich poziomu nie badają … ja trzymam kciuki i liczę, ze coś się dobrego wydarzy, wpadną na jakiś pomysł…Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Calanthea wrote:To jest az trudne do uwierzenia, człowiek myśli, ze wejdzie w drugi trymestr i będzie spokojniej, a tu jeszcze tyle się niże wydarzyć. Nawet nie słyszałam o takiej sytuacji, żeby zupełnie nagle nawet nie w połowie ciazy wody odeszły. Przecież nam jeszcze na usg nawet ich poziomu nie badają … ja trzymam kciuki i liczę, ze coś się dobrego wydarzy, wpadną na jakiś pomysł…
No dokładnie. Tym bardziej nabieram szacunku do zdrowia i do tego, że nosimy te serduszka…
Ciężko się cieszyć nawet,, ale tylko powiem, że byłam na USG i mamy dziewczynkę 💕 Na 99%Wiewioora, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Wiewioora bardzo mocno trzymam kciuki i przesyłam CI wirtualne wsparcie
Niestety ja mialam podobną sytuację w 1 ciąży, od początku miałam krwiaka który krwawił przez pół ciazy i prawdopodobnie u mnie odkleił łożysko, w 20 tygodniu nie miałam praktycznie w szpitalu wód (małowodzie) i doszło do poronienia, u mnie to się nie zastopowało. Bardzo bardzo Ci współczuje i myślami jestem z Tobą
Liczę że Twój przypadek będzie inny niż mój i cokolwiek spowodowało ten ubytek wód się uspokoi, czy krwiak czy co, że to się cofnie, trzymam kciuki !!!!Wiewioora lubi tę wiadomość
-
kurczak wrote:No dokładnie. Tym bardziej nabieram szacunku do zdrowia i do tego, że nosimy te serduszka…
Ciężko się cieszyć nawet,, ale tylko powiem, że byłam na USG i mamy dziewczynkę 💕 Na 99%2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Cudowna wiadomość 😍 Macie jakieś pomysły na imię? 🙂
Z moim mężem ciężko dojść do porozumienia 🤣 Marianny po mojej babci nie chce, a ja nie naciskam, ale od początku mówimy na dziecko Fasola i spodobało nam się Ola, Aleksandra. Podoba nam się też Ania. Ale póki nie wiedzieliśmy to tak jeszcze nie myśleliśmy 🥹