LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewioora, a oni teraz mierzą jakoś objętość wód ? Dobrze, ze chcą coś robić. Trzymam kciuki.
Ja po wizycie, dzieciuch wg Doktora „fajny” - i wydaje mu się, ze facet, ale pewności nie ma i musimy żyć jeszcze w niepewności.Maija, Wiewioora, kurczak, Babulka, Isisi lubią tę wiadomość
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Bardzo bardzo trzymam kciuki zeby udalo sie to zatrzymac i zeby sie wszystko ulozylo!!
Ja dzis mialam USG, bobas waży 220 gramów, troche mnie martwi łożysko które jest nisko ale póki co podobno jeszcze może się podnieść ( nawet do 20stego któregoś tygodnia) i mam się nie martwić...ale łatwo mówić, jedynie plus że nie mam żadnych krwawień
Babulka lubi tę wiadomość
-
kurczak wrote:Wiewioora trzymam mocno kciuki! Dobrze, że pojechałaś w obawie o swoje i dziecka zdrowie, szkoda że w ogóle musiałaś i ze to trwa tak długo! Wierzę, że wyjdziecie z tego! Siły dużo dla Was 💕
Calanthea do kiedy najszybciej ta niepewność?kurczak lubi tę wiadomość
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Calanthea wrote:Kolejna wizyta 5 października, później jeszcze połówkowe, ale coś czuje tego chłopaka 🤭 ale w pierwszej ciazy tez czułam😂😂😂
Akataa na którą masz?
Wiewiora cały czas myślę o Tobie i trzymam kciuki 🤞2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Jejku długooo 😁 Ja zaraz odstawiam małą do przedszkola i jadę na wizytę, mam wielką nadzieję, że się pokaże ten wiercipietek 🤞
Akataa na którą masz?
Wiewioora nie wyobrażam sobie tego stresu, przez który przechodzisz, mam ogromną nadzieję, że wszystko skończy się dobrze! Trzymaj się! -
Ajjj tak długo czekałam na ciąże, to już te kilka tygodni nieznajomości płci nie zrobi na mnie wrażenia. Najważniejsze, ze jest wszystko ok, wczoraj doktor mi zrobił ujęcie na którym pięknie widać mega wydatne usta 🫣 ciekawe po kim 🤷🏻♀️😂
Wiewioora jak noc ? Pamietam, ze ciężko mi było w szpitalu spać. Coś działają tam te profesory i doktory ?
Ja tez młoda odstawiłam do szkoły, wstawiłam pranie i myśle co by tu dalej działać. Od wczoraj jestem oficjalnie na L4.
Babulka, kurczak, kawoholiczka lubią tę wiadomość
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Donoszę Wam z parkingu, że u mnie najprawdopodobniej dziewczynka 😍😍😍
Nie miałam preferencji jakoś bardzo ale jak powiedział, że dziewczynka to się popłakałam ze wzruszenia 🥺
Akataa to teraz czekamy czy u Ciebie się sprawdzi 😁
Kinga a masz jakieś przeczucia?
Wiewioora mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze 🙏
Calanthea masz świętą rację, że można poczekać jeszcze ten miesiąc. U mnie próżność zwyciężyła, bo już chciałam się zacząć "przejmować" jakie ciuszki itd a nie tylko "czy wszystko w porządku". Wiecie, jak taka zwyczajna matka w drugim trymestrze a nie taka po przejściach 🥺Sansivieria, Akataa, Isisi, kurczak lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Wiewióra nawet nie wyobrażam sobie co czujesz, trzymam kciuki, żeby dzidziuś sobie poradził mimo wszystko. Najważniejsze nie stresuj się, spróbuj.
Babulka gratulacje córci! ❤️
Kinga czekamy na wieści i kciuki za wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2022, 09:32
Babulka lubi tę wiadomość
👱♀️26
Dziewczynka w drodze 🍼🎀
⏸ 10.06.2022 r. 15dpo
10.06.2022 - beta: 32,24 mlU/ml
12.06.2022 - beta: 89,70 mlU/ml
17.06.2022 - beta: 1826,11 mlU/ml
22.06.2022 5t+1d pęcherzyk 11,1 mm
04.07.2022 1,12 cm człowieczka i bijące ❤
26.07.2022 - 3,50 cm dzidziusia, tętno 174 🥰
27.07.2022 wykonanie Nifty Pro - zdrowa dziewczynka
18.08.2022 badanie prenatalne 👍
Kolejna wizyta: 10.10.2022
II prenatalne
Femibion 2, Neoparin, Luteina, Aspargin -
Babulka wrote:Donoszę Wam z parkingu, że u mnie najprawdopodobniej dziewczynka 😍😍😍
Nie miałam preferencji jakoś bardzo ale jak powiedział, że dziewczynka to się popłakałam ze wzruszenia 🥺
Akataa to teraz czekamy czy u Ciebie się sprawdzi 😁
Kinga a masz jakieś przeczucia?
Wiewioora mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze 🙏
Calanthea masz świętą rację, że można poczekać jeszcze ten miesiąc. U mnie próżność zwyciężyła, bo już chciałam się zacząć "przejmować" jakie ciuszki itd a nie tylko "czy wszystko w porządku". Wiecie, jak taka zwyczajna matka w drugim trymestrze a nie taka po przejściach 🥺Babulka lubi tę wiadomość
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Babulka ale super! Pięknie! Będziecie się stroić, czesac, malować! I inne mniej przyjemne rzeczy tez sie mogą przydarzyć...Ale świetnie, jest tyle cudnych imion dla Dziewczynek! Gratulacje!!!
Akataa, Kinga musicie troszkę przeciwwagę wprowadzić, czekamy na siusiaczki!!Babulka lubi tę wiadomość