LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewioora wrote:Próbuje dorwać coś w stylu karty stałego klienta. Trzeci raz na IP. Od rana mam wodniste upławy, najpierw była to taka rozwodniona krew, aktualnie chyba różowa woda, chyba. Od godziny 11 siedzimy na IP.... Lekarz, który przyjmował wyszedł chyba o 13.30 na przerwę, na obiad. O 14.20 widziałam go kończącego zmianę. Ale jak pytałam to usłyszałam, że lekarz o mnie pamięta. Świetnie.
Tez myśle, ze lepiej jakbyś została na obserwacji, zawsze to bezpieczniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 15:04
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Nie, bóli na szczęście nie mam, w sensie wiecie, żadnych silnych skurczów. Co jakiś czas coś zaboli, ale siedzę już tu 4 godziny .... Ale rano też brałam nospe, nie wiem jaki ona ma wpływ. Myślę, że jakby coś było to by mimo wszystko bolało w ch.j
-
Wiewioora trzymam kciuki za poztywny rozwój spraw, mam nadzieję, że już Cię przyjęli, bo takie siedzenie w poczekalni to męczarnia.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Przyjęli mnie w końcu, bardzo nie miła baba. Powiedziała ze niestety odeszły mi wody i że prawdopodobnie rozpoczęło się poronienie. Przyjęli mnie na oddział.
-
Jezu 😭 Nie wiem co mogę Ci napisać ale jestem z Tobą myślami 🥺 Trzymaj się i pisz do nas jeśli tylko masz taką potrzebę. Jednak mam ciągle nadzieję, że jednak będzie dobrze 🥺2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Dziękuję Wam dziewczyny 🙂 po badaniach krwi, doktor powiedziała że parametry lekko podwyższone więc przed podaniem antybiotyków jeszcze wymaz.
-
Wstępny plan jest taki właśnie, że będą dolewać, ale to zależy od wyników. Na tym pierwszym badaniu mówiła że jutro będzie podejmowana decyzja.
Babulka lubi tę wiadomość
-
Wiewiora ma niezwykle szczęście, że trafila na szpital ktory to wykonuje, to u nas wciaz technologia kosmiczna w większości szpitali ❤2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska