LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewiora ja mam j i ją kocham, ale jakbym miała kupować drugi raz to wzięłabym właśnie u Bo w tej mojej muszę się obudzić, żeby sie wygrzebac i położyć na drugi bok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2022, 21:39
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Ja tez jestem typem "susła" i gdyby nie pobudki do Córki to pewnie bym spala bez przerwy z 10 godzin..hehe, ale moje Dziecko tego nie odziedziczyło, raczej jest typem Tatusia co do snu i niestety śpi płytko i krótko, szybko bo jeszcze przed 2 urodzinami przestała spać w dzień zien i wcale nie wydłużyła wtedy snu w nocy. Liczę że może Synek będzie spal w moim stylu..
Piersi mnie bolą od początku ciąży praktycznie bez przerwy, może są o rozmiar większe, ale wycieków nie mam i w poprzedniej ciąży tez nie miałam, a karmienie dzięki Bogu poszło dosyć naturalnie i tylko raz mię się zdarzyło zapalenie. Wiec myślę, że czy już teraz leci pokarm, czy dopiero się uruchomi po porodzie, to chyba szanse na karmienie piersią są! -
Myślę, że te wycieki siary nie mają większego znaczenia jak laktacja będzie się rozwijała po porodzie. W moim przypadku było tak, że te wycieki były dość wcześnie, poród cc na zimno, 2 pierwsze doby po porodzie ciągły płacz dziecka bo pokarmu za mało dopiero od 3 doby było tego mleka więcej. Po kilku dniach już tak się rozkręciło, że oprócz wykarmienia dziecka mogłam też robić zapasy. W czasie karmienia nie przydarzyło mi się też żadne zapalenie.
Maija lubi tę wiadomość
-
Wiewiórka ja mam poduszkę U i nie potrafię ma tym spać. Jakbym miała dwie dodatkowe osoby w łóżku. Jest wielka i niewygodna. Myślę że każdy musi sam spróbować bo ja też myślałam że to będzie jak zbawienie przy moim kręgosłupie a okazało się dodatkowa katorgą bo miejsca w łóżku zabrało tyle że już dla mnie miejsca zabrakło.
-
A cycki mnie bolą tak że spać się nich nie da. Sutki są wrażliwe że aż sobie poobcieralam sukienką ostatnio a do tego swędzą niemiłosiernie.
Narzekałam na brak snów. To dziś. Miałam. Śnił mi się szef a do tego krew mi leciała i jechałam na izbę. No kurna krew koloru różowego keczupu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 08:35
-
Ja dzisiaj byłam pobrać krew i mocz, kolejka straszna, więc mówię czy któraś z pań jest w ciąży, nikt, no to ja wejdę teraz przed panem dobrze? Dobrze. Ale wzrok tych ludzi swidrujący czy aby na pewno w tej ciąży jestem mnie poraził 😁 Zdecydowanie wolę laby gdzie się po prostu pobiera numerek z pierwszeństwem 🙈 Niecierpię tej niezręcznej sytuacji 🙈2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
kurczak wrote:OO! Poduszki w biedronce? Muszę obczaić! Dziś znów miałam fatalny sen, że musimy oddać naszą kotkę 🥹 Koszmar…
Miłego dnia dziewczyny 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 09:33
kurczak lubi tę wiadomość
Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Ja mam podobną kształtem, tylko z motherhood i dobrze mi się śpi. Z doświadczenia mojej kolezanki tylko zobaczcie czy ten wkład nie szeleści, bo ponoć tak się zdarzało i czy nie jest za cienka/ubijająca się. Fajnie, że ma zdejmowany pokrowiec
kurczak lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Moja jest taka pol na pół. Ani płaska ani taka gigantyczna jak niektóre na fotkach. Natomiast oni też reklamują, że potem można to wykorzystać jako poduszkę do karmienia - dla mnie bez opcji. Musiałam sobie kupić normalnie fasolkę a jak dziecko było małe to nawet dwóch używałam.
Oczywiście początkowo nie używałam wcale, bo po co ale szybko moj kręgosłup i barki się upomniały 😂2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Ja teraz pod nogę podkładam sobie zwykłego Jasia jak śpię na boku, więc myśle, że ta poduszka będzie spoko opcja, !/ na pewno lepszą niż jasiek Zwrócę uwagę na to co piszecie i podejmę decyzje w sklepie. Do karmienia pewnie też weźmiemy rogala Tak, jak piszesz Babulka, ciało się upomni
-
Próbuje dorwać coś w stylu karty stałego klienta. Trzeci raz na IP. Od rana mam wodniste upławy, najpierw była to taka rozwodniona krew, aktualnie chyba różowa woda, chyba. Od godziny 11 siedzimy na IP.... Lekarz, który przyjmował wyszedł chyba o 13.30 na przerwę, na obiad. O 14.20 widziałam go kończącego zmianę. Ale jak pytałam to usłyszałam, że lekarz o mnie pamięta. Świetnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2022, 14:53