Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Werson wrote:Nie, ja się nie zgodziłam. Ja mam położną do porodu, mąż będzie, czułabym się źle gdyby w sali byliby jeszcze studenci
Tiril lubi tę wiadomość
-
Ja to samo zakreśliłem że nie wyrażam zgody, chciałabym aby mąż był przy mnie jedyną osobą która twierdzi żebym 5 razy się zastanowiła nad tym jest moja siostra (ale jej mąż nie bym przy porodzie).. mój mąż niby jest nastawiony ze będzie przy porodzieCzynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
nick nieaktualnyMój mąż nie chciał być przy pierwszym porodzie i teraz też nie chce. Twierdzi, że psychicznie nie da rady. Rozumiem go i nie zmuszam. Za pierwszym razem było mi trochę przykro, ale podczas porodu sama stwierdzilam że może nawet lepiej że go nie ma 😂 teraz już go nawet nie namawiam, wolę rodzić sama. Skupić się tylko na sobie i na dziecku 😉
-
Mala.mi wrote:Ja nie chciałam męża przy porodzie ani nikogo innego. Wolę rodzić sama. A u Was poród rodzinny czy rodzicie same?
U nas na początku mąż zapowiedział, że nie chce być przy porodzie, ale po szkole rodzenia zmienił zdanie. Ja powiedziałam mu, że się nie pogniewam jeśli w pewnym momencie wyjdzie, ja rozumiem, ze dla niego to może być trochę za dużo. -
Mala.mi wrote:24 luty.
I kolejną wizytę za dwa tygodnie
Całe szczęście że nie 29 😅
A ja miałam jedną z najgorszych nocy od początku ciąży… o 3 nad ranem dostałam silnych bólów jak na okres, brzuch robił się twardy i tak te skurcze łapały mnie co 20-40 min. Ruchy małej czuję bardzo nisko, i brzuch mi trochę opadł. Cała noc nie przespana i czuję się fatalnie 😔 O 6 już chciałam jechać na IP, ale wtedy zasnęłam i skurcze ustały
-
Werson wrote:Całe szczęście że nie 29 😅
A ja miałam jedną z najgorszych nocy od początku ciąży… o 3 nad ranem dostałam silnych bólów jak na okres, brzuch robił się twardy i tak te skurcze łapały mnie co 20-40 min. Ruchy małej czuję bardzo nisko, i brzuch mi trochę opadł. Cała noc nie przespana i czuję się fatalnie 😔 O 6 już chciałam jechać na IP, ale wtedy zasnęłam i skurcze ustały
A teraz jak się czujesz? Rusza się? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerson a w razie czego masz kogoś innego w pobliżu żeby Cię zawiózł do szpitala? Wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się na zapas. I tak nic nie przewidzisz, szkoda się denerwować.
Ja nie mam ciśnieniomierza w domu 🙈 ale generalnie jestem niskociśnieniowcem i nawet w ciąży nie mam problemu z ciśnieniem. Ale za to w ciąży mam strasznie wysoki puls ☹️