Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerson nie dziwię się, że masz już dość. Ja chcę jakoś dożyć do skończonego 37 tygodnia i będę czekać na poród jak na zbawienie. Chciałabym już odzyskać dawne siły, sprawność i pozbyć się zgagi 🙈 ciąża to piękny okres, no ale bez przesady 🤣
Fajnie, że miałaś baby shower, super są takie imprezki 😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi się chyba odpalił syndrom wicia gniazda 🤪 do tej pory na bieżąco coś tam sprzątałam, ale już mi zaczynają chodzić po głowie głupie pomysły 🙈 głupie, bo ledwo się ruszam, siły nie mam, a dopiero teraz zaczyna mi przeszkadzać bałagan który wcześniej mnie kompletnie nie ruszał 🤣 dzisiaj sprzątałam pralnię, segregowałam ciuchy, pucowalam pralkę 🤦 po głowie cały czas mi chodzą szafki kuchenne i ich zawartość 🤣 ledwo ogarniam życie na codzień, ale chyba zeschizuje jak tego wszystkiego nie posprzątam 🤪 nawet fugi w łazience wołają mnie o wyszorowanie, masakra!
-
Też miałam syndrom wicia gniazda 🙈Ależ ja sprzątałam, układałam, już myślałam o przemeblowaniu … Ale fajnie było 🤪
Mała.mi na końcówce będziesz spać tak często jak ja 😆 ja śpię po 8-9h potem w ciągu dnia drzemka i dasz radę 💪
Ja już jestem pewna że odchodzi mi Czop. Skurczy brak, wczoraj tylko leżąc w łóżku przez chwilę czułam ból jak na okres -
nick nieaktualnyWerson ja coraz częściej odczuwam bóle jak na okres. Nie wiem czy to są te przepowiadające 🤔 nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży 🙈 jeśli jakieś wtedy czułam, to na pewno nie tak często jak teraz, bo bym pamiętała. Muszę zapytać o to lekarza albo położną.
-
A ja to nie wiem czy mam przepowiadające czy mały napina się, pierwsza ciąża i ciężko mi odróżnić.
Robię właśnie plan porodu (mam gotowca z zaufaj położnej) zgadzacie się na obecność studentów podczas porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 14:22
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami