Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrochę Wam tutaj na koniec weekendu ponarzekam. Zgaga mnie dobija 😭 sama już nie wiem co jeść a co nie, kiedy i ile, jak... Masakra. Od wczoraj mam zgagę praktycznie nonstop 😭😭😭 przechodzi chyba tylko na chwilę, podczas samego jedzenia 🤣 no mam dość. Nie wiem czy bardziej mnie to wykańcza psychicznie czy fizycznie ☹️ męczy mnie to już niesamowicie. Ciągle mi się odbija. I bekam jak za przeproszeniem żul z pod sklepu 🙈😂 no wstyd.
-
Tiril wrote:Trochę Wam tutaj na koniec weekendu ponarzekam. Zgaga mnie dobija 😭 sama już nie wiem co jeść a co nie, kiedy i ile, jak... Masakra. Od wczoraj mam zgagę praktycznie nonstop 😭😭😭 przechodzi chyba tylko na chwilę, podczas samego jedzenia 🤣 no mam dość. Nie wiem czy bardziej mnie to wykańcza psychicznie czy fizycznie ☹️ męczy mnie to już niesamowicie. Ciągle mi się odbija. I bekam jak za przeproszeniem żul z pod sklepu 🙈😂 no wstyd.
Mnie od 2 dni krzyże strasznie bolą najlepiej czuje się leżąc.. jeszcze mam jakiegoś okropnego pryszcza na głowie który nie może mi się wybić ale tak mnie boli że ledwo wytrzymuje... nie brałam paracetamolu ale ciężko jest.. jeszcze mały ma mało miejsca i przy każdym kopniaku ostro go czuje. No i cała spuchnięta jestem także jak ktoś kiedyś powie ze ciąża to najpiękniejszy stan to chyba go walne bo przypominam fioneCzynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
U mnie zgaga nasila się wieczorem jak się położę, ale staram się nie wstawać, żeby zjeść parę migdałów. Lenistwo zwycięża póki co😂.
A dajcie spokój, chodzę jak pingwin połączony ze słoniem. Tęsknię też za moimi ubraniami... Żadna pozycja nie jest dobra. Jak stoję za dużo to bolą uda i brzuch, jak siedzę to plecy, a jak leżę męczy zgaga... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Ja Was tylko podglądam całą ciążę, termin mam na 9.02. Ale ta końcówka mnie dobija.
Czytam Wasze posty a jakbym o sobie czytała.
Ostatni miesiąc to istna masakra - łącze się w bólu ❤❤❤Mala.mi, Tiril, Werson lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
cześć Margolciaa😉 to u Ciebie już niedługo 😁 kogo masz w brzuszku?
Oj ja też miała dzisiaj okropną noc. Nie mogłam się ułożyć, męczyły mnie jakieś nudności, zgaga, co chwilę wstawałam, ogólnie jeszcze takiej nocy nie miałam 😔 ciekawe jak będzie dzisiaj 🙄
Gdzie te kobiety które mają takie bezproblemowe ciążę i wyglądają tak kwitnąco?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia, 12:35
-
Ja to samo z kiepską nocą... ale po 9 się przebudziłam więc chociaż coś 🙏🏻, później pojechałam do labo zrobić ostatnie badania przed szpitalem i teraz sobie pluje bo dodatkowo glukoze zbadałam i zaczęłam się bać że mi wyjdzie bo wczoraj to dosłownie same słodycze jadłam 🙈Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy my się wczoraj w nocy zmówiliśmy na kiepska noc? 😆 Ja zaliczyłam w ciągu dnia biegunke, rzyganko w nocy , mała tak kopnęła mnie w brzuch, że dostałam najgorszej zgagi od 9mc 🙈 Od 3 wieczorów mam skurcze, które trwają jakiś czas i potem spokój… Jest FANTASTYCZNIE 😆🤪
Witaj Margolciaa 🥰
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem caly dzień bez sił, totalnie. Tylko leże. Macie jakiś pomysł na ostry ból krzyży? Nie wyrabiam ani na leżąco ani na siedząco.... byłam na dwóch krótkich spacerach ale też nie chce przesadzać.
Glukoza 82 🤪😀😀😀Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami