LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Scintilla wrote:Mam to samo - u mnie też było poronienie zatrzymane w 11tyg - idziesz na wizytę w świetnym humorze posłuchać po raz kolejny serduszka - zero zly objawów a tu nagle wyrok 😔 z córką dużo wiecej miałam mdłości wrecz wymiotów - wiem że każda ciąża jest inna ale brakuje mi na tym etapie "jakiś konkretnych bodźców ciążowych" 😔
Rozumiem doskonale. Mam ten sam strach przed nastętna wizytą 😯Scintilla lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Rozumiem doskonale. Mam ten sam strach przed nastętna wizytą 😯
. Raga ., Dariah lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Ja się tego strasznie boję 😥 tym bardziej jak się słyszy wokół tyle złych informacji. Ech mam nadzieję, że szybko zleci ten pierwszy trymestr...
-
Też myślałam o detektorze, ale żeby właśnie uniknąć tego że ciężko złapać tętno dziecka we wczesnym etapie ciąży polecają go od 16 tygodnia - wtedy już ciężko pomylić swoje tętno z dziecka. Też zrezygnowałam - choć gdybym miała kogoś kto odsprzedałby za niewielką sumę to pewnie bym nie odmówiła 😉
Scintilla, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o szwagierkę to ona była troszkę przygotowana na te sytuacje bo na poprzedniej wizycie jej już gin powiedział ze płód mało rośnie i nie wiadomo czy się rozwinie.
Powiedział ze wszystko zależy od kolejnej wizyty chyba ze coś się złego wydarzy wcześniej - No i się wydarzyło.
Niestety !!
To prawda ze historii takich jest mnóstwo ;(
Przyjaciółka tez właśnie miała poronienie zatrzymane, szli na prenatalne jak gdyby nic i co..okazało die ze serduszko nie biło! A to już był 13 tydzień..
Ehh dużo takich historii jest...z dużo!!
Co do detektora - ja nie chce! Za każdym razem bym się stresowała i więcej złego by z tego wyniknęło niż dobrego!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Scintilla wrote:Zuzi_c Ty jesteś również z Łodzi prawda? Mogę spytać u kogo prowadzisz ciążę z Salve 🙂?
Ciążę prowadzę u Miłosza Wilczyńskiego 😊 jestem bardzo zadowolona. Tylko ja już leczę się u niego odkąd zaczęliśmy starania więc już 1,5 rokuScintilla lubi tę wiadomość
-
Zuzi
Ja wychodzę z założenia ze należy być dobrej musli bo jak ma coś się stać to stanie..niestety
Ne możemy spać i być podłączone do usg j ktd i Bóg wie czego 24h - wiec zawsze może się coś stać
Ale zamartwianie się itd z pewnością nie pomaga - a wręcz przeciwnie
Wiec głowa do góry!Scintilla lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
zuzi_c wrote:Ciążę prowadzę u Miłosza Wilczyńskiego 😊 jestem bardzo zadowolona. Tylko ja już leczę się u niego odkąd zaczęliśmy starania więc już 1,5 roku
-
Dariah wrote:Zuzi
Ja wychodzę z założenia ze należy być dobrej musli bo jak ma coś się stać to stanie..niestety
Ne możemy spać i być podłączone do usg j ktd i Bóg wie czego 24h - wiec zawsze może się coś stać
Ale zamartwianie się itd z pewnością nie pomaga - a wręcz przeciwnie
Wiec głowa do góry!Alice83 lubi tę wiadomość
-
Wiec tak. Usg mam jutro o 9 rano. Krwawie zywa krwia, od czasu do czasu mam takie baaardzo slabe bole brzucha. Naprawde slabe. Jestem wykonczona psychicznie i glowa mnie boli od placzu. Nigdy w zyciu bym nie przypyszczala, ze mnie to kiedys spotka, juz na "dalszym" etapie. Do tego mam brzuch ciążowy. Staralam sie 2 lata, zeby w kilka dni stracic wszytsko.Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
Scintilla wrote:Ojj to nie znam zupelnie - zresztą tych salve teraz powstało tyle, że trudno by było kojarzyć wszystkich lekarzy - lubię to na lagiewnickiej bo mam blisko i lubię tamte Panie z laboratorium 🙂 najważniejsze to znaleźć lekarza - takiego pod siebie 😉
Ja tez na Lagiewnickiej mam blisko! 😊 i tak zazwyczaj chodzę ale teraz np 22 lipca będę jechać na Wujaka bo tam był wolny termin. Bardzo go sobie chwałę, jego tata jest wybitnym profesorem od niepłodności i chyba przejął po nim praktykę. Ja jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 16:11
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Zuzi
To super ! Fajna pracami która daje odskocznie na 8h i nie myślenie o „głupotach” to super sprawa
A niestety czytając tez dziewczyny tutaj to nie zawsze tak jest
Ah! Moja aplikacja pokazała ze dziś zaczęłam 3 miesiączuzi_c lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
M5ilena wrote:Wiec tak. Usg mam jutro o 9 rano. Krwawie zywa krwia, od czasu do czasu mam takie baaardzo slabe bole brzucha. Naprawde slabe. Jestem wykonczona psychicznie i glowa mnie boli od placzu. Nigdy w zyciu bym nie przypyszczala, ze mnie to kiedys spotka, juz na "dalszym" etapie. Do tego mam brzuch ciążowy. Staralam sie 2 lata, zeby w kilka dni stracic wszytsko.
-
M5ilena wrote:Wiec tak. Usg mam jutro o 9 rano. Krwawie zywa krwia, od czasu do czasu mam takie baaardzo slabe bole brzucha. Naprawde slabe. Jestem wykonczona psychicznie i glowa mnie boli od placzu. Nigdy w zyciu bym nie przypyszczala, ze mnie to kiedys spotka, juz na "dalszym" etapie. Do tego mam brzuch ciążowy. Staralam sie 2 lata, zeby w kilka dni stracic wszytsko.
Milena czekamy do jutra 💚💛💜✊
Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiemy - te które też to przeszły. ..i żadna z nas nie przypuszczała, że może ją to spotkać 😢
Zatrzymali Cię w szpitalu ?
Trzeba wierzyć do końca, że zakonczy się to dobrze...póki nie ma nic potwierdzonego na usg 💗✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 16:16
-
M5ilena wrote:Mie, odeslali mnie.do.domu. Powiedzieli, ze pewnie poronienie. Sprawdza jutro. Tu nie daja luteiny itp do 12 tc. Takze usg tyllo.rozwieje domysly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 16:26
. Raga ., M5ilena, annkaa lubią tę wiadomość