LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
. Raga . wrote:To może nie jest poronienie...przy tak wysokiej ciąży jak Twój 9 tydzień to poronienie okrutnie boli i skręca człowieka. Bezbolesne krwawienia poronne to takie max do 7 tygodnia...
Dlaczego nikt Ci nie zrobił usg, żeby sprawdzić akcję serca ?Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
Na innym forum sa dziewczyny które są w trakcie poronienia,i mają bardzo silne bóle brzucha i krwotok które trwają ma raty kilka dnia.
To nie zrobili Ci usg, kurczę wydawałoby się ze to podstawa jest.
Może to jeszcze nie koniec jest, z tego co niektóre dziewczyny piszą to może być pęknięty krwiak który się znikąd wziął. Raga . lubi tę wiadomość
-
kaniczynka wrote:Na innym forum sa dziewczyny które są w trakcie poronienia,i mają bardzo silne bóle brzucha i krwotok które trwają ma raty kilka dnia.
To nie zrobili Ci usg, kurczę wydawałoby się ze to podstawa jest.
Może to jeszcze nie koniec jest, z tego co niektóre dziewczyny piszą to może być pęknięty krwiak który się znikąd wziąłNela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
M5ilena, jesli nic Cie nie boli to jest duzo szansa ze wszystko ok. Ja mialam krwawienie w niedziele I tez myslalam ze juz po, pojechalam na emergency i zrobili mo bete a dwa dni pozniej scan I serducho bilo.
Wiec jesli nie boli to poronieniu niestety wyglada jak niektore dziewczyny pisze. Sa skurcze I krew przybiera na sile a ja doslownie mialam skrzepy jak watroba przez dwa dni. I plecy w okolicy krzyza tea bardzo bola.. Raga . lubi tę wiadomość
-
Ewciaa83 wrote:A wszystkie objawy mialam normalnie, mdlosci bole cyckow itpNela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
Ja uspokoilam sie po badaniu dopiero, a u mnie tez nie uznaja ciazy przed 12 tygodniem, jednak pojechalam do szpitala, spedzilam 6 godz ale mnie przyjeli.
Jedyne co mysle to poronienia nie da sie przejsc bez bolu, mniej albo wiecej ale boli I w 5 tygodniu.
Mnie nie powiedziala nic nadzwyczajnego tylko ze jest dobrze I widzialam serduszko, ale nie powiedziala dlaczego krwawie, jedynie co to zeby nie dzwigac I starac sie oszczedzac. -
Ewciaa83 wrote:Oby nie, ale jesli niestety to bardzo mi przykro badz Silna.
Bol brzucha moze byc spowodowany tez zdenerwowaniem. Duzo masz tej krwi?Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
Kazdy organizm jest inny, ale dokladnie jak u mnie teraz tydzien temu, I jest wszystko dobrze.
Odpoczywaj dzis duzo, zobaczysz czy cos sie zmieni do jutra, jesli nie jest silne krwawienie a tylko przy podcieraniu to moze zaniknie do rana( u mnie takie delikatne brudki byly przez kilka dni ale nie skrzepy tylko taki jakby sluz z brudkami I teraz juz po tygodniu zniknelo.M5ilena, jusella lubią tę wiadomość
-
M5ilena wrote:Malo. Tylko jak podcieram
To moj przypadek, liczę ze u Ciebie nic poważnego również :*
M5ilena, . Raga . lubią tę wiadomość
-
M5ilena - kiedyś studenci w szpitalu polożniczym gdzie leżałam opowiadali nam, że po przeprowadzaniu dokładnych wywiadow właśnie czasami pacjentki lądują z plamieniami na IP jak się okazuje po nocnych zbliżeniach - ciążowo później wszystko jest okej. Postaraj się odpocząć - wiem, że to brzmi absurdalnie jak człowiek jest cały zestresowany ale wierzę, że jutro rano wrócisz do nas z informacją, że się wszystko uspokoiło-przytulam mocno 🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 22:03
jusella, . Raga . lubią tę wiadomość
-
M5ilena bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieję, że dzisiaj już nie będzie żadnych plamien i wszystko się uspokoi tulę mocno 😘😘
Ja dopiero weszłam na forum bo jakoś nie było okazji wcześniej ale Was podczytuję cały czas. Dziewczyny ja jestem po rozmowie z szefem. Z racji tego, że mam problemy neurologiczne, które w trakcie ciąży mogą się nasilić i koleżankę z pokoju, która jest już na L4 bo jest w ciąży! Bardzo się stresowalam bo dla mnie to taka średnia sytuacja. Ale wiecie co.... przyjął to z takim spokojem, wręcz przeciwnie okazał duże wsparcie i mówi, że jak tylko będą przeciwwskazania do zwolnienia lub będę gorzej się czuła mam walić jak w dym. Bardzo mi ulżyło serio, zupełnie inaczej będzie mi się pracowało wiedząc, że mam wsparcie. ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 07:22
Darrika, Scintilla, Wachciowa, jusella, Edith lubią tę wiadomość
-
Ja wierzę, że będzie wszystko dobrze! Trzymaj się i postaraj jak najmniej stresować, to na pewno nic poważnego!
Ja przy ciąży biochemicznej, 5-6 tydzień. Miałam bardzo silne bóle brzucha, mocniejsze jak na okres. Pojawiło się przy podcieraniu lekkie plamienia i w ciągu 3 godzin niecałych przeszło w dosłownie krwotok ze skrzepami i wtedy właśnie było po wszystkim.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:Ja wierzę, że będzie wszystko dobrze! Trzymaj się i postaraj jak najmniej stresować, to na pewno nic poważnego!
Ja przy ciąży biochemicznej, 5-6 tydzień. Miałam bardzo silne bóle brzucha, mocniejsze jak na okres. Pojawiło się przy podcieraniu lekkie plamienia i w ciągu 3 godzin niecałych przeszło w dosłownie krwotok ze skrzepami i wtedy właśnie było po wszystkim.
To musi być okropne uczucie. Choć do tej pory wydaje mi się, że równo rok temu miałam cb. Testu nie robiłam ani bety ale czułam się dziwnie, miałam wrażliwe piersi podobnie jak teraz a jakieś 2 dni po spodziewanym okresie właśnie bardzo obfite krwawienie... -
M5ilena wrote:Zaczyna pobolewac mnie brzuch. Ja myske, ze to poronienie.