LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Gusiaaa
Juz pisałam ze ja jestem fanka ubrań ciążowych z Lidla (szkoda ze maja ich tak mało!!!) z resta potem dla dziecka tez bardzo lubie! Siper jakość (lepsza od większości markowych) i cena !
Tylko jedne problem u nas - moja taka chudiznka ze z Lidla spodnie spadają z niej. Z reszta z większości firm spadaja z niej.
😂😜 -
Ewciaa83 wrote:A czyli mozna z dziecmi,no tez nie mam z Kim zostawic ale u nas to roczniak raczej bedzie zajarany sprzetem niz rodzenstwem.😊😊😊
Ewciaa83 lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Ja też bardzo lubię Lidla. Jedyny minus że musisz stać od rana żeby dostać cokolwiek
😂😜
Na szczęście mam ten komfort ze moja mama mieszka koło Lidla i jest na emeryturze jak coś bardzo chce to jej robię listę i o 7 idzie
Mama po przejściach
Tak można kupować online ale nie ma wielkiego wyboru.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dzień dobry jednak się przywitam jestem po przejściach oh mega przejściach mam 2 dzieci i teraz trzecie w drodze ale przeszłam dużo żeby mieć 2 dzieciątko więc teraz trzecie jest dla nas wielkim zaskoczeniem. Czytam was ciągle i szczególnie serce mi zamarło za wczorajszy post że serduszko przestało bić w 9tc:(
Jutro mam wizytę ale wczoraj detektor wyszukał mi puls i jestem przeszczęśliwa postanowiłam jednak się zapisać. Co do detektorów widziałam że pisaliście o tym, miałam w poprzedniej ciąży o dużo Plamilam a nawet krwawilam i on ratował mi życie. W tej ciąży zakupiłam już tydzień temu ale wczoraj mi wykrył tętno dopiero:)
Mam prośbę pokaże mi suwak 10ti 3 dzień a ja mam dziś 9t i 6d jak to zmienić? Da się ? Po moich przejściach niestety mogę was opuścić na każdym etapie:(
Ps. Jak wogole ustawić suwak ?
Ostatnio byłam na wizycie w sobotę bo Plamilam i kropek miał 3 cm ale nie wiem dokładnie który TC bo to było szybkie USG między zabiegami lekarza sprawdzał czy ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 06:45
-
Megi35 wrote:Dzień dobry jednak się przywitam jestem po przejściach oh mega przejściach mam 2 dzieci i teraz trzecie w drodze ale przeszłam dużo żeby mieć 2 dzieciątko więc teraz trzecie jest dla nas wielkim zaskoczeniem. Czytam was ciągle i szczególnie serce mi zamarło za wczorajszy post że serduszko przestało bić w 9tc:(
Jutro mam wizytę ale wczoraj detektor wyszukał mi puls i jestem przeszczęśliwa postanowiłam jednak się zapisać. Co do detektorów widziałam że pisaliście o tym, miałam w poprzedniej ciąży o dużo Plamilam a nawet krwawilam i on ratował mi życie. W tej ciąży zakupiłam już tydzień temu ale wczoraj mi wykrył tętno dopiero:)
Mam prośbę pokaże mi suwak 10ti 3 dzień a ja mam dziś 9t i 6d jak to zmienić? Da się ? Po moich przejściach niestety mogę was opuścić na każdym etapie:(
Ps. Jak wogole ustawić suwak ?
Ostatnio byłam na wizycie w sobotę bo Plamilam i kropek miał 3 cm ale nie wiem dokładnie który TC bo to było szybkie USG między zabiegami lekarza sprawdzał czy ok.
Wchodzisz na Suwaczki.com wybierasz jaki chcesz wpisujesz datę ostatniej miesiaczki i potem kopiujesz link który wstawiasz u siebie tu w ustawieniach. -
Ja dziś też mam wizytę popołudniu późnym bardzo się denerwuje bo wiem że ciąża mlodsza. Cały czas w głowie jest ze pierwszy maluszek odszedł w 10 Tc i nie mogę uspokoic myśli 😣😣
Do tego tsh wyszło mi za niskie ;/martakam lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Ja dziś też mam wizytę popołudniu późnym bardzo się denerwuje bo wiem że ciąża mlodsza. Cały czas w głowie jest ze pierwszy maluszek odszedł w 10 Tc i nie mogę uspokoic myśli 😣😣
Do tego tsh wyszło mi za niskie ;/
Ja już przebieram nogami przed prenatalnymi, a to jeszcze 2 tygodnie! Brzuchol ledwie chowam, a w pracy chciałam koleżankom powiedzieć po prenatalnych właśnie.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualnymartakam wrote:Będzie pięknie! Zobaczysz przez przypadek lubię to mi się nacisnęło...
Ja już przebieram nogami przed prenatalnymi, a to jeszcze 2 tygodnie! Brzuchol ledwie chowam, a w pracy chciałam koleżankom powiedzieć po prenatalnych właśnie.
To aż tak widać u cb brzuszek?? 😊 Pamiętam kiedyś w pracy jak dziewczyna powiedziała o ciąży w dzień kiedy odchodziła na l4 a to było gdzieś pod koniec 6msc.nikt nawet nic nie podejrzewał a ja to jeszcze byłam z nią w jednym pokoju przez te 6 miesięcy 😂😂😂 -
Bożenka wrote:A i mam zadzwonić w poniedziałek to może uda się załatwić krew i USG tego samego dnia 🙆
A mnie powiedzieli, że do pobrania krwi nie muszę być na czczo, a mam wizytę na 13:15... więc... trudno by było pół dnia na czczo wytrzymać.
Musisz koniecznie tam robić prenatalne? Może gdzieś wyjdzie taniej.
Jestem ciekawa, czemu mnie mój prywatny gin wysłał akurat do Dąbrowy G. do Merkurego. I że to ma być bodajże darmowe - przynajmniej nie mówił, że będę coś musiała płacić. Dał mi a la skierowanie na ich kartkach.
Bo jak się na miejscu okaże, że płatne, to chyba ucieknę i umówię się w Katowicach... -
nick nieaktualnyDariah wrote:Monash
U mnie tez juz widac
tzn widac jesli naloze obsicla blzuke, ale narazie nsoze luzne wiec nie widac ehehhe. Raga . lubi tę wiadomość
-
annkaa wrote:450 zł to rzeczywiście mi się wydaje sporo...
A mnie powiedzieli, że do pobrania krwi nie muszę być na czczo, a mam wizytę na 13:15... więc... trudno by było pół dnia na czczo wytrzymać.
Musisz koniecznie tam robić prenatalne? Może gdzieś wyjdzie taniej.
Jestem ciekawa, czemu mnie mój prywatny gin wysłał akurat do Dąbrowy G. do Merkurego. I że to ma być bodajże darmowe - przynajmniej nie mówił, że będę coś musiała płacić. Dał mi a la skierowanie na ich kartkach.
Bo jak się na miejscu okaże, że płatne, to chyba ucieknę i umówię się w Katowicach...
Może Twój lekarz współpracuje z tamta przychodnia.. -
ppieguskaa wrote:Któreś województwo ma darmowe z jakiegoś programu.. Hmm śląskie.. W necie idzie znaleźć.. O. Tutaj piszą o tym https://www.sante-cm.pl/badania-prenatalne-dla-mam/
Może Twój lekarz współpracuje z tamta przychodnia..
Bo i ja i on jesteśmy z małopolskiego.
A trzeba w Śląskim mieszkać, żeby mieć zapewnione darmowe to badanie.
Mam nadzieję, że mają dobry sprzęt.
No i... trafić mam na jakąś Panią doktor. Wolę zdecydowanie jakoś facetów.
No ale... zobaczymy
Nic nie ma na ich stronie, żadnych szczegółów, czy robią 3D i jakiej jakości sprzęt.
Ani u ginekologa z NFZ, ani chyba też u prywatnego nie dowiem się np. jaki jest puls malucha. Na NFZ tylko można posłuchać, jak pika serducho - i kazał mi liczyć hihi
-
annkaa wrote:No właśnie to mnie zastanawia...
Bo i ja i on jesteśmy z małopolskiego.
A trzeba w Śląskim mieszkać, żeby mieć zapewnione darmowe to badanie.
Mam nadzieję, że mają dobry sprzęt.
No i... trafić mam na jakąś Panią doktor. Wolę zdecydowanie jakoś facetów.
No ale... zobaczymy
Nic nie ma na ich stronie, żadnych szczegółów, czy robią 3D i jakiej jakości sprzęt.
Ani u ginekologa z NFZ, ani chyba też u prywatnego nie dowiem się np. jaki jest puls malucha. Na NFZ tylko można posłuchać, jak pika serducho - i kazał mi liczyć hihi
Najlepiej zadzwonić i wypytać o szczegóły 😊 żeby nie być nie miło zaskoczonymi na miejscu ☺
annkaa lubi tę wiadomość