LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:Ej laski, no nie mogłam się oprzeć byłam dzisiaj W Lidlu po pyry i jakiś towar na kanapki i na ostatnich sztukach wyhaczyłam body niemowlęce rozmiar 50, lniane... No jak miałam nie wziąć za 5 zł? chociaż jak się okaże, że będzie chłopak to troszkę przypał, bo jest różowe :p
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Mama_po_przejściach wrote:Ale wtedy raczej będzie zimno33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:Na dworze na pewno, ale w domu zamierzamy mieć ciepło :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 19:03
Dariah lubi tę wiadomość
-
My osobiscie czujemy sie lepiej jak jest chlodno i nasz syn tez . On jako noworodek kochal w zimnym byc ale musial byc cieplo ubrany , jak nagrzalo sie w domu mocniej i rozebralo bardziej to ryk a jak chlodniej bylo ok 20 stopni i naowijany to bylo mu super . Dziwne dziecie hahaha ale no dzis w zime spi poodkrywany nawet . On jak Mamusia
Eeee Darika bodow za 5 zl to szkoda nie bedzie a jak bd chlopiec to i tak 50 rozmiar mozesz wcale nie zalozyc badz zalozyc pare razy to pod ciuszki zarUcisz i wykorzysta sie ;p -
Z temperatura to się zobaczy, będziemy mieć ogrzewanie podłogowe, do tego rekuperacja więc łatwo i szybko można manipulować temperaturą no i ma plus, że w domu jest zawsze świeże powietrze.
Druga sprawa, że to body z krótkim rękawem więc pewnie pod jakiegoś pajaca do spania czy coś. I wbrew pozorom on niby lniany, ale naprawdę gruby, myślałam, że będzie taki przewiewny czy coś, A tu grubość jak w bawełnieZakręconaOna lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
DRrika
Na krótki rękaw to zawsze się przyda pod sweterek właśnie czy pod bluzę
A pod bliza nawet nie widać ze różowy w razie gdyby był chłopak ehhehe
U nas jak mieszkaliśmy w poprzednim mieszkaniu gdy córka była malutka to było u nas bardzo ciepło i tak się przyzwyczaiła ze lubi mieć cieplutko do spania.
W nowym domu nie jest tak ciepło jak było tam wiec zima jej pokój dogrzewalismh oddzielnie.
Podejrzewam ze Maleństwo jak się teraz urodzi i od początku będzie w tym domu to będzie przyzwyczajone do innych temperatur niż córka
Chociaż wiem ze tak 18-20 jest najlepsza temperatura j najzdrowsza itd.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Camilla13 wrote:Dziewczyny nie usuwajcie suwaczkow i nie róbcie ich ponownie, wszystko z nimi ok. Jak się korzysta na telefonie z forum, A pewnie większość tak robi to zawsze wyświetla błędnie cudzy suwak, tylko podczas korzystania na komputerze jest ok.
No fakt Ja tylko z tele uzywam forum -
Dariah wrote:My jeszcze nic nie kupiliśmy
Zacznę coś kupować po prenatalnych
Zaczęłam jjz szukać wozka powolutku, łóżeczko itd...
Ja dzis w ogole tak zaczelam sie zastanawiac w czym Ja malego kapalam mojego , co uzywalam itp hahahaha . Boziu 4.5 r roznicy bd . Ja ciemna masa 😂😂 ale poszperam , popatrze i cos wymodze .
-
Dariah wrote:DRrika
Na krótki rękaw to zawsze się przyda pod sweterek właśnie czy pod bluzę
A pod bliza nawet nie widać ze różowy w razie gdyby był chłopak ehhehe itd.
Jeśli chodzi o ciuszki, to sama nie wiem co mam. Pewnie miesiąc przed się wybiorę do pl (będe musiała to przejrzeć), bo poza moimi jeszcze 4 dzieci używało, wiec cześć się pewnie zużyła. Jaja będą jak tym razem będzie chłopczyk, bo moje pierwsze ciuszki ociekają różem
-
ZakręconaOna wrote:Szybciutko to tersz sie rozgladasz a kupowac kiedy macie w planach ?
Ja dzis w ogole tak zaczelam sie zastanawiac w czym Ja malego kapalam mojego , co uzywalam itp hahahaha . Boziu 4.5 r roznicy bd . Ja ciemna masa 😂😂 ale poszperam , popatrze i cos wymodze .
ZakręconaOna, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja bym już chciała najchętniej kupować, i żyje nadzieja ze to może chłopczyk chociaż znając moje szczęście będzie kolejna córeczka 🥰
Dziś była moja pierwsza ciążowa zachcianki na już!! KAPUSTA KISOZNA 😂😂😂Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camilla13 wrote:Serio. Siedzę na tym forum 2 rok i już mam to sprawdzone i przez innych też
Ale dobrze wiedziecCamilla13 lubi tę wiadomość
-
Darrika wrote:Ej laski, no nie mogłam się oprzeć byłam dzisiaj W Lidlu po pyry i jakiś towar na kanapki i na ostatnich sztukach wyhaczyłam body niemowlęce rozmiar 50, lniane... No jak miałam nie wziąć za 5 zł? chociaż jak się okaże, że będzie chłopak to troszkę przypał, bo jest różowe :p
Darrika i fajnie! Sama bym wzięła Super kochana, jak to taka mała rzecz, a cieszy
Słuchajcie wczoraj pisałam do Was... i właśnie miałam napisać, że od kilku dni zaczęły mi się robić straszne dziury w pamięci, w pracy musze sobie wszystko zapisywać i w ogóle. No i co? Miałam napisać i nie napisałam bo zapomniałam masakra haha!
Dobrego dnia! Ja mam rewelacyjny humor już urlopowygusiaa, Darrika, ZakręconaOna, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Dziewczyny nie usuwajcie suwaczkow i nie róbcie ich ponownie, wszystko z nimi ok. Jak się korzysta na telefonie z forum, A pewnie większość tak robi to zawsze wyświetla błędnie cudzy suwak, tylko podczas korzystania na komputerze jest ok.
-
Wczoraj odebrałam wyniki sanco, naprawdę ulga wszystko jest ok. Teraz czekać tylko do usg 6.08.
No i będzie dziewczynka AlicjaFoto_Anna, ppieguskaa, ZakręconaOna, Edith, Dafka, Wachciowa, Camilla13, annkaa, Scintilla, Fruzia85, Shas91, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim.
Ja zachwalilam moje mdlosci i mam ...
Wczoraj solidnie tulilam wc po kawalku strucla z jablkiem a dzis od rana mega bol glowy i mdlosci ale przechodzi powilutu chyba ... oby tak . Jakie to meczace . 3 h z boku na bok z wc do lozka i odwrotnie.
Nooo a takto powiem Wam ze pada u mnie i bedzie padsc caly weekend wiec nie mam co robic procz sprzatania chaty i ciuszkow zachowanych po synku . Poprzebieram chyba i odloze to co bym chciala a reszte oddaje .