LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto_Anna wrote:Cześć Kochane
A ja dziś mam prenatalne o 16.40. Od kilku dni sparaliżował mnie strach...
Ciężko mi odpędzić złe myśli. Straszna panikara ze mnie w tej ciąży.
Ale prawda, że będzie wszystko dobrze?
Oczywiście, że będzie dobrze!
@Quastera a mi Twój suwaczek pokazuje 11+3 hahaFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
Qastera wrote:Hahah co jest grane
Musze chyba pomyśleć nad zmianą :p
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ale szajs... W sobotę pobierałam krew na PAPPA. Nie zlecił mi lekarz, tylko chciałam iść przed USG, aby już mieć, a lekarka prowadząca powiedziała, aby być tydzień wcześniej.
Dzisiaj mija 4 dzień roboczy, a wyników brak (czas oczekiwania do 4 dni). Dzwonię do labu, a oni, że wysłali zapytanie w sobotę do przychodni, czy to ma być badanie od lekarza, czy samodzielne, ale nie dostali odpowiedzi.
Dzwonię do przychodni, a oni, że wysłali odpowiedź, a poza tym to ja powinnam zrobić to badania 3 dni przed lub 3 dni po USG. Na co ja, że lekarz mi zleciła przyjść tydzień przed. No to teraz możliwe, że nawet jak dostanę te wyniki to będę bezsensu i możliwe, że będę musiała robić jeszcze raz, więc 150 zł pójdzie w śmietnik...
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualnyU mnie już po prenatalnych. Duży kamień z serca, rośnie dzidziuś ❤️❤️
ppieguskaa, Dafka, kaniczynka, Bożenka, Foto_Anna, Darrika, Scintilla, Linka90, ZakręconaOna, Wachciowa, Edith, Shas91, gusiaa, . Raga ., annkaa, Fruzia85, zulka, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Melduję się i ja po badaniach prenatalnych.
WSZYSTKO DOBRZE!
wstępnie dziewczynka
Wszystkie pomiary w porządku, kość nosowa widoczna, NT 1,6 mm
Ryzyka skorygowane:
trisomia 21: 1:899
trisomia 18: 1:1323
trisomia 13: <1:20000
Za ponad 2 miesiące skończę 37 lat, mam do jutra przemyśleć, czy ewentualnie robić dodatkowo test Pappa.
Czy robiłyście/będziecie robiły test Pappa?
Dziękuję za kciuki, pomogły!Scintilla, Dariah, ZakręconaOna, Dafka, ppieguskaa, Wachciowa, Ania:), Edith, Bożenka, Shas91, gusiaa, annkaa, Fruzia85, zulka, zuzi_c, pszczola2000 lubią tę wiadomość
-
Dafka wspolczuje ...
Ja ledwo zyje dzis . 36 stopni w cieniu , umieram dzis .Nawet wiatrak na goraco " chlodzi " ... masakra normalnie .
Zasiadlam w majtkach i staniku przed rodzinka Pl i wcinam chleb w jajku a cooooo...Foto_Anna, Dafka, Dariah, Wachciowa, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:A ja znowu schizuje.. Od 2 dni mdłości brak i już się obawiam najgorszego ;(
-
Gusia ja też nie mam żadnych objawów i też się martwiłam przed ostatnią wizytą. Oczywiście niepotrzebnie, bo wszystko było ok. Wczoraj wróciłam z wczasów i przez chwilę zupełnie zapomniałam, że jestem w ciąży. Nawet chciałam mojego zapytać czy może wypijemy dzisiaj jakiegoś drinka 😂😂 oczywiście była to chwilowa myśl. No dzisiaj czułam się zupełnie bezobjawowo, z fajna energią i dobrym humorem.
annkaa, zuzi_c lubią tę wiadomość