LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:O matko, słownik mi poprawił, miało być ciuszki A nie gruszki
Ja mam sporo nowych ciuchow jeszcze po synku , tzn nieuzywanych i sa to szare i biale ciuszki wiec idealnie nawet do dziewczynki w razie wu bd pasowac . -
Darrika wrote:Na aliexpress jak się kupi produkt, który ma dużo dobrych feedbackow to się nigdy nie zawiedziesz Ja mam stamtąd mase ubrań,pierdół do kuchni, dziwnych gadżetów, hybryd i żeli do paznokci, akcesoriów kosmetycznych. Tylko właśnie od się zastanawiam nad ubrankami takimi do 3 miesięcy, bo nie mogę znaleźć żadnego fajnego sklepu online, bo ceny straszne. O to popatrzę jeszcze na allegro, szkoda wydawać tyle kasy jak to właśnie tylko na chwilę
No o powoli rozglądam się też za poduchą taka w kształcie C, bo już mnie teraz plecy bolą i się nie mogę na boku wyspać, a inaczej nie umiem -
Darrika wrote:No w Lidlu widziałam, ale te najmniejsze rozmiary nie są dostępne online
Polecam b. lumpeks z mojego miasta - na facebooku działa pod nazwą So Sweet używane ubranka dziecięce.
Teraz mają urlop - ruszają od sierpnia.
Właścicielka w weekend wrzuca zdjęcia nowej dostawy (zwykle około 600sztuk odzieży) każdy ciuszek opisany z rozmiaru. Pierwszeństwo maja osoby które w pn zjawia się w sklepie ale później album jest aktualizowany i od 20 w pn można rezerwować co się chce wraz z wysyłką do innego miasta. 70% szafy mojego dziecka pochodzi stamtąd ☺️Edith, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja mam ta poduche i dla mnie osobiscie zero poprawy ;( koldra na piecs3t razy zawijana i lece tak
No ja na razie robię tak, że jak mąż jest na nocce, to biorę jego kołdrę i po kolano i jest ok. Ech cierp ciało coś chciało :pZakręconaOna lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
W Tesco też są spoko ubranka. Ii ja synowi dużo kupuje w https://www.t-a-o.pl/ jak są przeceny.. Body dla bratanicy kupowałam tam.. To dorwałam, że wychodzi po 10zl sztuka.. Tylko tam faktycznie trzeba kupować większa ilość ubrań bo przesyłka bodajże 15zl ale jakościowo super.. Prane kilka razy nic się nee dzieje z nimi
-
Co do sklepów to u nas największy problem to rozmiary - spodnie z niej spadają prawie wszystkie
Ma 3 lata a szorty teraz jej kupowałam na 74-80...vo nie ma pampersa wiec jej rozmiar 92 spada z niej
A fak to uwielbiam George’a, Next, Cocodrillo, H&M, Lidlowe dla maluszków są rewelacyjne, ta ich bawełna !(spodnie z ww powodu u nas odpadły) C&A, Pepco, Auchan
Na codzień Pepco, Auchan i Lidl jest super bo ceny maja bardzo normalne.
Cocodrillo i George u nas się bardzo sprawdza jeśli chjodzi o spodnie bo są dla chudzinekDarrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah gak ! Tao!! Tez są siper !
Z francuskiego marel uwielbiam tez Okaidi i Verbodet - maja super
Tshirt lubie z Benettona (choć czasami maja takie bardzo szerokie kroje wiec odpada)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDarrika wrote:Dziewczyny, a macie sprawdzone sklepy z gruszkami dla noworodków i niemowląt? Bo tak sobie z nudów i ciekawości przeglądam i kurczę te ceny za jakieś body czy śpiochu to kosmos. Za to na aliexpress to ceny już są całkiem ciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 19:23
ppieguskaa, Darrika, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam prenatalne, maleństwo ma już 5,87cm (12t3d). Wszystko na szczęście w normie. Na płeć za wcześnie ☺️
Ania:), ppieguskaa, . Raga ., Edith, Darrika, Dafka, Scintilla, Dariah, annkaa, Bożenka, Fruzia85, Mama_po_przejściach, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Ja również bardzo lubię ubrania z Lidla - jakość powala znane sieciówki i to zarówno te dla dzieci jak i dla dorosłych - no mi się bubel jeszcze nigdy nie zdarzył
A ja jako matka przedszkolaka uwielbiam Pepco - jakość zależy widże od rzutu ubranek - raz są bardzo fajne, a raz takie, że po praniu nadaje się na ścierkę. Poza tym jak to w przedszkolu....dziury często na kolanach to nie żał mi wyrzucić leginsów za 6 czy 8 zł
Smyk - no tu ceny początkowe powalają na kolana- po prostu uważam, że nie są warte tyle pieniędzy....czekam zawsze na wyprzedaże to coś tam wybiorę. (ale jakość często też pozostawia wiele do życzenia - nie wszystko oczywiście, ale większość )
Tesco - też jakościowo i cenowo jest ok
A ogólnie to uwielbiam allegro i kupować ubranka w mega paczkach już gotowych rozmiarowo. Zwłaszcza na początku baaaardzo się opłaca, bo ubranka praktycznie nowe, bardzo zadbane a w super cenie taką pakę można zdobyć - polecam poszperać już w późniejszych miesiącach jak będziecie miały więcej czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 10:14
ZakręconaOna, annkaa lubią tę wiadomość
-
Linka90 wrote:Ja wczoraj miałam prenatalne, maleństwo ma już 5,87cm (12t3d). Wszystko na szczęście w normie. Na płeć za wcześnie ☺️
Super Gratulację i zazdroszczę ,że już po!
Powiem Wam, że ja tak strasznie to przeżywam, nie wiem kiedy ostatnio się aż tak stresowałam Nie wiem jak ja wysiedzę dzisiaj w pracy i wytrzymam do 18:00...
Chciałabym już mieć to po prostu za sobą -
To szybciutko masz te prenatalne czy to zwykla wizyta ?
Z tymi nerwami rozumiem cie doskonale . Ogolnie inaczej podchodze do tej ciazy niz oierwszej ,duzo luzniej . Duzo spokojniej ale mialam taki stres w poczekali na badaniach ze dajcie spokoj . Czarne mysli gorowaly ale dzieki Bogu wszystko dobrze. Raga . lubi tę wiadomość