LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry .
Ja mialam problemy ze snem na samym poczatku , samiusienkim z tym , ze bylo tak ... wstalam rano , zasnelam w poludnie i pozniej zasnelam dopiero o 5-6 rano wiec dosypialam w dzien . Przerabane ale dobrze ze pomoglam sobi0e inaczej i dalam rade to zwalczyc .
Kciuki laski na prenatalnych .
Ja spie w kazdej pozycji i zadna mi nie przeszkadza . Z synem na brzuchu spalam do 34 tc bo dopiero wtedy jaki kolwiek brzuch dostalam a teraz zamierzam tyle ile sie da .ppieguskaa lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Dopadają Was czasem problemy ze snem?... Mi w tym tyg mija kolejna nieprzespana noc - budzę się około 2 na siusiu a później to mogłabym już wstać i zacząć mieszkanie ogarniać bo nie śpię do jakiejś 6 😐. I zaczynam łapać fazę na pozycję w jakiej śpię 😉 - dla mnie :śpiącej całe życie na brzuchu ciężko się przestawić na spanie na boku 🙆♀️🙂
To pewnie będzie intensywny tydzień na prenatalne w naszym gronie - zaciskam kciuki za dobre wieści 🤗
Dzisiaj krew oddałam na Pappę ale powiedziałam, że nie chce znać wyniku , żebym nie szperała po necie i odbiorę go dopiero w piątek przed USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 11:36
-
A ja dzisiaj byłam oddać mocz i krew na te wszystkie badania. Upał taki, że szok. Mdłości mnie znowu dzisiaj męczą, trochę głowa pobolewa.
Wczoraj nie mogłam zasnąć, mieszkamy na 2 piętrze, ale to sama górą, do tego mamy skosy i w mieszkaniu duszno i gorącą. Wiatrak nie dawał rady i cały czas się spryskiwałam taka wodą mineralną w sprayu.
Zasnęłam chyba o 1 w nocy, a o 4 rano koty zaczęły rozrabiać i mnie obudziły
Co do spania to ja śpię na boku raz prawym raz lewym, inaczej nie umiem33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ufff...Kamień z serca! Dzidzia rozwija się pięknie. 7,65 cm, kość nosowa jest, przezierność karkowa 1,33, serduszko 148. Jutro pobieram krew na PAPPA
Aaaa i termin przesunął się o 2 dni, więc jest teraz na 30 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 12:15
. Raga ., ppieguskaa, Shas91, Bożenka, Scintilla, Dariah, Darrika, Dafka, Edith, Wachciowa, Camilla13, zulka, annkaa, Linka90, zuzi_c, kaniczynka lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Wlasnie przyszly mi wyniki pappy .
Sa super takze uff
Ta choroba Edwards czy jakos tak 1:100000 a down 1 :37.879 takze dzidzia zdrowa jak tralalappieguskaa, Shas91, Bożenka, Scintilla, Dariah, Darrika, Dafka, Edith, Wachciowa, Camilla13, zulka, annkaa, zuzi_c, kaniczynka lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze zasypialam na brzuchu i na razie też tak śpię. Póki nic mi nie przeszkadza najgorsze ze nie potrafię zasnąć inaczej i coś czuje że jak zacznie być widać brzuch to będę miała ciężkie noce..
Gratulacje dziewczyny tak się cieszę z kolejnych zdrowych maluchów 🥰🥰🥰
Ja jeszcze trochę muszę poczekać.. -
Dafka wrote:Super wieści dziewczyny☺☺😊🤗❤ ja też zaraz zbieram się na wizytę... zobaczymy co tam u kropka☺
Martakam mi się też po prenatalnych termin przesunął na 30 stycznia😁😁Dafka lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Kurdebelek mam już wyniki dzisiejszych badań. Glukoza wyszła 94 Tsh 0,1 z groszem nie wiem czy to dobrze, czy źle :p reszta badań wg interpretacji laboratoryjnej ok, zobaczymy w przyszłą środę powie gin.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Darrika wrote:Kurdebelek mam już wyniki dzisiejszych badań. Glukoza wyszła 94 Tsh 0,1 z groszem nie wiem czy to dobrze, czy źle :p reszta badań wg interpretacji laboratoryjnej ok, zobaczymy w przyszłą środę powie gin.
-
No wg norm labo to tsh niskie, a glukoza w normie. Zobaczymy co to będzie.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Ja po wizycie.. maluszek 7,16cm także kawał człowieka 😊 poza tym wszystko wporzadku.
Następna wizyta za miesiąc dopiero.. jak tu wytrzymać 😐Bożenka, ZakręconaOna, ppieguskaa, Scintilla, Wachciowa, Darrika, Camilla13, Dariah, Shas91, martakam, zuzi_c, kaniczynka, Edith lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Troche niskie tsh . Podchodzi pod nadczynnosc juz bardziej . Nie wiem jakie masz normy labolatoryjne . No glukoza spora ogolnie mimo ze tam normy sa chyba do 98 czy 99 ale to juz lekarz zadecyduje . Byc moze cie wysle na krzywa cukrowa wczesniej i ocenicie po wynikach jej .
Dariah lubi tę wiadomość