LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewciaa83 wrote:Ja niedaleko Yorku tez praktycznie srodek.
Mnie z synem dokladnie odeszly mdlosci po 12 tygodniu I teraz tez na to licze, I mam czuja znowu na chlopaka ale wiadomo ze to roznie, ale ciaze przychodze dokladnie jak pierwsza.
-
Hej Dziewczyny! Udało mi się was nadrobić. Nie było mnie to tydzień, bo rodzina w gości przyjechała z dwoma maluchami, więc zabiegana byłam. Wczoraj pojechali i dziś wracam do żywych 😂
W czwartek byłam na badaniach prenatalnych, maluch ma 5.5cm, wszystkie wyniki dobrze, czekam jeszcze na wyniki krwi. Pani doktor powiedziała, że prawdopodobnie dziewczynka, ale jeszcze nie jest do końca pewna. Mam nagrany filmik pamiątkowy. Cała rodzina już widziała. Kurczę, to jest takie niemożliwe, że taki mały człowieczek jest już praktycznie ukształtowany, a jak fika!
Gratuluję wszystkim poznanych płci i dobrych wiadomości:)ZakręconaOna, ppieguskaa, Camilla13, Dafka, Bożenka, Darrika, Dariah, Scintilla, . Raga ., Shas91, Wachciowa, annkaa, Fruzia85, Foto_Anna, zulka, zuzi_c lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegi35 wrote:12t dziś skończyłam. Musiałam zmienić słuchawki bo w tych od tego detektora nie mogłam zlokalizować
Powiedzenia jutro 😊 My mamy usg i pappe we wtorek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 00:29
-
Camilla13 wrote:Ja dopiero 11, może to dlatego, przy synku zaczęłam używać w okolicy 14 tygodnia A producent niby zaleca od 16. Ale też zmienię słuchawki bo w tych faktycznie czasem różnie jest z odbieranym dźwiękiem.
Powiedzenia jutro 😊 My mamy usg i pappe we wtorek.Camilla13 lubi tę wiadomość
-
Dopadają Was czasem problemy ze snem?... Mi w tym tyg mija kolejna nieprzespana noc - budzę się około 2 na siusiu a później to mogłabym już wstać i zacząć mieszkanie ogarniać bo nie śpię do jakiejś 6 😐. I zaczynam łapać fazę na pozycję w jakiej śpię 😉 - dla mnie :śpiącej całe życie na brzuchu ciężko się przestawić na spanie na boku 🙆♀️🙂
To pewnie będzie intensywny tydzień na prenatalne w naszym gronie - zaciskam kciuki za dobre wieści 🤗 -
Marta
Fruzia
Nie ma się co stresować!!
Jak się urodzi, to dostajemy kolejne wyzwanie od życia
Przecież same tego pragniemy
Btw... Jeśli chodzi o spanie, to najlepiej mi się teraz śpi na plecach....
A dziś po raz kolejny obudziłam się z potężnym bólem ucha
I to już chyba trzeci raz w ostatnim miesiącu
I nie wiem, czy to jakieś ciśnienie i ciąża, bo z sercem tez bywa różnie
Mam bardzo niskie ciśnienie, a jak mi nagle zacznie czasem walić, to jakby chciało wyskoczyć -
Bożenka wrote:Scintilla nie wiem czy nie zmyślam, ale chyba gdzieś wyczytałam, że mozna spać na brzuchu w pierwszym trymestrze. Ja sama jeszcze czasami tak sobie leżę. Oświeć mnie proszę jeśli jest inaczej 😀