LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Piegusek rozumiem . To zmienia troche postac rzeczy .
Co do wagi to zgadzam sie . Moja znajoma ostatnio sn urodzila 6 kg prawie chlopca , rodzila tez dzieci po 2.5 kg ma ich 4 i mowi ze o wiele lepiej jej sie rodzilo wieksze niz to co mialo 2.5 waga to nie wyznacznik chociaz tez juz osobiscie balabym sie rodzic powyzej 4.5 kg .
Ja pierwsze dziecko rodzilam w Polsce i mialam przecudowna polozna . Ja przed porodem lezalam pare dni i Ona wlasnie tak bardzo o mnie dbala mowiac ze wyglafam jak jej corka i na1wet mam na imie tak samo i dziekowalam Bogu jak Ona mi porod odbierala ❤❤❤ cud nie kobieta . Tym razem bede rodzic w Uk . Jestem strasznie ciekawa jak bedzie to wszystko wygladalo.Dariah lubi tę wiadomość
-
anka to wspolczuje . Strasznie nie lubie w domu byc sama na noc
Ja sie wyspalam w poludnie , strzelilam na noc horror z mezem i wlasnie sie polozylismy . Mialam dzisiaj robic makaron pp chinsku , mialam robic sushi hahaha i co ? Zasnelam do wieczora i juz mi sie nie chcialo . Jutro bede dzialac. Raga . lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny☺☺ ja uporalam się z przeziębieniem.. masakra jakaś😐 Dzisiaj sama w domu bo mąż w pracy więc lenię się cały dzień😁😁 Zresztą upał już pod rana że wychodzić się nie chce.
Jutro mam wizytę u gina i nie mogę się doczekać już. Mam nadzieję że wszystko dobrze będzie.
Miłej niedzieli dla Was☺☺🌞 -
Oj deszczowo na Pomorzu zdecydowanie nie jest. Nad ranem burza o teraz parnota totalna... 27 stopni...
Wybieramy się z mężem na Jarmark Dominikański 😁👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
U nas ze względu na temperaturę za oknem to raczej nie prędko się wynurzymy z córką z domu...mąż na weekend na wyjeździe z pracy, wróci dopiero dziś w nocy....więc nie zapowiada się szałowy dzień, ale jakoś przetrwamy
Nie ma wyjścia
Poćwiczymy czytanie, kolorowanki zrobimy (chyba ja mam większy fun z tego niż córa ) i jakieś planszówki możeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 11:48
-
U nas na Mazurach również ciepło - choć o 7 padało mocno
Dziś po śniadanku byliśmy nad Śniardwy a teraz wracamy do hotelu i albo basen albo plaża
JesCze dziś i jutro i do domu ;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A w Poznaniu zapowiadali burze, a tu sucho i gorąco Ja chce już jesień i zimę, nie cierpię upałów
. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Megi35 wrote:Ja mam jutro prenatalne i już mam biegunkę że stresu. Detektor tętno znajduje się. Dzidzia żyje ale czy wad nie ma
. Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:A w Poznaniu zapowiadali burze, a tu sucho i gorąco Ja chce już jesień i zimę, nie cierpię upałów
Daria ja też nie znoszę 😑 a teraz w ciąży dwukrotnie. Tylko idzie temperatura do góry to zaraz mam zawroty głowy. Ja chcę wrzesień. -
Zakrecona ona z ktorej czesci UK jestes?
Mdlosci juz dla nas na koncowce, mam nadzieje. Ja odczuwam codziennie ale sa duzo mniejsze I jak jestem w pracy albo sie ruszam poprostu to prawie wcale nie czuje. A jak chce poleniuchowc do wszystko do gardla podchodzi 😁😁 -
Dziewczyny nie jestem w stanie od wtorku was nadrobić. Wróciłam z Karpacza i już myślę, że mogłam tam do wtorku zostać bo we Wrocławiu to dopiero upał a jutro ma być jeszcze gorzej. Jutro idę oddać krew na Pappę a w piątek Usg. Co to będzie za stres. Chyba w tym tygodniu trochę tych prenatalnych mamy .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewciaa83 wrote:Zakrecona ona z ktorej czesci UK jestes?
Mdlosci juz dla nas na koncowce, mam nadzieje. Ja odczuwam codziennie ale sa duzo mniejsze I jak jestem w pracy albo sie ruszam poprostu to prawie wcale nie czuje. A jak chce poleniuchowc do wszystko do gardla podchodzi 😁😁
Ok 1.5 h od Nottingham mieszkam wiec ti bedzie bardziej sam srodek Anglii.