LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane,
Beta 30.05 213
Beta 03.06 2540
Troche odetchnelam.
Czy myślicie że pod koniec tyg dobije do 10 000?wtedy widać serduszko?
W sobotę wylatuje na 7 dni do Stanów i termin wizyty mam 17.06.
Zobacze co powie mój gin, czy umawiać się na cito na sobotę? -
Widzę, że dużo podwójnych mamusiek jest w naszym wątku
Ja też od lat leczę niedoczynność, ciekawe czy i tym razem czeka mnie poporodowe zapalenie (rok je leczyłam).
Co do bety to robiłam raz i w 29 dc wynosiła 955. To chyba dużo jak na ten czas?
Jutro o 16:00 wizytuje, trzymajcie kciuki za mojeGagaga lubi tę wiadomość
SYN ♡ 06.2016 ♡ 3 latka ♡ -
Gagaga wrote:Kochane,
Beta 30.05 213
Beta 03.06 2540
Troche odetchnelam.
Czy myślicie że pod koniec tyg dobije do 10 000?wtedy widać serduszko?
W sobotę wylatuje na 7 dni do Stanów i termin wizyty mam 17.06.
Zobacze co powie mój gin, czy umawiać się na cito na sobotę?
Ja bym poczekala na wizyt1e spokojnie i cieszyla sie wypadem do miejsca moich marzen ♡♡ -
nick nieaktualny
-
anita92222 wrote:Wspaniale, udanego wyjazdu 😍❤️ dziewczyny, super macie te wyniki, ja nadal czekam na tą moją betę, a wizytę mam na 1.07 u nowego lekarza, także 4 tygodnie czekania.. ☹️😁 A Wy już za chwilkę usłyszycie pewnie serduszka.. 😍💓💓
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez wszystko cisnie 😂
W weekend jak ubrałam spódnice i byliśmy na obiedzie na mieście to brzuch mi wywaliło jakbym była w 5 miesiącu 😂
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Aguuu wrote:Ja za to kolejna nieprzespana noc... Najpierw nie umiałam zasnąć a potem kilka razy wstawałam... Jestem nieprzytomna w pracy...
U mnie odwrotnie Zasypiam z córką po 20, a wyspana jestem już przed 5 no i te wędrówki na siku w nocyGagaga, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Też chodzę w nocy do ubikacji, ale wysypiam się w miarę dobrze, wzdęcia już też trochę przeszły, ale nie wiem czy to upał, bo jest takie wrażenie jakby woda w organizmie się zatrzymywała.. Rano, że tak to ujme płaski brzuch, a wieczorem wywala wszystko 😀😜 dzisiaj odebrałam w końcu ta betę i wygląda to tak
12 dzień po owulacji : 43
14 dzień po owulacji :115
16 dzień po owulacji :260
Może nie są to jakieś ogromne przyrosty, ale z tego co widziałam mieści się to w normie i idzie naprzód więc na razie jestem spokojna trzymajcie się zdrowo dziewczyny 😘❤️. Raga ., Gagaga, annkaa lubią tę wiadomość
-
anita92222 wrote:Też chodzę w nocy do ubikacji, ale wysypiam się w miarę dobrze, wzdęcia już też trochę przeszły, ale nie wiem czy to upał, bo jest takie wrażenie jakby woda w organizmie się zatrzymywała.. Rano, że tak to ujme płaski brzuch, a wieczorem wywala wszystko 😀😜 dzisiaj odebrałam w końcu ta betę i wygląda to tak
Może nie są to jakieś ogromne przyrosty, ale z tego co widziałam mieści się to w normie i idzie naprzód więc na razie jestem spokojna trzymajcie się zdrowo dziewczyny 😘❤️
Przerasta a to najważniejsze
O tak z tym zatrzymywaniem wody to widzę to samo u mnie. -
anita92222 wrote:Też chodzę w nocy do ubikacji, ale wysypiam się w miarę dobrze, wzdęcia już też trochę przeszły, ale nie wiem czy to upał, bo jest takie wrażenie jakby woda w organizmie się zatrzymywała.. Rano, że tak to ujme płaski brzuch, a wieczorem wywala wszystko 😀😜 dzisiaj odebrałam w końcu ta betę i wygląda to tak
Może nie są to jakieś ogromne przyrosty, ale z tego co widziałam mieści się to w normie i idzie naprzód więc na razie jestem spokojna trzymajcie się zdrowo dziewczyny 😘❤️
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, super 😁😁
-
Bożenka wrote:Dziewczyny martwię się, bo pracuję w sklepie dyskontowym, co prawda na kierowniczym stanowisku, ale jest bardzo dużo dźwigania 😕😕
Kiedy masz wizytyę u ginekologa? Zawsze możesz mu powiedzieć o rodzaju pracy jaką wykonujesz i Twoich obawach.