LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Gagaga wrote:ja okres 27.04 A owulke 13 lub 17
-
nick nieaktualny
-
BlueHoney, wspaniałe 💓 ja będę w 6+0, może też będzie serduszko. Ale to jeszcze tydzień 🤪
Powiem Wam, że ciężki dzień, strasznie upalny. Pracy masa, ale wykorzystałam dziś ogródek i przy okazji się trochę zresetowalam.
Nie mogłam już dziś wytrzymać i przy rozmowie z moją mamą mówię do niej babcia. Mama nadaje dalej, a za chwilę co? Babcia? Będę babcią? I zaczęła coś tam śpiewać, popłakała się 😂 chciałam poinformować ją dopiero po wizycie u lekarza, ale ciężko jest to ukrywać, jeśli ktoś był praktycznie cały czas na bieżąco z dzidziusiowymi sprawami😁 więc miłe zakończenie dnia:)Gagaga, baksia, Foto_Anna, BlueHoney, annkaa lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
A ja wariatka ciągle nie wierzę w te 2 kreski. Kupiłam sobie wczoraj w Rossmannie Bobotest 😂😂😂 zrobiłam z wiecznego moczu i kreska testowa mocniejsza od kontrolnej i jakoś mi się lepiej zrobiło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 07:15
Gagaga lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
BlueHoney - super ! ❤️
Ja mam wizytę w piątek będzie to 6t3d, nie mogę się doczekać...
Gagaga - pęcherzyk będzie na pewno, wydaje mi się ze zarodek tez powinien nie wiem jak z serduszkiem. Który mniej więcej tc u Ciebie ? Trzymam kciuki Kochana ! Daj znać koniecznie po wizycie ❤️. Raga ., BlueHoney lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:BlueHoney - super ! ❤️
Gagaga - pęcherzyk będzie na pewno, wydaje mi się ze zarodek tez powinien nie wiem jak z serduszkiem. Który mniej więcej tc u Ciebie ? Trzymam kciuki Kochana ! Daj znać koniecznie po wizycie ❤️
z synem widać było serce 6tc2
aa teraz byłam w 5tc4 ii był pęcherzyk -
nick nieaktualnybaksia wrote:BlueHoney - super ! ❤️
Gagaga - pęcherzyk będzie na pewno, wydaje mi się ze zarodek tez powinien nie wiem jak z serduszkiem. Który mniej więcej tc u Ciebie ? Trzymam kciuki Kochana ! Daj znać koniecznie po wizycie ❤️
według OM 5t4d, ale moim zdaniem ciąża jest co najmniej kilka dni młodsza ( do tygodnia), więc liczę na pęcherzyk, a zarodek to już by było tyyyylleeeeee dobrego
Z córką gdzieś ok 7t widziałam serduszko.
Wizyta o 20.00 więc wieczorem dam znać, dzięki!
Miłego dnia Dziewczyny -
Ja mam jutro wizytę. Będzie 5t i 4 lub 5 dzień, bo różnie aplikacje mi podają z jakiegoś podowu.
Przychodnia, do której chodzę ma bardzo dobry sprzęt, więc po cichutku liczę na to serduszko, chociaż wiem, że pewnie za wcześnie.
Następną wizytę mam 27 czerwca dopiero, ale może w międzyczasie na samo usg skoczęGagaga lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
U mnie pokazuje, że to piąty tydzień, a dokładniej pisze 4tc +4,no zobaczymy, lekarz mówił, że mogę w piątek przyjechać, ale nie mam jakoś pewności czy w ogóle będzie widać pęcherzyk, czy się nie rozczaruje znów..☹️ Dzisiaj zrobiłam jeszcze betę, żeby sprawdzić czy ma to sens. Z córką był widać pęcherzyk w 5 tygodniu, ale też wtedy nie sprawdzałam cykli, nie wiedziałam który dzień zpo prostu dwa tygodnie było po okresie 😁😜
-
Bożenka wrote:Dziewczyny martwię się, bo pracuję w sklepie dyskontowym, co prawda na kierowniczym stanowisku, ale jest bardzo dużo dźwigania 😕😕
Ja też dużo miałam dźwigania i poszłam na L4 zwłaszcza że z tym krwiakiem mam problem..
Kiedy idziesz do gina?
"Troszkę Nas Jest.." -
A ja się wczoraj wybrałam na wizytę
Wiem ze za wcześnie i nie liczylam na usg nawet ale czulam taka potrzebe :p
Poszlam do lekarza z pakietu z pracy - medicover i w sumie nawet bylam zadowolona. Dał mi skierowania na wszystkie badania i mam przyjść na usg za tydzień.
I mam teraz wątpliwości.. chcialam chodzić typowo prywatnie i tak bylam nastawiona.. ale skoro mam taką opieke z pracy. .. w moim mieście wizyta z usg to 200zł, wiec jednak nie mało. Do tego badania...
Nie żebym chciała przyoszczedzic ale czy jest sens płacić za cos co mam za darmo?
A jak wszystko jest ok to chyba ginekolog za bardzo nie ma wpływu na przebieg ciąży przeciez, tylko kontroluje.. Raga ., Bożenka lubią tę wiadomość
-
Qastera wrote:A ja się wczoraj wybrałam na wizytę
Poszlam do lekarza z pakietu z pracy - medicover i w sumie nawet bylam zadowolona. Dał mi skierowania na wszystkie badania i mam przyjść na usg za tydzień.
I mam teraz wątpliwości.. chcialam chodzić typowo prywatnie i tak bylam nastawiona.. ale skoro mam taką opieke z pracy. .. w moim mieście wizyta z usg to 200zł, wiec jednak nie mało. Do tego badania...
Nie żebym chciała przyoszczedzic ale czy jest sens płacić za cos co mam za darmo?
A jak wszystko jest ok to chyba ginekolog za bardzo nie ma wpływu na przebieg ciąży przeciez, tylko kontroluje.
Jak masz za darmo to nie ma się co zastanawiać a zaoszczędzone zawsze możesz wydać na wyprawkę
Tym bardziej jeśli ciąża będzie przebiegać bez problemów.
-
A jak wszystko jest ok to chyba ginekolog za bardzo nie ma wpływu na przebieg ciąży przeciez, tylko kontroluje.
Jak nie daj Boże cokolwiek będzie nie tak zawsze można gdzieś jechać i skonsultować.. Raga . lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
-
nick nieaktualnyQastera wrote:A ja się wczoraj wybrałam na wizytę
chodź do Medicovera, a najwyzej jak bedziesz miała wątpliwości to skonsultujesz prywatnie.
Ale ale, jak wizyta?