LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie...na 80% DZIEWCZYNKA 😊😊😊
I za 6 tygodni na połówkowe.
Ale jestem beksa w tej ciąży...po każdej wizycie płaczę z radości.
I 2,5 kg na plusie 😆😆😆Bożenka, Scintilla, Ewciaa83, Camilla13, Dafka, Ania:), Dariah, annkaa, Darrika, ppieguskaa, gusiaa, Edith, Shas91, zulka, Foto_Anna, Fruzia85, zuzi_c, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dziewczyny a Ja mam pytanie z innej beczki . Musze kupic dla syna lat 4 ( za 3 m ) i dla drugiego dziecka tez bd chciala kupic fotelik samochodowy . Polecacie cos ? Ale chce naprawde bezpieczny fotelik z atestami itp
Najlepiej i najpewniej to pojechać do sklepu i na miejscu przypasować foteliki do siedzenia samochodu, bo różnie są profilowane. I później polować gdzieś na stronach na promocję bo jak na wszystkim - zawsze można trafić fajną zniżkę 😉☺😊 -
Ja łupinke mam po synku a kompletu od wozka a drugi wiekszy fotelik kupilismy wczoraj w mothercare firmy joly I powiem bardzo mi sie podoba bo jest z mozliwoscia jazdy tylem I przodem co bylo dla mnie wazne no I rosnie a dzieckiem do 12 roku zycie.
annkaa lubi tę wiadomość
-
Raga ale Ja mieszkam w Uk , nie wiem gdzie mam nawet jechac zeby ogarnac to i chcialabym fotelik z atestami i naprawde bezpieczny a nie jak poprzedni co mielismy maxi cosi jakos tak ale dokladnie jaki nie powiem bo dawno w smieciach . No mega polecany przez sprzedawce, cudowny taki itp
Kurwa pekl nam fotelik na oparciu i wypadl styropian a w srodku nic . Doslownie .... szmelc jakich malo . Dobrze ze nigdy do wypadku nie doszlo -
Edith wrote:Dziewczyny, które macie małe dzieci, nosicie je? Mój synek waży 12 kilo, czasem muszę go dźwignąć, do łóżeczka, do wózka albo jak ucieka przy zmianie pieluchy, długo się oszczędzałam, bo pomagała mama, ale teraz wraz z lepszym samopoczuciem jestem już kilka dni na chodzie i zaczęła się normalna rutyna. Tylko brzuch twardy i czuję mocno napięcie, nie jest to ból, ale jednak mam taki niepokój, a zapomniałam o tym z ginekologiem porozmawiać. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Edith lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Ja po wizycie...na 80% DZIEWCZYNKA 😊😊😊
I 2,5 kg na plusie 😆😆😆
Gratulacje Raga❤💚😊😊🤗
To jeszcze chwila i wszystkie będziemy odliczać czas do polowkowych. Leci ten czas.
Miłego dnia dziewczyny😊
. Raga . lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:I myslalam , ze moze ktoras z Was sie zna troche na tym i moze pare modeli mi podrzuci zeby obejrzec a dalej to juz moj interes zeby dopasowac
Zwyczajnie sie nie znam
Kurcze zapominam, że nie wszystkie tutaj mieszkamy w Polsce 😉 to niestety ja nie pomogę 😔
Może inne mamusie macie swoje typy i się podzielicie 😊 -
. Raga . wrote:Ja po wizycie...na 80% DZIEWCZYNKA 😊😊😊
I 2,5 kg na plusie 😆😆😆
Wspaniale, gratulacje
A z innej beczki widać już u Was brzuszki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 07:27
-
Camilla13 wrote:Spore, a kokosow nie zarabiamy i mamy kredyt na dom. Chociaż teraz te koszty wizyt czy badań wydają się nam do przeżycia, z synkiem wydaliśmy 28 tyś zł. Ale żeby go mieć wydalibyśmy i 280 zamiast zbudować dom.
Ach no właśnie tak to jest, że wtedy nie jest ważne, ile...
Pięknie, że się Wam udało
. Raga ., Edith lubią tę wiadomość
-
Ania:) wrote:Wspaniale, gratulacje
A z innej beczki widać już u Was brzuszki?
U mnie nie. Tzn. mam taki jakbym zjadła duży obiad i popchała deserem 😉😉 Rano to w ogóle nie widoczny, a na wieczór po wszystkim co trafiło danego dnia do mojego brzucha to właśnie wygląda na taki "pojedzeniowy" 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 07:58
Darrika lubi tę wiadomość
-
Z fotelikami to nie pomogę, jak z UK. Aczkolwiek my na pewno będziemy kupować tyłem do jazdy.
Co do brzucha, to może nie widzę go tak wizualnie jako ciążowy, raczej wygląda na nadprogramowe kilogramy :p33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
W ogóle te mdłości, dzisiaj znów mnie męczą. Wczoraj było ok, ale byłam z kolei mega zmęczona, więc pół dnia przespałam. Kupiłam sobie wafle ryżowe, może coś pomogą33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Raga ale Ja mieszkam w Uk , nie wiem gdzie mam nawet jechac zeby ogarnac to i chcialabym fotelik z atestami i naprawde bezpieczny a nie jak poprzedni co mielismy maxi cosi jakos tak ale dokladnie jaki nie powiem bo dawno w smieciach . No mega polecany przez sprzedawce, cudowny taki itp
Kurwa pekl nam fotelik na oparciu i wypadl styropian a w srodku nic . Doslownie .... szmelc jakich malo . Dobrze ze nigdy do wypadku nie doszlo