LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
kaniczynka wrote:Ja mam jutro prenatalne i siedzę jak na szpilkach i czekam.
A jeśli chodzi o yorka to nie jest tak że one mają włosy i raczej nie uczulaja.
Jasne wiem o tym, że również uczulają, ale jak miałam 13 lat musiałam jakoś rodziców przekonać żeby kupili mi pieska 😀
-
gusiaa wrote:Czy tylko ja nadal odczuwam nie pokój??? Chyba do tego 9 sierpnia to osiwieje.. Mężu uspokaja, że z maluchem wszystko napewno dobrze ze mam się nie martwić ale te czarne myśli same przychodzą
-
Raga to Ja tez w polowie ciazy poczulam porzadne kopniaki a ten " trzepot motyla " 😂😂 juz od 14 . 😆
Bozenka ogolnie na ta chwile jestem na zwolnieniu , teraz mam wizyte kontrolna na dniach ( jutro mam sie umowic ) bo przez kregoslup moj musialam chwile zastopowac a , ze pozniej doszly mdlosci itp to juz swoja droga .
Ale za max 1.5 tyg wracam.do.pracy i az sie boje nie dosc ze na umur wypieprzaja ode mnie z roboty to jeszcze " umilaja " zycie ... -
To moja trzecia ciąża. Obydwie wczesniejsze miałam tak, że ruchy poczułam w skończonym 17tc a teraz czasem coś poczuje delikatnie i uważam że to to potem one staną się mocniejsze aż będę pewna. No kurde nie mam ruchow jelit prawie na spojeniu łonowym heheh
ZakręconaOna, Dafka lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej coś zaczęłam czuć 17tc Aa 18tc to już byłam pewna, że to to. W tej zobaczymy.. Niby w drugiej szybciej się czuje..ale też nee jestem taka chuda jak w pierwszej ciąży.. Wiec się okaże.. Kilka dni temu wydawało mi się, że czuję.. Ale od tamtej pory cisza.. Wiec chyba mi się wydawało :p
. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny trochę mnie nie było przez wymioty i mieliśmy trochę problemy z córka. Dzisiaj mam prenatalne... poproszę o kciuki za duże i zdrowe dziecko!
Bożenka, Wachciowa, . Raga ., Edith, Darrika, Dariah, Ania:), Mama_po_przejściach, Dafka, Shas91, Fruzia85, annkaa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Raga to Ja tez w polowie ciazy poczulam porzadne kopniaki a ten " trzepot motyla " 😂😂 juz od 14 . 😆
Bozenka ogolnie na ta chwile jestem na zwolnieniu , teraz mam wizyte kontrolna na dniach ( jutro mam sie umowic ) bo przez kregoslup moj musialam chwile zastopowac a , ze pozniej doszly mdlosci itp to juz swoja droga .
Ale za max 1.5 tyg wracam.do.pracy i az sie boje nie dosc ze na umur wypieprzaja ode mnie z roboty to jeszcze " umilaja " zycie ...
To współczuję. Dobrze, że chociaż teraz troszkę w domu powiedziałaś.
-
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze prenatalne Ja już wydrukowałam swoje wyniki, żeby jutro nie musieć o tym myśleć aj już się nie mogę doczekać. Ciekawa jestem za ile kolejna wizyta będzie, bo jak znowu 5 tygodni to bieda :p
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie. Dziś miałam badania prenatalne. Wyniki krwi będą za tydzień ale mam pytanie co do usg. Wszystko wyszło ok poza jednym : Doctus Venosus PI przepływ zylny 0,700 czyli disc mocno poniżej normy. Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Lekarz powiedział że wszystko jest ok ale ja już naczytalam się że to może oznaczać choroby serca etc
-
nick nieaktualnyDianka1987 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie. Dziś miałam badania prenatalne. Wyniki krwi będą za tydzień ale mam pytanie co do usg. Wszystko wyszło ok poza jednym : Doctus Venosus PI przepływ zylny 0,700 czyli disc mocno poniżej normy. Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Lekarz powiedział że wszystko jest ok ale ja już naczytalam się że to może oznaczać choroby serca etc
A trisomia jak wyszła? Według mnie za mało markerów aby była wada serca. Skoro lekarz mówi ze Ok to nie masz co się martwić ) -
Linka90 wrote:Cześć dziewczyny! Jak poranek? Ktoś wizytuje/po wizycie i się nie chwali? ☺️
Ja pomagam mężowi na budowie, przynieś podaj i te sprawy Jedziemy na 14 na wizytęFruzia85, . Raga ., zulka, Dafka, Bożenka, gusiaa lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja Poznań
gusiaa lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️