LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Raga
Ja spod Poznania
Fruzia
No ja tez się właśnie zastanawiam naf płcią
Mam przeczucie na chłopca - ale zobaczymh
Chciałabym wiedzieć żebym mogła już powolutku kupować jak coś mi wpadnie w oko
Wczoraj przyszedł fotelik dla dzidzi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Fruzia85 wrote:Ja dopiero 21.08 a potem 1.10 polowkowe. Nadal czekam na pappa. No i zaczęłam o płci myśleć ale nie mam przeczuc
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Ja cieszę się, że wszystkie ubranka po córce, maty, śpiworki, książeczki dla najmłodszych, pakowałam i zawoziłam do mamy
Miały czekać na mojego brata....bo spodziewałam się, że on będzie następny, który postara się o potomstwo.....no ale się nie doczekałam - więc wróci do nas ponownie
Więc jedynie 2 drugiej połowie ciaży, będę kompletować pampersy - bo tego nigdy za wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 10:37
Dafka, Dariah, annkaa lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Hej
Darrika - to dobrych wiadomości i pięknych widoków na wizycie
Dziewczyny z jakich miast piszecie w Polsce i zza granicy ?
Ja jestem z Opola. Raga ., Dafka lubią tę wiadomość
-
Raga
A teraz druga córeczka ?
My tez wszystkie ubranka ktd wywozilismy do moich rodziców. Całe kartony ubrań i alcesoriow
Teraz moja bratowa będzie z nich korzystać bo rodzi za 3 tyg i będzie dziewczynka
A wszystkie rzeczy jak wózek, łóżeczko itd mieliśmy od bratowej (ma sh ka 4,4 letniego) wiec teraz wróciło do niej a my wyprawki nie mamy heheh w końcu to jej
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Raga
A teraz druga córeczka ?
My tez wszystkie ubranka ktd wywozilismy do moich rodziców. Całe kartony ubrań i alcesoriow
Teraz moja bratowa będzie z nich korzystać bo rodzi za 3 tyg i będzie dziewczynka
A wszystkie rzeczy jak wózek, łóżeczko itd mieliśmy od bratowej (ma sh ka 4,4 letniego) wiec teraz wróciło do niej a my wyprawki nie mamy heheh w końcu to jej
Tak będzie druga córeczkaDariah lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ile z Was zna juz płeć?
-
Ja Poznań💕
Moje przeczucie mówi mi, że będzie druga córka. My niemamy już nic ja wszystko dawałam /sprzedawalam, myślałam że zdecydujemy się na 2 dziecko troszkę później ale wyszło inaczej 😘🤷♀️Dariah lubi tę wiadomość
-
Ja Pruszcz Gd, ale pomieszkiwałam też w Gdyni i Bydgoszczy
Ja mam wszystkie rzeczy pozostawione, ale część z nich jest bardzo chłopięca, więc jak będzie dziewczynka, to i tak będę musiała poszaleć na zakupach
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Mieszkam pod Monachium.
U mnie oficjalnie płeć podają po 2 prenatalnym. W sumie wszystko mam dla dziewczynki, ale gromadzenie wyprawki dla chłopca może być ciekawe. Ogólnie, to wciąż nie potrafię się cieszyć tą ciążą (za bardzo się boję, że znów pójdzie coś nie tak. Płeć w sumie mi teraz obojętna, byle tylko dziecko było zdrowe, a sam poród nie wywołał komplikacji po których na stałe zostanę rośliną lub coś w tym stylu... Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shas91 wrote:Ja Pruszcz Gd, ale pomieszkiwałam też w Gdyni i Bydgoszczy
Ja mam wszystkie rzeczy pozostawione, ale część z nich jest bardzo chłopięca, więc jak będzie dziewczynka, to i tak będę musiała poszaleć na zakupach
LaBellePerle ja jeszcze płci nie znam. Ale pewnie poznam 22 sierpnia na wizycie kontrolnej. Tak myślę, przynajmniejDariah, Shas91, . Raga . lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Właśnie odebrałam wyniki PAPPA. Wszystkie trisomie z ryzykiem poniżej 1:10000, więc wszytko w najlepszym porządku.
Dariah, Bożenka, Dafka, Shas91, gusiaa, Edith, Ania:), zulka, annkaa, Wachciowa, zuzi_c lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Ja również Poznań i okolice (mieszkam pod Poznaniem)
dużo nas tutaj dziewczynygusiaa lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny