LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Xjoanna wrote:Kurczę chyba moja dzidzia nie lubi owoców bo co zjem to zwracam ;(, myślałam że w drugim trymestrze już przejdą te wymioty .
Szczególnie przy myciu zębów! Dramat...
Wgl dalej apetytu nie mam
Ciągle jestem na malutkim minusie -
U mnie to samo. Jem dużo i duże porcje. A jak nie jem zaczynam mieć mdłości. Strasznie ciągnie mnie do warzyw (chyba nadrabiam pierwszy trymestr), najchętniej miałabym surówkę / sałatkę do każdego posiłku. Tylko musiałabym ciagle warzywa kroić...
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynh
Przepraszam ze mało pisze ale mieliśmy gości - dziś wyjechali wiec mogę spokojnie napisać
Przez ostatnie 4 dni było intensywnie bo goście wiec chodzenie, jedzenie po restauracjach (córka po tych 4 dniach się dziś wieczorem rzuciła na zupę domowa - zjadła 4 miski heheh)
Ja mam apetyt - jako ze mdłości mnie oszczędziły w teściach to w zasadzie cały czas h mnie apetyt był ok
Aczkolwiek jak zjem coś zbyt ciężkiego / dużego - np Burger to się złe czuje bardzo i mnie to meczy po czym pędzi mnie do toalety - mam wrażenie ze organizm sobie nie radzi hehheh
My wizytyjemy w piątek09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah mam identyko po ciezkich rzeczach dlatego nie jem ich od dawna ... dzis zjadlam kotleta mielonego z grilla i tez mnie juz mdlilo , rewolucja w brzuchu najlepiej to jakbym z pary jadla. Wtedy odpowiada mi najbardziej .
Ja mam wizyte dopiero 18 wrzesnia , to bedzie polowkowe -
Boje się zapeszyć, ale chyba przechodzą mi mdłości. Dobrze mi gdy jem warzywa z humusem, dobrze wchodzą tez kiełbaski z curry, konserwy a tak poza tym to raczej potrawy wegetariańskie i pieczywo. Nabiał i ryby i wszystkie są nadal na zakazanej produktów, po których mega mi niedobrze, gdy tylko pomyślę, że mogłabym je zjeść... A i ostatnio bardzo lubię angielskie śniadania (tosty. jajko sadzone i bekon) i tak codziennie... Normalnie śmiać mi się chce, że w każdej ciąży jadłam goś dziwnego, po później po ciąży nigdy więcej nie sięgnęłam...
W pt mam wizytę (zaczynam 2 trym) ale będzie lekarz na zastępstwie, więc to pewnie będzie strata czasu... Ciekawe czy będą już robić ctg (u mnie co gabinet, to inne praktyki więc już się gubię jak było w której ...)
-
Mama po przejsciach
Heheh No to jest ciekawe z tymi zachciankami
W ciąży z córka nie mogłam patrzeć ani nawet myśleć o...burakach!
Za to miałam jazdę na mleko z płatkami Nesquik (czego nie jadłam wcale przed ciąża) oraz słodka śniadania (zawsze jadłam na słono rano) nobi przede wszystkim karczochy!!!!
Teraz złe mi na sama mysl o sałatce (takiej w stylu pomidor, awokado, mozarella itd) a mam jazdę na pyry z gzikiem hhehegusiaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Mama po przejsciach
Heheh No to jest ciekawe z tymi zachciankami
W ciąży z córka nie mogłam patrzeć ani nawet myśleć o...burakach!
Za to miałam jazdę na mleko z płatkami Nesquik (czego nie jadłam wcale przed ciąża) oraz słodka śniadania (zawsze jadłam na słono rano) nobi przede wszystkim karczochy!!!!
Teraz złe mi na sama mysl o sałatce (takiej w stylu pomidor, awokado, mozarella itd) a mam jazdę na pyry z gzikiem hhehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja już po badaniach krwi. Wizytuję w czwartek i mam nadzieję, że uda nam się poznać płeć. Będzie to dokładnie 17t0d więc myślę, że jest szansa.
Mamy też już zarezerwowany termin na połówkowe w 21 tygodniu. Ja ten czas leci! Za 3 tygodnie będzie już połowa 😲Dariah, Camilla13 lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
To w tym tygodniu mamy trochę wizyt😊 Trzymam kciuki za wszystkie i czekamy tu z niecierpliwością na informacje o maluszkach. Sama wizutuje w sobotę i też mam cichą nadzieję że poznam płeć.
Połówkowe mam już umówione na 16.09.
Miłego dnia dla Was😊😊 -
Hej .
Mama po przejsciach do sniadania angielskiego zapimnialas o fasolce . Ja tez lubie je ale nie zaczesto bo sa tluste dosc . No oni jeszcze wiadomo pieczarki smazone i pomidor do tego smazony a zamiast bekonu tez daja kielbaski . Fuuuu
Ja mam polowkowe 18.09 - faktycznie leci czas . Dopiero co tu na strone czlowiek wszedl ze test pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 09:34