LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Xjoanna wrote:Dziewczyny korci was już żeby coś kupić dla dzidziusia ?
A może już coś kupiłyście ?
Pochwalcie się 🙈❤️
Czekam "spokojnie" na jesień
Martwie się wgl że nie zdążymy wprowadzić się do domu do porodu a teraz mieszkamy w takiej klitce że nie możliwe byłoby tutaj zamieszkać z dzieciatkiem -
Mama_po_przejściach wrote:Nie, to żel waginalny z olejkami eterycznymi, kwasem mlekowym itd
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja dzisiaj wizytuję! Trzymajcie kciuki, aby młode pokazało co tam ma między nóżkami! W końcu dzisiaj mam równi 17+0 to powinno być widać.
Słyszałam, że po 20 tygodniu już czas między wizytami leci szybciej, oby to była prawda 😂Bożenka, Camilla13, Dariah, zulka, ZakręconaOna, annkaa lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
martakam wrote:Ja dzisiaj wizytuję! Trzymajcie kciuki, aby młode pokazało co tam ma między nóżkami! W końcu dzisiaj mam równi 17+0 to powinno być widać.
Słyszałam, że po 20 tygodniu już czas między wizytami leci szybciej, oby to była prawda 😂
-
martakam wrote:Ja dzisiaj wizytuję! Trzymajcie kciuki, aby młode pokazało co tam ma między nóżkami! W końcu dzisiaj mam równi 17+0 to powinno być widać.
Słyszałam, że po 20 tygodniu już czas między wizytami leci szybciej, oby to była prawda 😂 -
Qastera wrote:Trzymamy kciuki! O której wizyta ?
Pieguska, no jestem sobie w stanie wyobrazić, że końcówka się wlecze.
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualnyJejku ja do wizyty muszę wytrzymać jeszcze 3 tygodnie! Niby z usg na 80 procent dziewczynka wychodzi, wszyscy tez tak mowia, a mi nadal sie wydaje, że to chłopiec. Przekopalam Internet w poszukiwaniu alternatywy dla zwykłego łóżeczka. Jednak zamiast kosza będzie dostawne łóżeczko Lionelo z funkcją kołyski itp, super cena i dobre opinie. W salonie mamy chicco baby hug więc to w ciągu dnia wystarczy. Wybrałam też nowy fotelik Cybex, pasuje do naszego wózka. Zamowilismy komode z tego samego zestawu który jest w pokoju synka. Póki co damy mu spokój i gdzieś do lipca będzie się cieszyć swoim pokojem w pojedynkę. Z olx zamówiłam pieluszkowy detektor oddechu, żeby bez obaw zostawić młodsza dzidzie na górze bo jakoś sobie nie wyobrażam biegania co chwilę na górę jak na dole szaleje 1,5 roczny mały diabelek 😋 Zerwał dziś blokady z szafek, właśnie zamówiłam inne.
annkaa lubi tę wiadomość
-
Camilla
no to ladnie zaszalaas heheh
jaki fotleik kupiliscie z Cybexa?
wlasnei tez musze poszukac jakiegos deteltora oddechu ale nie znam sie i nie wiem jaki wybrac09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Camilla
no to ladnie zaszalaas heheh
jaki fotleik kupiliscie z Cybexa?
wlasnei tez musze poszukac jakiegos deteltora oddechu ale nie znam sie i nie wiem jaki wybrac -
Dziewczyny ale fajnie, że już zakupy robicie Też chyba sobie to wszystko rozłożę na raty bo jak zaczniemy kupować na ostatnią chwilę to będzie kulał portfel
Ja zostaję przy Mojżeszu, a łóżeczko mamy po moim mężu, piękne w cudnym stanie, teść dla nas robi małą renowację więc tylko materac trzeba kupić i myślę, że to będzie pierwszy taki większy zakup bo już mam kilka na okuDariah lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:A ten detektor z nianią co mowisz, jak sie nazywa?
musze poszuakc👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️