LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
O TAO tez jest super !!
Nie mogę wchodzić na ich stronę !
Właśnie mam odebrania zamownienie ale to dla corki (dla chłopca wzięłam jakieś 2-3 rzeczy tylko) a resztę dla coeki
Promocje o zllooo hehehheppieguskaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Alice83 wrote:Dariah fajne ciuszki. Mi sie strasznie podobają ciuszki dla chłopców, a podobno będę miała dziewczynkę i już kilka razy byłam w sklepie żeby przemóc się w kierunku ciuszków różowych, ale jeszcze nic nie kupiłam
Dla mnie dla dziewczynki są śliczniejsze a dla chłopca to dla mnie takie zwykle się wydają.
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane my już po prenatalnych!
Wszystko dobrze, będzie chłopczyk! ogromnie się cieszę bo w środku miałam przeczucie od początku na chłopaka
Wg CRL wiek maluszka to 13+6
Wszystko jest w porządku natomiast NT wyszło 2,7 przy CRL 7,76 zrobiliśmy PAPPĘ i czekamy na wyniki, będę z lekarzem w kontakcie jak tylko otrzyma wyniki od razu da mi znać. A jak u Was z przeziernością? Jakie miałyście wyniki? Wiem, że ważny jest też stosunek, no my zrobiliśmy w zasadzie USG w ostatnim momencie.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Camilla13, Qastera, Bożenka, Dafka, ppieguskaa, Mama_po_przejściach, Edith, ss25, Shas91, annkaa lubią tę wiadomość
-
No to my po wizycie. Iiiii... Będzie chłopak! Same chłopaki 😂 młody ma już 11,79 cm i waży 172 g. Łożysko na przedniej ścianie, więc ruchy mogą być trochę później.
Camilla13, Qastera, zuzi_c, Bożenka, Bożenka, Dafka, ppieguskaa, Mama_po_przejściach, Dariah, Edith, ss25, zulka, Shas91, annkaa lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Zuzi super, że będzie chłopak 😃 Nie martw się nic na zapas. Fajnie, że chłopak już taki duży 🤗
U nas na prenatalnych dzidzi było mniejsze. z USG wychodziło 13t0d Nt -1,7 a crl 67,1mm. Praktycznie tydzień różnicy więc chyba tu nie ma za bardzo co porównywać.
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Zuzi super, że będzie chłopak 😃 Nie martw się nic na zapas. Fajnie, że chłopak już taki duży 🤗
U nas na prenatalnych dzidzi było mniejsze. z USG wychodziło 13t0d Nt -1,7 a crl 67,1mm. Praktycznie tydzień różnicy więc chyba tu nie ma za bardzo co porównywać.
no więc właśnie tak też myślę ale wiadomo jak to jest coś z tyłu głowy siedzi jak się tylko od lekarza usłyszy, że jest okej ale trzeba być czujnym. No ale musi być dobrze!
Jednego jestem pewna mam bardzo upartego syna no nie chciał współpracować, najpierw spał, a potem się przewracał i robił fikołkiEdith lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny synków😊😊 Coś mi się zdaje że w naszej grupie płeć męska będzie przeważać.
Zuzi wszystko będzie dobrze. Wiem że nie da się nie martwić bo sama ciągle wariuje ale musimy być dobrej myśli☺
Martakam to już kawał chłopaka.. ☺ u mnie też łożysko z przodu więc dalej czekamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 19:30
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Martakam
Wooo 11,7 cm ?! Ale duzy już !!!
Hihi
Zuzi
U nas było 6 cm Crl
Nt - 1,5
Gratuluje chłopaków !
Ale będzie tutaj męskie gronozuzi_c lubi tę wiadomość
-
Dafka wrote:Dziewczyny musimy po połówkowych zrobić jakieś podsumowanie ile chłopców, a ile dziewczynek nam się szykuje 😀
Możnaby zaktualizować listę terminu porodu i dodać czy chłopiec czy dziewczynka☺[/QUOTE]
Oooo dobry pomysł ja się nie nastawiam.
Na prenatalnych powiedzieli na 60 % dziewczynka
Przed wczoraj na wizycie na 80 % chłopak a może to bliźniaki 😂😂😂😂Bożenka, zuzi_c, Dafka, ppieguskaa, Shas91 lubią tę wiadomość
-
Zuzi_c u mnie było 6,2 cm a przezierność 1,6
zuzi_c lubi tę wiadomość
11.06.2019 - 2 FET - 4.1.1 - 8 dpt -85,7 ; 10 dpt- 230 ; 24 dpt ❤
26.02.2020 córeczka 3,583 kg❤❤❤
25.05.2019 [*] 4t1d cb
21.02.2019 - 1 FET- 5.2.2 - 8 dpt -89,6 ; 11 dpt-239 ; 23 dpt- 13855 ; 28.03.2019 7t 1d [*]
22.10.2018 - ET
X 2018 - II in vitro ICSI ❄️ ; IX 2018 - I in vitro ICSI ;
2016 - 2017 - 5 x IUI
05.03.2014 - (*) 6t3d cp
MTHFR - układ homozygotyczny ; PAI-1 - układ heterozygotyczny -
nick nieaktualnygusiaa wrote:Oooo dobry pomysł ja się nie nastawiam.
Na prenatalnych powiedzieli na 60 % dziewczynka
Przed wczoraj na wizycie na 80 % chłopak a może to bliźniaki 😂😂😂😂 -
Gratuluję kolejnych, udanych wizyt
Mnie też na razie nie porwał szał zakupowy, ale to przez rozsądek- po pierwszym Synku zostało tyle niezniszczonych rzeczy... Pewnie i tak skusze się na jakieś nowe, szczególnie, że też jestem z tych, którym bardziej podobają sie chłopięce rzeczy (ależ się cieszę, że uniknę różowych prezentów )
Ruchów nie jestem pewna. Niby coś tam plumka, ale czy to Maluch? W poprzedniej ciązy poczułam w 19tc, mam nadzieję, że teraz szybciej będe pewna
No i nieeeee, też nie czekam na 35 tydzień wzwyż- ma-sa-kra! Ostatnie tygodnie to katorga nawet dla najcierpliwszych
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
No to ja mam nadzieje ze jak faktycznie będzie chłopiec do przekonam się do chłopięcych ubranek i ich uroku
I zaznaczam - wcale nie jestm fanka różu, tiuli itd oj nie nie
Po prostu dla mnie ubranka dla dziewczynek maja więcej uroku i są słodkie
Ale oczywiście, każdy ma swój gust
Co do ruchów to czasami czuje wieczorem albo w ciągu dnia - ale to nie jest regularne
Ja osobiście nie narzekam na końcówkę ciąży - No może przekręcanie się w łóżku i nocne wstawanie do toalety były męczące
Równy miesiąc przed porodem byłam na weselu kuzynki i nawet tańczyłam jeszcze a dzień później mieliśmy sesje ciążowa. Raga . lubi tę wiadomość