LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi35 wrote:Dziewczyny czy zawsze macie kolor biały wydzieliny ? Czy żółtawy też macie ? Ja dziś miałam żółtawy i nie wiem to normlanie ?👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dariah wrote:Martakam
dokladnie!
widzialam takie Baby Shower ze przyslza matka nawet miala czelnosc zrobic liste prezentow jakei chce!
i zeby to byly prezenty w stylu : grzehcotka, bodzuiak itd
niee!
Fotelik samochodowy / fotelik do kamrienia itd!!
Dynastii czy beverly Hills sie ludzie naogladali ehehe
o rany, jakie przegięcie!
Ja też nie chciałabym takiej imprezy dla siebie i jak któraś z Was napisała- będziemy świętować, po swojemu, jak Maluch będzie już z nami.
Nie wiem, może u mnie to już starość i może 10 lat temu przyklasnęłabym na baby shower?
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Pikselka
hmm nie to chyba nie jest kwestia wieku
bo ja 10 lat temu tez bym sie na to nei dala namowic i wkrecic
po porstu nie
my tez bedziemy "swietowac" sami przybycie dzidziannkaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mnie żółtawa wydzielina= ciąża. I jest to normalne (nie wiąże się z infekcja).
My już po badaniach, płeć nie jest jeszcze jednoznaczna, ale czuję, że to dziewczynka Dostałam skierowanie na 2 prenatalne i echo serca, wiec jestem mega szczęśliwa. W pierwszej części badania dziecko spało, a w 2 zrobiło sobie trampolinę, potrafi już połykać, co też było widać na usg. Podobieństwa jeszcze nie zauważamzuzi_c, Dafka, ppieguskaa lubią tę wiadomość
-
U mnie wydzielina biała albo taka kremowa, nic poza tym żadnych swędzeń itd.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Hej . Wrocilam z pracy a potem szybko.spotkanie z polozna . Ja mam tez zolta wydzieline nie raz i infekcji nie mam aktualnie moze taka natura Twoja tez .
Lece sie szykowac i na usg .
P.S co do baby shower wvzoraj znajoma oznajmila ze beda mi robic napewno
.. az sie skrzywilam bo tez mnie taka pokazowka nie rajcuje ... tez uwazam ze to gowno prosto ze stanow 🤨😂 przy synu nie chxialam a tez mysleli o tym . -
Hej dziewczyny
U mnie tez żółta wydzielona
My po wizycie 8,5 cm dzidziusia, nadal na 80% chłopak nawet mamy zdjęcie potencjalnego siusiaka
Dzidzia pięknie ułożona była, rączka machał, kręcił się
HihiDafka, Bożenka, ppieguskaa, KasiaM, ZakręconaOna, ss25, Shas91, annkaa lubią tę wiadomość
-
Camilla13, ppieguskaa, KasiaM, Edith, ZakręconaOna, ss25, Pikselka, Dafka, Linka90, Darrika, Fruzia85, Shas91, annkaa lubią tę wiadomość
-
Bożenka
Tak nam od początku wychodzi starszy z usg niż z Om
No na prenatalnych było 11+4 a z usg 12+4
Teraz było 13+5 a z usg 14+4
Wiec mamy prawie tydzień różnicy
Ale ja mam wczesna bardzo owulacje wiec myśle ze to dlategoBożenka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jestem listopadowka 2017 i kwietniowka 2019. Mam do sprzedania kilka fajnych książek o ciąży i rozwoju dziecka (Ciężarówka przez 9 miesięcy, Dzieciozmagania, W oczekiwaniu na dziecko, Pierwszy rok życia dziecka i Mamo tato co ty na to Pawła Zawitkowskiego), a także łóżeczko dostawne chicco next to me dream. Może któraś z Was szuka, podsyłam linki do ogłoszeń łóżeczko praktycznie nie używane bo mój ssak przyssany cała noc do mnie 🙈https://www.olx.pl/oferta/lozeczko-dostawka-chicco-next2me-dream-CID88-IDB5yen.html https://www.olx.pl/oferta/ciezarowka-przez-9-miesiecy-dzieciozmagania-w-oczekiwaniu-na-dziecko-CID751-IDBd39f.html Pozdrawi i życzę nudnych ciąż
-
Jestem po . Nie uwierzycie ! 😂 bedzie drugi chlopiec .
Taki cudowny jest . Normalnie usmiechnal sie nam . Mam fotke ❤❤❤❤❤
Dariah, Camilla13, ss25, Ewciaa83, Pikselka, ppieguskaa, KasiaM, Dafka, Bożenka, Fruzia85, . Raga ., Shas91, annkaa lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Zakręcona ona
Gratulacje !!! To chhba tak jak chcieliście - drugiego chłopaczka prawda ?. Raga . lubi tę wiadomość
-
Zakręcona
Hehe No tak to prawda ze znasz obsługę tego typa hihi
Wiadomo najgorzej sobie wbić coś fo głowy to potem rozczarow się może być!
No j tak to macie pewnie wszystko po synku starszym09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Jestem po . Nie uwierzycie ! 😂 bedzie drugi chlopiec .
Taki cudowny jest . Normalnie usmiechnal sie nam . Mam fotke ❤❤❤❤❤ -
Nie miala byc . wczesniej nikt nam plci nie podawal . Dopiero dzis sie pierwszy raz dowiedzielismy ale juz pewnosc na milion procent . Wielkie jajka i siusior , ze pomylic sie nie da hehehe .
Camilla13, Dafka, Fruzia85, Shas91 lubią tę wiadomość