LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaRydz wrote:Dziewczyny ile dni po seksie robiłyście test ?
Witam wszystkie dziwczyny !
Jestem równiez po stracie , w 20 tygodniu w lutym.
Teraz bedzie tylko dobrze, jestem dobrej myśli
Witaj i takie pozytywne podejście powinna mieć każda z nas
U mnie 15 dpo wyszedł cień cienia na teście, a 3 dni później dwie grube krechy. Raga . lubi tę wiadomość
-
baksia wrote:Kurde zaczynam się stresować ... mnie bolą tylko piersi i czasami jajniki. Brzuch to może we wtorek mnie bolał tak jakby się rozciągał a tak to nic. Zero mdłości... a Wy widzę, ze już powoli macie te mdłości... nie wiem czy się cieszyć czy martwić
W poprzedniej ciąży mdłości dopadły mnie dopiero w 9 tyg. Teraz tylko czasem przez moment mnie zemdli. Czasem brzuch poboli jak przy okresie, wieczorem jestem tak wzdęta, że spodnie mnie cisną
A piersi nie wiem czy mam wrażliwsze czy to przez małą, bo jej zęby wychodzą i się czasem znęca nade mną przy karmieniu 😂
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Niestety u mnie nie ma dobrych wiadomości. Muszę się z Wami pożegnać. Nie ma zarodka. Pęcherzyk urósł minimalnie wg usg 4t5d ...
trzymam kciuki za Was ! I abyście miały nuuuudne ciąże ❤️ Powodzenia !
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Niestety u mnie nie ma dobrych wiadomości. Muszę się z Wami pożegnać. Nie ma zarodka. Pęcherzyk urósł minimalnie wg usg 4t5d ...
Moze nie skreslaj wszystkiego . Zaczekaj z tydzien jeszcze i idz na kolejne usg . Jezeli nawet ciaza jest mlodsza to w 5t5d juz zarodek bedzie widac . -
baksia wrote:Niestety u mnie nie ma dobrych wiadomości. Muszę się z Wami pożegnać. Nie ma zarodka. Pęcherzyk urósł minimalnie wg usg 4t5d ...
O nie !! tak cholernie mi przykro....
ehhhh dlatego do tego 12 tygodnia to taki przeklęcie stresujący czas -
nick nieaktualnybaksia wrote:Niestety u mnie nie ma dobrych wiadomości. Muszę się z Wami pożegnać. Nie ma zarodka. Pęcherzyk urósł minimalnie wg usg 4t5d ...
Ale jak to??? Może jeszcze wcześnie???
Szok.. Nie zgadzam się. -
Nie wolno nam się nakręcać dziewczyny , ja w pierwszej ciązy tej z przyrym zakończeniem, poszłam do gina ok. 5 tygodnia , laska nie widziała jeszcze zarodka, tylko powiększone endometrium. pogratulowała mi ciąży i skierowała na badania po czym kazała mi z dwa tygodnie przyjść na wizytę. I na tej wizycie mi powiedziała ze nic nie ma , nic nie widzi. Myślałam ze padnę. Okazało się ciąża jest trzy tygodni młodsza. Test długo nic nie pokazywał.
Za kolejny czas okazało się ze ciąża jest.
Lekarze są różni , jedni mówią za dużo jedni za mało.
Musimy wyluzować, ja sama mam chwile teraz kiedy myślę co to będzie, nakręcam się po czym "strzelam " sobie w twarz i mówię : Ej Aga, spokojnie" Nasz organizm ma dużo do roboty w tym czasie, każda jest inna , każda inaczej odczuwa. Wszystko będzie dobrze.
Ja czuję rozciąganie, takie "szarpanie" w brzuchu ale czy to jest maluch łapiący się macicy czy coś innego nie wiem. Oby !ZakręconaOna lubi tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
Baksia poczekaj jeszcze trochę i idź na ponowne usg. To za wcześnie żeby skreśla ciąże. -
nick nieaktualny
-
Tak bardzo mi przykro. Jesteś pewna, że do zapłodnienia nie doszło później? -
Gagaga wrote:Też myślę że może być za wcześnie.
Umówmy się, że tu nie będzie żadnych złych zakończeń, co?
Mi wszystko przeszło, nawet energia wróciła. No cóż, staram się nie nakręcac
Dokładnie , na samopoczucie ma wszystko wpływ: stres, choroba, ciśnienie, pogoda czy nasz partner /facet/mąż itp.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
nick nieaktualnyHej,wpadłam Wam życzyć wszystkiego dobrego i samych dobrych dni, bezpiecznych i szybkich porodów
Ja dokładnie rok temu zrobiłam test,który pokazał cień kreseczki. Byłam wtedy w 26 dniu cyklu. Termin miałam na 16 lutego,jednak urodziłam 3 tygodnie wcześniej, 28 stycznia Powodzenia i trzymam mocno za Was kciuki😊😍❤😘Gagaga, ann1109, Foto_Anna, Wachciowa, . Raga . lubią tę wiadomość
-
trzymam kciuki za Was ! I abyście miały nuuuudne ciąże ❤️ Powodzenia !👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dziekuje Kochane za wiarę ... ale pęcherzyk za mało urósł. Czyli prawdopodobnie ciąża się zatrzymała. Dzisiaj jeszcze mam zrobić bete i zobaczyć. Ale nie oszukujmy się tydzień temu we wtorek pęcherzyk miał 0,34 a teraz 0,59. Czyli musiał się zatrzymać w pewnym momencie albo za wolno rośnie.
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Dziekuje Kochane za wiarę ... ale pęcherzyk za mało urósł. Czyli prawdopodobnie ciąża się zatrzymała. Dzisiaj jeszcze mam zrobić bete i zobaczyć. Ale nie oszukujmy się tydzień temu we wtorek pęcherzyk miał 0,34 a teraz 0,59. Czyli musiał się zatrzymać w pewnym momencie albo za wolno rośnie.
Czesc, ja tu jestem turystycznie bo rodzę w listopadzie Nie chciałabym dawać Ci złudnych nadziei, ale powiem Ci to co sama usłyszałam w pewnym momencie tej ciąży - ciąża to nie matematyka. Ja w 6 tygodniu tej właśnie ciąży dostałam skierowanie na łyżeczkowanie, stwierdzone obumarcie zarodka. Zarodek był ale nie rósł i nie miał Akcji serca - tak było zdaniem lekarza. Kiedy pojechałam na izbę przyjęć okazało sie, ze nie ma miejsc w szpitalu i przechodziłam prawie 2 tygodnie z „martwym zarodkiem” (jak mi się wydawało) - w końcu pojechałam na planowany zabieg i na usg okazało się, ze dzidziuś ma ponad 1 cm i akcje serca. Teraz wszystko rozwija się prawidłowo, jak widzisz niedługo mam połówkowe badania i chociaż nadal bardzo sie boje to no jestem dowodem na to ze cuda się zdarzają.Gagaga, Wachciowa, Monna, annkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaksia wrote:Dziekuje Kochane za wiarę ... ale pęcherzyk za mało urósł. Czyli prawdopodobnie ciąża się zatrzymała. Dzisiaj jeszcze mam zrobić bete i zobaczyć. Ale nie oszukujmy się tydzień temu we wtorek pęcherzyk miał 0,34 a teraz 0,59. Czyli musiał się zatrzymać w pewnym momencie albo za wolno rośnie.
Sprawdź koniecznie betę, skonsultuj z innym lekarzem. Przecież wystarczy, że ciąża byłaby młodsza dosłownie o kilka dni...
Dawaj znać, jesteśmy z Tobą :*. Raga . lubi tę wiadomość
-
A jeszcze wracając do tematu objawów. Wczoraj poinformowalismy rodziców o tym, że jak wszystko dobrze pójdzie to zostaną dziadkami. I gadałam z mamą i ona mówi, że w oby ciążach nie miała żadnych objawów, czyli może mi się też uda póki co tylko cycki i czasem brzuch ciągnie. No i te wzdęcia...
Gagaga lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualnyDrogie, jak u Was?
U mnie średni nastrój. Po pierwsze, z powodu beksi, po drugie - niby się staram nie nakręcać, ale głowa pracuje.
Czekanie jest zawsze najgorsze...
jeszcze się wczuwam w brak objawów.
Eg..wybaczcie, że smęcę. Raga . lubi tę wiadomość